Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול אם אני יכול להוסיף לרכב הזה משו שיעלה לו קצת ההספק ויתן לו קצת יותר כוח... ולשאול כמה כוח סוס בכלל יש לו?! תודה אנשים...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהנחה שהבמוו שלך היא כמו בסמלון, כלומר E34, ואם איני טועה היא מתחת לשנת 90 (על פי האיתותים הכתומים היא נראית מהדגמים הראשונים, מסוף שנות ה80 בערך). לכן סביר להניח שאצלך זה מנוע ה M20 שמפיק 170 כ"ס, אם רשום לך מנוע אחר ברשיון אז הוא כנראה ה M50 שמפיק 190 כ"ס. ה M50 אם איני טועה התחיל להופיע החל מ92 ועד לסוף השיווק, אי שם ב 96.

בכל מקרה אחלה של מכונית, במיוחד הידנית. שמור עליה ותהנה ממנה.

יום יבוא וגם לי תהיה E34. :cry:

ROOONEEYY

פורסם

אני מצד שני הייתי גודש אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמע, השאלה שלך כללית מידי ולו בגלל שאתה יכול בב.מ.וו להגיע עד ל 750 כ"ס מקוריים עם חלקים מקוריים של ב.מ.וו (מסדרת ה DTM).

עכשיו תעשה קצת שיעורי בית, תגדיר מה אתה מחפש ובאיזה תקציב ותחזור עפ תשובות.

בינתיים,אנחנו כאן.

עריכה - מהתבוננות בהודעות אחרות שכתבת למדתי ש:

1. הרכב אכן שנת 89.

2. הרכב לא מתוחזק לתפארת מדינת ישראל ולכן לפני כל שיפור מגיע יישור קו שמביא את האוטו למצב נורמלי ותקין.

ימשיך כבודו...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז ככה אחי שאני אומר שיפורים אני מתכוון ל פילטר פתוח דוד זרימה אוויר חופשית איזה צי'פ או שניים השאלה אם הדברים האלו לא יעשו לי בעיות במחשב של הרכב....

הרכב הוא bmw520iהבאתי לו מנוע חדש מיבוא מנוע 2500 של שנת 92 מנוע m50 גיר ידני...והתקציב אחי עוד פעם עד איזה 6 שבע אלף שקלל...

קצץ מיידית את הנוהג להשתמש ב "..." וב"אחי". בגירה.

פורסם

לפי התגובה שלך אני יכול להגיד לך שני דברים בוודאות:

1. אתה לא ממש מבין בשיפורי רכב (וזה בסדר גמור, בשביל זה אתה פה).

2. אתה חושב ששיפורים זה עניין קל וזול.

אז ככה, פילטר ודוד אחורי לא יגרמו לשיפור מי יודע כמה.

ציפים משמעותיים כמעט רק במנועים מוגדשים.

תקציב של 6K ש"ח לא יתן לך כמעט כלום בשיפורי מנוע (במיוחד לא בב.מ.וו).

בינתיים שיפרת את ההספק בצורה משמעותית כששינית ממנוע 2 ליטר למנוע 2.5(סתם מתוך סקרנות, למה לא כבר ישר מנוע 3.5?), ב 6-7K ש"ח ההימור הבטוח ביותר יהיה ללכת על סט בולמים+קפיצים משופרים וצמיגים איכותיים.

בהצלחה.

ושוב, תיפטר מהנוהג של "..." ו "אחי" לפני שיחולקו אזהרות בנידון.

פורסם

למה התכוונת שהרכב לא במצב הכי תקין לא הבנתי... נכון אני לא ממש מבין בתחום המוטרי כמוך רק אתמול נירשמתי לכאן כדאי ללמוד את העסק... ועוד שאלה לי אלייך מה הס"לד הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ברכב הזה?

פורסם

הרבה...

תנסה ותראה לאיזה סל"ד אתה יכול להגיע. בטח בסביבות ה7 אלף, אולי יותר.

בכל מקרה,לפני שהרכבת את ה 2.5 לא ידעת כמה כ"ס יש לו? נשמע מאוד תמוהה שאתה מרכיב מנוע ורק אח"כ מברר מה הנתונים שלו. זה אומר משהו על אמינות ההודעה שלך...

צ'יפ או שניים? מה נראה לך שזה פלייסטיישן?

רצוי קודם על שתעשה חיפוש בפורום על כל המושגים הבסיסיים שאתה מתכוון לשפר בהם, כלומר " "צ'יפ" "דוד אחורי פתוח" "פילטר", לאחר שתקרא אם יהיו לך עוד שאלות תשאל.

אגב הרכב היה ידני או שהסבת אותו לידני עם החלפת המנוע?

ROOONEEYY

פורסם

הרכב היה מנוע 2000 אוטומט שמתי לו 2500 גיר וידעתי כמה כוח סוס יש ואני עדיין יודע פשוט לא ידעתי אם זה בטוח מה שאני יודע אני יודע שיש למנוע ה 2000 163 כוח סוס ול2500 190 כוח סוס המנוע שסמתי זה מנוע m50....מה שכן רציתי לשאול אותך לפני שבוע בערך עמדתי ברמזור אם סיטרואן c 5 החדשה אם 170 כוח סוס אם אני לא טועה והשארתי לה הרבה הרבה עשן זה נראה לך הגיוני שהרכב שלי יכול לקחת רכב כזה חדש?!

פורסם

כן "אחי", מה זה C5 ??? כמו C15 ?? :shock:

ד"א, אני בדיעה 2 של "אחי" בגירה, תשקיע בבולמים קפיצים מקצועיים, תוך התחשבות במשקל הגדול יותר על הסרן הקדמי, רמז, בדוק האם יש שינוי מק"טים מול 525 ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

סיטרואן c5 הגדולות האלה... ברכב שלי יש הנעה אחורית נכון?

ולא הבנתי מזאת אומרת לבדוק שינוי מקטים ?!תסביר את עצמך טיפה יותר טוב כי אני לא בדיוק מתמצא כמוך ...

תודה לך גבר...

פורסם

הקלאץ של המאוורר שלך לא תקין ולכן קיצרת אותו והוא עובד כל הזמן, לא?

לזה התכוונתי שתביא את הרכב למצב תקין ואמין ואח"כ תתחיל לשפר.

שוב, בתקציב שנתת, קפיצים, בולמים וצמיגים!

פורסם

ולפני שאתה משפר רצוי שתדע שיש לך הנעה אחורית, ועוד יותר רצוי שתדע איך לתפעל 'אותה' בפרט, ואתה הרכב בכלל....

אביעד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...