Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאיה קרניבל שלי היא שנת 2002 מנוע 2.9 טורבו דיזל.

הציעו לי פשוט להחליף למחשב של הקאייה החדשה ולשדרג את הצ'יפ.

המנוע הוא אותו מנוע, גם אצלי יש את הבעיה שהאוטו מרגיש כבד (הוא באמת כבד) אבל אצלי יש בעיה עם הEGR אז זה לא דוגמה .

(אם תראו קאיה כחולה שמשאירה ערפל שחור מאחור תדעו שזה הקאיה שלי..)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רגע רגע.

מדובר על צ'יפ, צ'יפ אפשר לתכנת ולהתאים ספציפית לא?

אני הייתי פונה לגיא פרילינג (בצע חיפוש בפורום לפרטים נוספים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

4Runner אכן כן זהו המנוע...אני ייבדוק ממש לפרטי פרטים אבל דיברתי כבר עם שני מוסכניקים באזור תעשיה הקרוב אליי..ועם עוד שני אנשים בעלי טוסון. המנוע זהה לחלוטין. עד כמה שזה נישמע אידיוטי אבל זה ממש אותו מנוע..

בקשר לגיא פרילינג אני ייבדוק. כי זה מה שאני חשבתי כול הזמן...כלומר זה תוכנת ניהול מנוע. הרי בטוח אפשר לגרום למנוע לייצר טיפה יותר כוח בסל"ד נמוך...בכול מקרה תודה אני ייבדוק את כול הפרטים הנחוצים

פורסם

שים לב, גם אם המנוע הוא אותו מנוע ואפילו אם המחשב אותו דבר זה לא אומר שהתוכנה זהה!

ככה שממש לא בטוח שצ'יפ של טוסון יתאים לך באלנטרה, יכול אפילו לגרום לך לבעיות חמורות.

ברר טוב טוב בחברה שזה באמת מתאים או שתבנה צ'יפ קסטום.

• תוכן חדש...