Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E34 זה הדגם.

M50 זה הדגם של המנוע.

אם השאלות שלך הם ברמת "האם אני נותן לV5 פאסים בדרך נמיר" אז תשאל אחרים או שתנסה בעצמך. אם אתה רוצה לדעת משהו ספציפי אני אעזור לך. לשים טורבו יעלה לך 20 אלף שקל בערך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה גבר... ונגיד שהשבוע אני הולך וגודש את הרכב מה עוד אני צריך להחליף מה אני צריך להרכיב צריך להלחיף ברקסים לעשות כל מיני חיזוקים? אם תוכל תסביר תודה לך...

פורסם

תשמע ענו לך על הרבה שאלות. אתה ממשיך לזלזל וכותב בלי פיסוק ועם ...

אמרו לך ללכת לעשות חיפוש? עשית? תאמין לי שבחיפוש יש נושא אחד או שניים שידבר על עלויות הרכבת טורבו (אולי לא לבמוו, אבל העלויות הם בערך באותו דסר גודל), תחפש ואז תחזור לכאן. אין לך מושג מה זה טורבו ואתה כבר רוצה להרכיב אחד, לאט לאט, קודם תלמד ותקרא ואח"כ תבוא ותשאל מה לא מובן לך. אבל לא שאחרים יגישו לך הכל על כפית מזהב לתוך הפה.

ROOONEEYY

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אתם עונים לבחור הזה?

דבר ראשון אני בכלל לא בטוח שיש לו את הרכב הנ"ל... דבר שני, שקודם ילמד לכתוב ולדבר באופן עינייני, אח"כ שיזכה לתשובות.

דבר שלישי, פעם אחרונה שבדקתי, אנשים ששואלים "הייתי ברמזור, ונתתי בראש לC5, איך זה יכול להיות?" הם עונים להגדרה של ערס מצוי.

חבל על זמן המקלדת שלכם, בחיי.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מה קרה לא הבנתי מה הפוזה? יש אנשים שלא מומחים כמוכם אבל אתם אוהבים ליסתלבט על אנשים בגלל שאתם מבינים קצת יותר מהם .. ומה סימני פיסוק מה אני נראה לך פה מורה ללשון?

פורסם

זה מראה מה אתם שווים פה שאתם חושבים בכלל אם יש או אין לי תרכב מה אני נראה לכם ילד אני אומר שיש לי את הרכב אז יש לי אני לא בא לחרטט וסתם לשאול שאלות אבל באמת תודה לכם אחלה אנשים אתם כולכם באמת.

פורסם

אתה גם יכול לערוך ולהוסיף את זה להודעה אחת ולא לרשום 2 ולהעמיס על עמוס שגם ככה עמוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...