Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפסתי במהירות מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי שעתיים חזרתי מהירדן בדרך עצר אותי שוטר ואמר לי יש סיבה שאתה נוסע כל כך מהר אני בתדהמה אומר לו כמה מהר כי לא שמתי לב למהירות בכלל (כביש מעולה) אז הוא אומר לי בוא לניידת תיראה ראיתי 139 ניגנבתי אז ישר ביקשתי הפחתה הוא נתן לי 5 קמ"ש הגענו ל134 הוא לקח לי תרישיון ומחר קצין בראש פינה מה להגיד לו ?

אין לי עבירות קודמות חוץ ממקרה שאמור להיות לי משפט עליו במרץ על 145 לאחר הפחתה אבל לפי מה שהבנתי הוא עדיין לא רשום .

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקנות כרטיסיה.

מפעת זה שיש לך רישיון בערך שנתיים והספקתה כבר להתפס על 145, עורך דין ממש טוב יוכל אולי לקצר לך את השלילה.

*זה שהכביש מעולה לא אמור למנוע ממך להסיט את המבט לכיוון לוח המכוונים, אין הרבה נהגים שיכולים להעריך תמיד את

מהירות הנסיעה שלהם (למען האמת גם אם היית מציץ אחורה מדי פעם לראות אם יש ניידת זה היה עוזר)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הישג מרשים: תוך חצי שנה וכבר פוטנציאל של 20 נקודות.

אין לך מה להגיד לו - זאת האמת, תוריד את הראש ותתמודד עם חוסר תשומת הלב שלך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשתיי העברות יש לך הזמנה לדין.

20 נקודות על עברות מהירות לא יראו טוב בעיניי השופט.

במיוחד שאתה נהג חדש, אם אינני טועה?

שיהיה בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראיתי 139 ניגנבתי אז ישר ביקשתי הפחתה הוא נתן לי 5 קמ"ש הגענו ל134

ניראה ששמענו פה כבר את כל התירוצים, אבל כל פעם בא מישהו וטורף את הקלפים מחדש,

נשמע כאילו הקלף הזה של ה 5 היה ממש בשלוף.

בכל אופן, במקרה שלך עו'ד יוכל לצמצם נזקים משמעותית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

2 עברות מהירות, 20 נקודות+נהג חדש, לא יודעת עד כמה עורך דין יכל לצמצם את הנזק שנעשה כבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תוך חצי שנה שתי עבירות מהירות ועוד על מהירויות כאלה.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה , לא שמתי לב , כביש טוב ובלה בלה בלה....

מי שלא שם לב למהירויות כאלה , אחר כך גם לא שם לב לילדה שקופצת לכביש ברחוב

אני אישית מקווה שישללו לך את הרשיון.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני לא מצדיקה את העברות , אך מאידך אני לא מטיפה מוסר.

אין אדם שלא עבר עברת מהירות או עברה אחרת, אם במודע או בשגגה.

ל'

פורסם

איך שאני רואה את זה- אין לי בעיה עם מי שנוסע 130 או 145 (לאחר הפחתה) כאשר תנאי הדרך מאפשרים זאת.

הבעיה שלי היא עם אלא אשר "להפתעתם" גילו שהם נוסעים במהירות הנ"ל.

אני תמיד שם לב למהירות בה אני נוהג ואם אני על 130 אני יודע שאני על 130, ומי שלא שם לב על כמה הוא נוסע יכול באמת לא לשים לב לילדה שחוצה את הכביש, לפס ההפרדה הרצוף ולרמזור שהפך "פתאום" לאדום.

בכל מקרה, מומלץ לקחת עו"ד שמתמחה בכך כי אם ניתן לצמצם נזק זה רק בעזרתו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברור שהוא יראה "מופתע" מה אתה מצפה שהוא יגיד לשוטר :

"אכן נהגתי במהירות מופרזת מעל המותר, ומעל מה שהחוק קובע לכביש הנ"ל".

ל'

פורסם
לפי איך שזה נשמע תיכף גם תבואו ותגידו שמעולם לא עברתם 90 קמ"ש בבין עירוני. נכון תמיר?

מאיזה כיוון לא עברנו 90 קמ"ש? :-)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הבעיה שלי היא עם אלא אשר "להפתעתם" גילו שהם נוסעים במהירות הנ"ל.

אני תמיד שם לב למהירות בה אני נוהג ואם אני על 130 אני יודע שאני על 130

אם מישהו לא הבין , אז לזה התכוונתי.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:

• תוכן חדש...