Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשר (טיפ) למכונאי. מקובל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיפ נותנים ל 3 אנשים: מלצר/ברמן, שליח ומתדלק שמעמיס לך שישיות מים לאוטו.

טיפ נותנים לאדם אחד: מי שלדעתך נתן לך שירות טוב.

מעצבן שזה הפך לכל כך ברור מאליו לשים טיפ למלצר, גם אם הוא אנטיפת ומעצבן, ועוד יותר מעצבן שמי שלא מתחשק לו לשים טיפ בצורה כזו עיוורת, נתפס ע"י שאר היושבים כקמצן שלא אכפת לו מהמלצר שקורע את התחת.

(יצא קצת יותר מידי אוף טופיק...)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טיפ למכונאי זה לא משהו ממש מקובל אבל יש מכונאים שמקבלים באופן קבוע טיפים, למה? כי הם משקיעים בטיפול ברכב יותר ממה שנדרש. יש פעולות מסויימות שדרושות לביצוע בכל עבודה במוסך, מכונאי יכול לעשות בדיוק את זה ויכול לתת גם אקסטרא.

לרוב המכונאים שמקבלים טיפים מגיע להם והם מכונאים מאוד קפדנים מיעילים.

תעשו נסיון, תנו טיפ למכונאים שעבד על רכבם בסיום הטיפול, בפעם הבאה שתגיעו למוסך תבקשו רק את הבחור שצ'יפרתם בפעם הקודמת ותראו איזה טיפול מלוקק תקבלו. זה בסה"כ הצהרת כוונות למכונאי שעמל על רכבכם שאתם מאוד מרוצים מעבודתו ותאמינו לי שזה לא מה שיסדר אותו כלכלית.

גם מילה טובה תעשה פלאים, בתנאי שבאמת קבלת רושם שמקצוען וקפדן עבד על רכבכם. ומילה טובה על מכונאי שהרשים אותכם לבעל הבית תהיה מועילה לא פחות.

פורסם

אין מצב שאתן טיפ למכונאי במוסך אבל היו מס' פעמים שרכבי תוקן וטופל במוסך כלשהוא ונוצרה מערכת יחסים ביני לבין הבעלים שם , שבחגים הייתי סתם כך מגיע עם בקבוק יין וברכה לחג .

המוסך הזה שירת את הלקוחות מתוך אהבה גדולה למכונית , ותוך הבנה של צרכי הלקוח , אולם

לצערי הרב בעלי המוסך הזה החלו עם הזמן ( עם הצטברות של לקוחות נוספים ועומס במקום ) לזלזל בעבודה ובעיקר ביחס שלהם אליי ואל שאר הלקוחות , זה התבטא בחוסר הסבלנות שלהם לשאלות שנשאלו ע"י הלקוח , נמשך בהעלאות מחירים תכופות ובהתעלמות מלידע את הלקוח לגבי הוצאה \ תיקון חריג שעומד להתבצע , ועד התעלמות מבקשה של לקוח שביקש שיודיעו לו טלפונית על סיום העבודה כדי שיבוא לאסוף את רכבו ,

היה גם מקרה נוסף שאחד מהם ' חשד ' בי שביצעתי טיפולים לרכב במוסך אחר וזאת משום ששכחתי להכניס את הרכב לטיפול לאחר נסועה של כ 40K ק"מ , הוא בדק במחשב שלו ולא האמין לי שהרכב לא טופל מאז הטיפול הקודם אצלו במוסך - פשוט כך .

דברים אלו ונוספים שקרו הם שהביאוני לאחר זמן לא רב לנטוש לחלוטין את האופציה להכניס את הרכב אליהם .

בנתיים החלפתי את רכבי ואני מטפל במוסך מורשה .

פורסם

כמו שאני שאני רואה את זה, טיפ נותנים לנותן שרות שעשה מעבר למה שמצופה ממנו.

אם הוא עשה עבודתו נאמנה הרי על זה שילמתי, אם השקיע ממרצו ורצונו ועשה יותר ממה שנדרש ממנו, הרי שהוא ראוי להערכה והוקרת תודה שיכולה לבוא בצורות שונות של תגמול וכל אחד לפי הבנתו, לפעמים מלה טובה לבוס שלו ערכה גבוה יותר משטר של 50 שקל.

הכלל הזה תקף גם לגבי מלצרים וכו', רק במקרה של מלצר אם עשה עבודתו יקבל רק 10% ואם הצטיין בעבודתו יקבל יותר.

• תוכן חדש...