Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפסתי במהירות מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא, שהמחוקק שלנו קבע 90קמ"ש בשנה שהכבשים היו ללא אספלט, ומהירות מרבית של רוב הרכבים היה 90 קמ"ש (ציני)

מה שאני אומר, הגיע הזמן לשנות את החוק המיושן. וגם את הגישה למהירות .

Omnia mea mecum porto

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיר, תאמין לי שהמרצדס שלי לא הייתה משהו משובח. היא הייתה 280SE משנת 85 בלי בקרת אחיזה או יציבות ואפילו בלי כריות אוויר.

פשוט הייתה לה תחזוקה ממוצעת פלוס ובגלל זה באותה תקופה היו עליה כמעט 500000 קילומטר והיו צמיגים חדשים.

מה שאני אומר הוא שבמקומות אחרים החוקים נוצרו כדי לשרת את העם, אבל פה הם כבר מזמן לא משרתים אף אחד כי המציאות השתנתה וגם התשתית.

הם קובעים חוקים מטומטמים וככה הם איבדו את הסמכות.

דוגמה?

קח ילד מאז שהוא קטן. כל פעם שהוא עושה משהו רע צעק עליו אבל אל תרביץ.

תעשה את זה כל פעם שהוא עושה משהו רע או שלא מוצא חן בעיניך, ותמיד באותו טון ובאותה תוקפנות, בלי שישנה לך כמה חמור מה שהוא עשה (למשל, לצעוק עליו באותה צורה אם הוא גנב רכב או אם הוא הפיל את השוקו על השטיח).

אחרי כמה שנים מה אתה חושב שיקרה לו? הוא יידע שאתה אדיוט ושלא משנה מה הוא יעשה, הוא תמיד יקבל צעקות ממך. אז מה הוא יעשה? הוא יתנהג איך שבא לו, ובדרך כלל זה אומר שבצורה רעה.

אם הוא יודע שהעונש לכתם שוקו על השטיח או לגניבת רכב הוא אותו העונש, סביר להניח שלא יהיה לו אכפת מלגרום נזק,כי בכל מקרה יצעקו עליו באותה מידה.

(אגב, אני יודע שאמרתי "לך ותעשה את זה", אבל בשם כל מה שקדוש, "אל תעשה את זה!")

פורסם

יוסי, מה היה קורה אילו המרצדס שלך ופיאט פנדה או סובארו ג'סטי היו נקלעות לאותה סיטואציה ?

godflash, לא נכון, בתור ילד אני זוכר שהמהירות המקסימלית היתה 80, ואז פתאום חגיגה העלו ל-90. ואח"כ העלו ל-100.

גם כשהיה מותר מקסימום 80, כלי רכב היו מסוגלים לעבור את ה-100 ללא בעיה.

דה-שבו עם מנוע 425 עברה את ה-100. בוודאי ש-BMW, מרצדס ואמריקאיות רבות.

אפילו קטנועים עברו את ה-100.

אם יעלו את המהירות, זה לא בגלל שכלי הרכב מסוגלים לכך, אלא כי תנאי הדרך והתשתית מאפשרים זאת. לא כל מה שנראה לנו מתאים וראוי הוא אכן מתאים וראוי מבחינה פיזיקלית.

אני זוכר שבסוף שנות ה-90 (לא יודע מה כיום), היה שילוט שאוסר על תנועת משאיות בגשר מעל מחלף מסובים. האם זה כי הגשר לא תוכנן לעומסים האלה ? בכל אופן, בעין רגילה זה נראה גשר חזק, רחב, עשוי כהלכה ובכל זאת הוגבלה בו תנועת משאיות.

לא אני ולא אתה יודעים מהו עובי האספלט, מאיזה תערובת הוא עשוי, מה חוזק היסודות, ועוד כהנה וכהנה שבהחלט יכולים להגביל.

ובנוסף, אם תהיה כאן תרבות נהיגה שונה, ותהיה כאן תרבות בין בני אדם ולא סכינאות, יש סיכוי שגם זה יועיל במשהו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מודה לכל מי שלפחות קצת מבין אותי ובמיוחד לך edan82 הוצאת לי כל מילה ומילה מהפה לפני שרציתי להגיד לוזה זה זה וההוא וההוא וזה זה , תודה אבל עדיין למה אני אמור לצפות במשפט .

תודה על התגובות ...

פורסם

אם קנס בלבד היה מספיק, מן הסתם השוטר היה רושם אותו.

בשני המקרים אתה תועמד לדין וזה מתוך ידיעה ששופט יכול להחמיר יותר מהקנסות של שוטר.

השופט יכול לגזור שלילה יחסית ארוכה כי הספקת להוכיח שאתה עבריין מועד, הוא יכול לקנוס אותך ויכול גם זה וגם זה. צא מהנחה שסביר שבכלא לא תשב.

אם אתה עדיין נהג חדש, צפה פגיעה גם מכיוון רשות הרישוי בתור דרישות לאמצעים מתקנים וכן טסט חדש, ושוב רישיון לנהג חדש עם חובת מלווה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהכתוב אפשר לסיים את כל התרד הזה במשפט אחד!::

"מהירות לא הורגת אבל מדינה מפגרת ואנשים מפגרים הורגים "

אני צודק?

פורסם

מהירות לכשעצמה לא הורגת.

מה שהורג זה איבוד שליטה במהירות גבוהה,

מה שהורג זה הפתעה לא מתוכננת בכביש שלא משאירה לך זמן לתקן/ לחמוק / להמנע.

אין לי מושג אריזו מהירות הרכב הזה נסע, אני רק יכול להניח שבמהירות גבוהה מאוד, הם לא היו פצועים קל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180702

מה

פורסם

מהירות לכשעצמה לא הורגת.

מה שהורג זה איבוד שליטה במהירות גבוהה,

מה שהורג זה הפתעה לא מתוכננת בכביש, שלא משאירה לך זמן לתקן/ לחמוק / להמנע.

אין לי מושג באיזו מהירות הרכב הזה נסע, אני רק יכול להניח שבמהירות גבוהה מאוד, הם לא היו פצועים קל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180702

האם כאשר מתפוצץ לך גלגל בעיקול דרך במהירות 140 או במהירות 80, התוצאות שיכולות להיות הן אותן תוצאות גם למרצדס וגם לברלינגו ?

• תוכן חדש...