Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת GPS לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש GPS לרכב, אשמח לקבל המלצות.

התקציב גמיש למרות שאני לא מחפש להוציא 3K על המכשיר, מה שחשוב הוא שיעמוד בכמה דרישות :

- חיבור BT שיאפשר לי להשתמש בו כדיבורית.

- עדיפות למערכת הפעלה פתוחה שאוכל לשחק עם המכשיר ולהתקין עוד דברים

- עדיפות למכשיר מכיל גם חיבור WIFI

כרגע המכשיר שנראה הכי מבטיח הוא הMio C510 שמכיל חיבור BT אבל אין לו WIFI והוא מ"ה סגורה.

מבחינת מחיר הוא מאד אטרקטיבי, אבל אני מוכן להשקיע יותר בשביל מכשיר שמבוסס מ"ה פתוחה וWIFI.

תודה לכל העוזרים.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

יש לי מיו a701 - זה WM5 (פתוח מספיק להתקין כל דבר שאתה רוצה) אבל בלי WIFI, חוץ מזה עונה על כל מה שרצית. או שתתקע לו כרטיס SD שנותן לך WIFI, או שתקנה K-Jam משומש שיש לו Wifi ו WM5, ותשתמש ב GPS חיצוני בבלוטות'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ואני לא מבין אנשים שמשקיעים חצי מהסכום וקונים מכשיר לא מוכר, של חברות מפוקפקות.

האמת שאני משתמש בו לעתים רחוקות לניווט, ובעיקר לאינטרנט, אימייל, יומן פגישות, NOTES וכו'...

חוצמזה, בוא תראה לי מכשיר נוסף איכותי של חברה מוכרת שכולל את כל התכונות ולא עולה 2K.

לאבא שלי יש מכשיר דומה של MIO שקנה בקצת פחות מ 2K , המכשיר סה"כ עושה את העבודה, אבל חסרים בו פיצ'רים חשובים (WIFI, זכרון מובנה גדול , Bluetooth) והוא גם אוהב להיתקע מדי פעם.

נכון שמכשיר כזה הוא מותרות, אבל כ GPS הוא יכול לחסוך זמן וכסף רב כשצריכים להגיע לאן שהוא. (השתמשתי בו גם לניווט רגלי בחו"ל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם הוא משמש אותך לצרכים אחרים, אז כן, זה שווה את זה.

אבל אם אתה עומד לרכוש מכשיר בסכום כזה רק עבור ניווט GPS תסלח לי, אבל זה נשמע לי מטומטם.

פורסם

תאמין לי שלניווט בלי תקלות בחו"ל אין מחיר

וניווט עם מקלט איכותי שאתה ממהר או בסביבה צפופה משלם את עצמו

את המיו הפשוט צריך לאפס פעם בכמה הזנת נקודות

בנוסף ברגע שאתה קונה מיו ב 1400 שקל כל מה שהוא יעשה זה ניווט, ולא תחשוב להשתמש בו כמחשב כף יד

פורסם

מירן, זה בכלל לא מטומטם, אני הייתי עובד עם המכשיר 12 שעות ביום רק ניווט, כשהיה לי את הקו משלוחים בסופר, שווה כל אגורה.

אגב יש לי HP5710 שזה אח קטן של ה5940 שיש לאייל, לאייל יש 2 ג'יגה זיכרון פנימי וגם ויפי שאין לי.

אני מאוד מרוצה מהמכשיר ואני הולך לשמש אותו כנגן ברכב במקום להשקיע בר"ד 2000 ש"ח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אז מה אתה ממליץ לעשות למי שרוצה GPS?

חוץ מלקנות מכשיר יעודי?

אפשר לקנות מקלט GPS חיצוני ב-300 שקל, לחבר אותו לפלאפון ולעבוד עם Freemap.

• תוכן חדש...