Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת, בכזה רכב נדיר, חזק וותיק, הייתי משפר רק את הנהג, משאיר את הכל מקורי.

קורס נהיגה מתקדמת למי שלא הבין, או לא רצה להבין

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והשארתי לה הרבה הרבה עשן

גם זה לא תקין.

לא אמורים לצאת לך ענני עשן.

ושיניתי את שעתי בקשר לתגובה שלי למעלה.

קודם תשפר את הנהג, אחרכך תגדוש

בקשר ל 2 ציפים, זה אפשרי !!

אחד לרכב ואחד להחזיק ביד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מזאת אומרת שאני ידע איך לתפעל את ההנעה האחורית אם אתה יכול תסביר..

אני אסביר לך.

תלמד על הרכב.

ואז תלמד לנהוג.

אחר כך תלמד לכתוב כמו בן אדם עם סימני פיסוק.

ובסוף, שים טורבו.

בהצלחה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני רואה שבמקום לעזור לי וללמד אותי קצת אתם רק צוחקים ומיסתלבטים הא...

ושאתה אומר לי ללמוד קצת על הרכב אז תעזור לי קצת , תן לי איזה את רטוב ללמוד עליו משו שאני יבין קצת במקום כל היום להיסתלבט עליי

פורסם
ושאתה אומר לי ללמוד קצת על הרכב אז תעזור לי קצת , תן לי איזה את רטוב ללמוד עליו משו שאני יבין קצת במקום כל היום להיסתלבט עליי

תשאל - תקבל תשובות.

מה אתה רוצה לדעת ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הנהיגה ברכב הנעה אחורית אינה פשוטה כמו ברכב הנעה קדמית.

כל עוד אתה נוהג נהיגה מנהלית בדרך למכולת או לעבודה, אין שום הבדל.

ברגע שנהיגה ספורטיבית נכנסת לתמונה, רכב עם הנעה אחורית יכול להקנות למי שיודע מה שהוא עושה הרבה הרבה הנאה.

למי שלא יודע מה הוא עושה הוא יעניק מפגש מהיר עם עץ/תעלה בצורה הרבה יותר מהירה ומפתיעה מאשר רכב הנעה קידמית.

מאחר ואי אפשר להסביר איך לנהוג דרך המקלדת, ייעצו לך ללכת לקורס לנהיגה מתקדמת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנו לי בבקשה איזה לינק של אתר או משו שאני יכול ללמוד קצת על הרכב בעברית אנגלית לא משנה תודה בכל אופן..

פורסם

תנו לי בבקשה איזה לינק של אתר או משו שאני יכול ללמוד קצת על הרכב בעברית או באנגלית לא משנה תודה בכל אופן...

פורסם
שאלתי שאלה לדעתכם ?הרכב שלי bmw525iשנת 89 יכול להתחרות אם גולף v5 יכול לעמוד איתו בכלל או להגיע אליו?

חברי וחברות הפורום הנכבדים\ות- אין מה להציע לבחור קורס נהיגה מתקדמת, אין גם מה להציע לו שיפור של בולמים, קפיצים,מציגים וחיזוקי שילדה.

מה שמעניין אותו זה תאוצה בקו ישר, האם הוא יכול לקחת את הC5 של אבא של חבר שלו או את הגולף V5 של השכן.

את ה 750 שקל של הקורס נהיגה מונעת הוא יעדיף לשים על צ'יפ או פילטר.

לבחור- תחסוך את ה6K שלך, תחסוך עוד 10K וזה מספיק בתור התחלה לגדוש או להחליף למנוע יותר רציני.

שיהיה המון הצלחה ושמור על הרכב, גם ככה כבר אין הרבה כאלו לצערנו.

פורסם

:mm_eek:

ילד תהיה בריא ,ביקשת עצות מחברי האתר וקיבלת תשובות מאוד יפות ורציניות ובסוף אתה שם אותם בצד רק כי בא לך לתת בראש למכוניות מנהלים ,(דרך אגב גם אוטובינאקי לקחה C5 :idea:) ,קח את התשובות שקיבלת ואז תראה לאט לאט כמה אתה מתחיל להתחבר לרכב ולנהיגה וגם להעריך מהו רכב ולא רק מהיר ועצבני !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

צ'יפ או שניים? מה נראה לך שזה פלייסטיישן?

:lol: :lol: :lol:

אני לא מצליח להרגע :lol:

ולבחור עם ה-BMW (ברוסיה קוראים להם "בומבה" bomba) - תריץ חיפוש ב-GOOGLE תקבל אין ספור אתרים עם מידע.

כך את זה לדוגמא:

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E34

http://www.bmwe34.net

ואת זה אני מניח אתה תואהב מאוד:

http://www.metacafe.com/watch/601338/bmw_525i_e34_stephanie_tuning_project

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נתת לי אתרים על e34 שזה יפה מאוד ובאמת תודה... אהל המנוע של הרכב שלי הוא לא m50?.. מה שאני שמתי לרכב שלי זה מנוע מיבוא של שנת 92.. אז זה לא m 50 אם 189 כוח סוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...