Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפסתי במהירות מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג. לא בריא, מעניין, לא ידעתי שיש כזה מקצוע אנדוכבישולוג שמתעסק במלות פנימיות של כבישים. יש לכבישים גם מאגר תרומת אספלט משלהם? משהו כמו כרטיס "אדי"?

:lol:

לזה- לדעתי, רוב הממהרים, לפחות פה בפורום, משקיעים במצבו של הרכב שלהם (ל"א תקין, תחזוקה נכונה),

מה שמשפיע על פליטת הגזים יותר מאשר המהירות.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו אסור להביע דעה בפורום?

זו הייתה דעתי האישית וידיעותי , במקום לתת לי מענה כמו שצריך ,וללתת לי עובדות אמיתיות שסותרות את מה שאני כותב מתייחסים אליי כמו פושע .

אנא ממכם . אם אני שומר על רמה של כבוד בפורום מגיע גם לי כזה יחס גם אם לא מסכימים איתי.

מותר לכם לא להסכים אבל אם כל הכבוד, מאיפה בדיוק לך שאני לא יודע. כי זה איננו הידע שלך?

האם רק מה שאתה יודע הוא הנכון?

האם חשבת שישנם עוד אנשים בפורום הזה או בכלל על הכדור שיודעים דברים שאתה לא יודע?

אמנם הבדל ביננו הוא של שנה וחצי אבל עדיין , טיפה כבוד, אני לא זלזלתי במילה שאיש כתב כאן , אלא העלתי את דעותי על הכתב.

זה שאתה לא יודע הכל לא יזיק לפתוח את האוזניים ולהקשיב. העובדה הקיימת היא שברובן המוחלט של מדינות העולם ישנם בערך אותם חוקי נהיגה. למה? כי זה המצב.

במקרה רק שתבין אמא שלי במקרה, היא אחת מאלו שמתכננות את הכבישים והגשרים בארץ ויש לה וותק וניסיון של כמעט 40 שנה במקצוע, גם אבי היה מאלו שתכננו ופיקחו על עשרות בניינים שביקרת בהם , וכמו כן התעסק גם בסלילות ובמיבני אספלט.

בנוסף ובמקרה במשך שנים שכן שלי היה מהנדס בניין מכובד שהיה ממוחי הארץ בבטיחות, ובבטיחות אש , וגם הוא לימד אותי בנושא דבר או שנייים.

בנוסף ישנם כמובן פיזיקאים בעלי תארים גבוהים אשר במקרה על נושאים כאלו ודומים התייעצתי ודיברתי לא פה.

וכמו כן כתבות אין ספור של מומחים בארץ על מצב הכבישים.

לכן קצת ענווה לא תזיק.

שלא נדבר כמובן על לימודיי העצמיים בנושא, על כך שאין ספר היום שמצב הבטיחות של הרכבים לא היה מעולם טוב יותר, אם יש לך מכוניות כמו SMART שמחזיקות פגיעות בצורה מדהימה .

לגבי רכב סולרי אין שום קשר. אתה לוקח X אחד ממשווה של עשרות משתנים שדיברתי עליהם , ככה שההלצה הזו איננה במקום.

מה שמדהים אותי שבפורום שמחנך לתרבות נהיגה אין שום אדם חוץ ממני שקם ואומר שלעבור על החוק זה לא תקין.

אני פשוט לא מבין את זה.

תעשה מה שאתה רוצה במסלולים וכו.. ובכביש שמותר 110 , אין שום בעיה לסוע 120 , אבל זה שאתה לא מבין ש140 ומעלה זה כבר עולם אחר אז אין לי מה לומר לך .

כנראה עוד לא הבנת שיש הבדלים עצומים בזמן התגובה שלך בכל קמ"ש.

אגב 10% זה סטיה מקובלת. עקב זה שבמהירות גבוהה כל לחיצה הכי קטנה תביא אותך למינימיום של 5-7 קמ"ש במהירות אז אין בעיה.

כמו כן בכביש של 110 , מישהו שנוסע 90 , ועקפתי אותו אז כדי לסיים עקיפה כמו שצריך ולהתחיל אותה שזה אומר לשמור מרחק ביציעה מהנתיב, ולסיים רק כאשר אני רואה אותו במראה בתוך ברכב, וכמו כן לעשות זאת בזמן שלא יפריע לשאר התנועה, אז אין בעיה, וזה אף מותר.

אגב לפי החוק מותר לך לסקש הורדה של 10 קמ"ש ולא רק 5. 5 זה זניח ולא מדיד באף ספידומטר אפילו לא דיגיטלי.

פורסם

אותם חוקי נהיגה? ממש לא. בגרמניה יש אוטובאנים ללא הגבלת מהירות כלל וכלל.

יש מדינות שהן אפילו יותר נוקשות מישראל בתחום המהירות.

זה שבונים פה הכל בצורה של מידנת עולם 3, וללא חשיבה לחמש דקות קדימה (שלא נדבר לע לחשוב כמה עשורים קדימה) זה נכון. אבל אין שום סיבה שהאספלט כאן לא יהיה איכותי. גשם אין כאן, שלג גם כן אין, קור בכלל אין, ואין שום סיבה לכך שהאספלט לא יהיה איכותי. זה שאנשים גאונים בונים כבישים ומתכננים אותם ללא שום מחשבה זה נכון, אבל לא כל הכבישים נוראיים ורובם דווקא בסדר גמור ואיכות האספלט בהם בסדר.

מי קבע שלנסוע 120 זה בסדר? מרחק התגובה שלך במהירות 120 הוא בערך 33 מטר, במהירות 140 המרחק הוא בערך 38 מטר. זמן התגובה אגב הוא דיי דומה במהירויות הנ"ל. אז 6 מטר הבדל זה מה שגורם לך להרגיש שאתה לא "פושע" ושאתה נוהג בסדר?

אין לי כוח להתווכח איתך, מכיוון שכנראה ראית יותר מדי חיים הכט לאחרונה. אתה תיסע על 90 בנתיב הימני, ואני אסע 140 על פיאט אונו שמעשנת ומזהמת את כדוה"א.

איך אמר פעם כבוד המר"ן האדמ"ר רבי שמר: הכביש הוא מקום מסוכן, לכן אני מנסה להיות בו כמה שפחות זמן.

ROOONEEYY

פורסם

אף אחד לא טוען שלהיות עבריין תנועה זה תקין.

אבל אתה כמו המשטרה וכמו התקשרות הולך סומא אחרי עבירות מהירות כגורם העיקרי כי זה פשוט הכי קל.

אם לא שמת לב כתבת לפני כמה תגובות שאתה נוהג במהירות של 120 קמ"ש בכביש בין עירוני,

בוא נרענן לך קצת את הידע הנרחב שלך: ברוב הכבישים המהירים בארץ מדובר בחריגה של 30 קמ"ש מהמהירות המותרת,

משמעות העבירה 750 ש"ח + 8 נקודות, אז כמו שכבר אמרתי לך קודם והוסיפו גם אחרים אל תהיה צבוע ותטיף מוסר

לאחרים על עבירות שאתה עושה.

הגורמים לתאונות דרכים בארץ ממה שאני רואה יום יום בכבישים הם:

תשתית לקויה + אופי ישראלי ( חוסר סבלנות, חוסר תשומת לב ולקיחת סיכונים מיותרים ) + הכשרת נהיגה גרועה.

ומבחינה מחקרית מהירות נמצאת אי שם כגורם ה 7~ במספר בחומרתו בהקשר של תאונות דרכים.

לא הכל כאן ורוד בכבישים ( בלשון המעטה ) אבל בהקשר של מהירות הנסיעה אתה הוא זה שצריך לפקוח עיניים!

פורסם

התשתית אכן לא מן המשובחות ובורוב המקרים גם לא ממש יתקנו אותה בזמן הקרוב,

ולכן מה שצריך לעשות כדי לצמצם אסונות, זה לא ללמד רק נהיגה, אלה ללמד נהיגה בהתחשב בתנאי הדרך הקלוקלת.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
140 בכביש של 90 זו חריגה קשה?אני ואתה נוסעים באותם כבישים?

שים לב מה המהירות הממוצעת בכביש ותפסיק להתחסד בבקשה (אחרי שתגלה שאתה בעצם נוסע יחד עם התנועה)

אלא אם כן אתה נוסע בדיוק 90 בכביש בינעירוני עם גדר הפרדה אין לך את הזכות להטיף מוסר.

אתמול נסעתי מאחורי מישהי על 80 קמ"ש בכביש בין עירוני בלי יכולת לעבור אותה. איחרתי לשיעור...

זה מטריד את מי שבאמת רוצה להגיע לאן שהוא רוצה כשאנשים שלא יודעים לנהוג שומרים בכל כך הרבה אדיקות על החוקים. איזו סיבה יש לזה שמישהי בB3 חדשה תיסע בכאלו מהירויות?

סתם כדי לעצבן...

במקרה רק שתבין אמא שלי במקרה, היא אחת מאלו שמתכננות את הכבישים והגשרים בארץ ויש לה וותק וניסיון של כמעט 40 שנה במקצוע, גם אבי היה מאלו שתכננו ופיקחו על עשרות בניינים שביקרת בהם , וכמו כן התעסק גם בסלילות ובמיבני אספלט.

בנוסף ובמקרה במשך שנים שכן שלי היה מהנדס בניין מכובד שהיה ממוחי הארץ בבטיחות, ובבטיחות אש , וגם הוא לימד אותי בנושא דבר או שנייים.

אז למה אתה לא אומר להם שיעשו עבודה קצת יותר טובה?

לא שמת לב על מה אנשים מתלוננים פה בפורום?

מה שמדהים אותי שבפורום שמחנך לתרבות נהיגה אין שום אדם חוץ ממני שקם ואומר שלעבור על החוק זה לא תקין.

אני פשוט לא מבין את זה.

זה כי החוק דפוק ומשרד התחבורה כבר מזמן הפסיד את הסמכות שלו.

בחו"ל כשאני רואה שלט "120" אני נוסע על 120, כי אני יודע שיש סיבה טובה לשלט הזה.

פורסם

זה כי החוק דפוק ומשרד התחבורה כבר מזמן הפסיד את הסמכות שלו.

בחו"ל כשאני רואה שלט "120" אני נוסע על 120, כי אני יודע שיש סיבה טובה לשלט הזה.

או!

הנה האור!

סוף סוף מישהו העלה את הנקודה!!

2000 ק"מ בגרמניה מלמדים אותך דבר אחד: איפה שכתוב פחות מ100 (כי 100 זה מגבלת המהירות שם בכביש בינעירוני ללא הפרדה) אי אפשר לנסוע יותר ממה שכתוב - ואף אחד לא נוסע. ובגרמניה יש סבתות שעושות כבישים קשים פי 200 מנס הרים במהירויות, שלי אישית - יש קושי איתן, ואני נוהג בסדר גמור תודה ששאלתם (תיארתי הרגע את כל תקופתי ביער השחור: צעירות בנות 20 על A קלאס, סבתות על גולף, גברים בני 60 על אוטוביאנקי בת 30 - כולם נוהגים בקצב שבו אתם נוהגים בנס הרים כשאתם יוצאים לנסיעת כיף ב5 בבוקר).

איפה שכתוב 100 - בד"כ זה סימון בירוקרטי כי מדובר על כביש ישר עם נתיב או 2 (ללא הפרדה בנויה) לכל כיוון שבו אפשר לנסוע 150 בגשם בביטחה, גם באוטו עמוס לגמרי.

אגב, לא ראיתי תאונה אחת ואולי 2 מכוניות תקועות בצד הדרך, מה שמלמד על רמת התחזוקה.

פה כתוב לי 50 בכביש שבו פחות מ70 נראה מפגר (גם יותר מ100).

כבישים בינעירוניים מוגבלים ל90? כביש כמו הקטע הדרומי של 4 (דרומית לסיירים בערך) מוגבל ל100 ולא 110? ועוד עם מצלמות מהירות? הידעתם שבגרמניה יש שלט שמראה שיש לפניך מצלמה? כנראה ששם אשכרה רוצים שתסע לאט יותר ולא לשלוח לך דו"ח הבייתה.

נ.ב.

מר זהוזהוזה - אם ההורים שלך מעורבים בבניית תשתית הכבישים בארץ, ובגשרים בפרט - הייתי שמח אם היית לוקח אותם לסיבוב ביציאה מאיילון דרום לכביש אחד למשל, או הגשר של כביש 4 מעל כביש 1 (לכיוון דרום) שמשום מה יש בו תעלה ענקית באמצע הנתיב הימיני.

או למשל לתכנון הגרוע של העליה לגשר בגלילות. שאני אמשיך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההבדל הוא ככל הנראה בענין תרבותי.

בחו"ל אתה מכבד את החוקים

בארץ יש את שיטת ה"סמוך" ו"יהיה בסדר".

ולכן נראה לי שחלק מהקביעות לגבי מהירויות נקבעו בהתייחס לטמפרמנט הישראלי שמרשה לעצמו למתוח גבולות.

אם כתוב 70 ניסע 90, אם כתוב 90 נסע 120, אם יש עצור, נאט נאט נאט, כמעט נעצור אבל לא מוחלט ונמשיך.

אם יש רמזור צהוב - נגנוב אותו, ואם יש זכות קדימה היא תמיד שלי.

יכול להיות שהכביש מתאים ל-120, אבל אם המחוקק היה קובע שזה מותר, כנראה שבפועל המהירות היתה עולה ל-150.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אגב לפי החוק מותר לך לסקש הורדה של 10 קמ"ש ולא רק 5. 5 זה זניח ולא מדיד באף ספידומטר אפילו לא דיגיטלי.

אין קשר לזה שמתייחסים אלייך כפושע,אבל אתה נותן דברים שהם כביכול "עובדות" לפי התאוריות שלך,שבין התאוריות והעובדות שלך למציאות אין שום קשר,ואתה רוצה לשכנע את כולם שככה זה,וזה לא !

זה יפה מאוד שאתה קבעת ש-5 קמ"ש זה זניח ולא מדיד ושמותר לך לבקש הפחתה של 10 קמ"ש.

בפועל,החוק קובע שגם סטייה של 5 קמ"ש היא לא חוקית,והחוק קובע שבעת תפיסה ע"י אקדח לייזר על השוטר להפחית לך 5 קמ"ש על מנת לפצות על כיול המכשיר שלפעמים לא 100% (הרבה פעמים לא 100%,אבל לך כנס איתם ראש בראש).

אגב,יש לא מעט ספידומטרים דיגיטלים היום שמודדים לך לא רק כל 5 קמ"ש,אלא מודדים לך כל קמ"ש.

למה אתה מתייחס ל"הלצה" שלי על רכב סולרי אבל לא מייחס חשיבות למשפט הבא שאמרתי במלוא הרצינות (שיש היום רכבים שבמהירות 180 קמ"ש יזהמו פחות מרכבים אחרים שנוסעים על 40 או 100 קמ"ש) ?

עם כל הכבוד לזה שההורים שלך מתעסקים כבר שנים בכל ענייני התשתיות ובניית כבישים,תמסור להם בשם הפורום תודה רבה על כך שהם שותפים להזנחה הפושעת שחוגגת בכבישים,כי רק בשנים האחרונות התחילו לבנות כבישים נורמלים,עד אז בנו בארץ כבישים שיש כמה מסלולי עפר ברמה יותר טובה מהם.

זה יפה שאתה מוקף כולך באנשים שעוסקים בענף הזה של תשתיות ובטיחות,יכול להיות שאף אחד בפורום הזה לא מכיר אנשים כאלה,אבל מה שכן,בוא אכיר לך את חברם הטוב של באי הפורום,והוא יודע ה-כ-ל ברמה בינלאומית.

שמו- www.google.com

רק תשאל שאלה,הוא יענה,ואם צריך גם יצדיק את דבריו ע"י סימוכין ממאמרים ומחקרים ברמה בינלאומית.

תמשיך לדבר כמה שתרצה על הבטיחות המדהימה של המכוניות היום,אני אומר לך שאני מסכים,המכוניות היום הן באמת הכי בטוחות שהיו מאז ומעולם,אבל שוב,את מבחני הריסוק שלהם לא עשו במהירות 90 או 110 קמ"ש,ואני לא בטוח כמה יצרני מכוניות היום מסכימים שתיקח את הרכב המודרני והבטוח שלהם ותעשה לו מבחן ריסוק ב-110 קמ"ש (שהרי מותרים בחוק).

אז מה עכשיו,תתחיל לנסוע בכביש 6 על 60 קמ"ש,כי במהירות הזאת הרכב שלך קיבל 5 כוכבי בטיחות ?

אני מציע לך לפקוח את האוזניים והעיניים ולהבין שיש משרד בארץ,משרד התחבורה שמו,שמנסה בכל כוחו להכניס לראש הציבור כי "מהירות מופרזת הורגת!",הרי הוא חייב להצדיק את זה ששוטרי התנועה המהוללים כל היום עוצרים נהגים על 130 קמ"ש כי הם "נהגו כמו מטורפים !!!", כל הקמפיין הזה קם מסיבה פשוטה:

להצדיק את המשך האכיפה הטפשית (אבל שמניבה הכי הרבה כסף לקופת המדינה,כי זו העבירה שהכי קל לתפוס עליה).

אל תעלב ממה שכתבתי,זה לא אישי,אבל אתה קצת מנותק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
או!

הנה האור!

סוף סוף מישהו העלה את הנקודה!!

2000 ק"מ בגרמניה מלמדים אותך דבר אחד: איפה שכתוב פחות מ100 (כי 100 זה מגבלת המהירות שם בכביש בינעירוני ללא הפרדה) אי אפשר לנסוע יותר ממה שכתוב - ואף אחד לא נוסע. ובגרמניה יש סבתות שעושות כבישים קשים פי 200 מנס הרים במהירויות, שלי אישית - יש קושי איתן, ואני נוהג בסדר גמור תודה ששאלתם (תיארתי הרגע את כל תקופתי ביער השחור: צעירות בנות 20 על A קלאס, סבתות על גולף, גברים בני 60 על אוטוביאנקי בת 30 - כולם נוהגים בקצב שבו אתם נוהגים בנס הרים כשאתם יוצאים לנסיעת כיף ב5 בבוקר).

איפה שכתוב 100 - בד"כ זה סימון בירוקרטי כי מדובר על כביש ישר עם נתיב או 2 (ללא הפרדה בנויה) לכל כיוון שבו אפשר לנסוע 150 בגשם בביטחה, גם באוטו עמוס לגמרי.

אגב, לא ראיתי תאונה אחת ואולי 2 מכוניות תקועות בצד הדרך, מה שמלמד על רמת התחזוקה.

פה כתוב לי 50 בכביש שבו פחות מ70 נראה מפגר (גם יותר מ100).

כבישים בינעירוניים מוגבלים ל90? כביש כמו הקטע הדרומי של 4 (דרומית לסיירים בערך) מוגבל ל100 ולא 110? ועוד עם מצלמות מהירות? הידעתם שבגרמניה יש שלט שמראה שיש לפניך מצלמה? כנראה ששם אשכרה רוצים שתסע לאט יותר ולא לשלוח לך דו"ח הבייתה.

נ.ב.

מר זהוזהוזה - אם ההורים שלך מעורבים בבניית תשתית הכבישים בארץ, ובגשרים בפרט - הייתי שמח אם היית לוקח אותם לסיבוב ביציאה מאיילון דרום לכביש אחד למשל, או הגשר של כביש 4 מעל כביש 1 (לכיוון דרום) שמשום מה יש בו תעלה ענקית באמצע הנתיב הימיני.

או למשל לתכנון הגרוע של העליה לגשר בגלילות. שאני אמשיך?

קשה להשוות בין התרבות הגרמנית בכלל ותרבות הנהיגה שלהם בפרט, לבין התרבות הישראלית והנהגים הישראלים. שני עמים מאוד שונים, תשתיות כביש שונות, וגם חקיקה שונה. מתבקש. לדעתי ההשוואה הזאת לא תורמת לדיון משום שהגרמנים פשוט שונים מדי ממה שקורה בכבישי הארץ.

מהירות תלויה בחוק ובתנאי הדרך. רוב הכבישים בישראל גרועים ועמוסים, אז לרוב אי אפשר לנסוע בהם במהירויות גבוהות מאוד - חוק או לא חוק (ולא, אני לא מדברת על כביש הערבה באחת בלילה).

הגרוע מכל, בעיני, הוא הנורמה שהשתרשה כאן (וראיתי בשרשור הזה תגובות ברוח הזאת) שאם מישהו אכן נוסע לפי החוק - נאמר, 80 או 90 בבינעירוני - נצמדים לו לתחת, מהבהבים באורות ועושים לו את המוות.

כשאדם (אדם, לא "אשה" ולא "זקן", קבוצות שמושמצות פה בפורום על לא עוול בכפן) מרגיש שהוא לא יכול מבחינה בטיחותית לנסוע יותר מהר, עדיף לעזוב אותו בשקט ולא להטריף אותו עוד יותר. לא? שלא לדבר על החובה לשמור מרחק...

ולעניינו:

מהירות של 140 כשלעצמה היא לא תמיד סוף העולם, תלוי בכביש. לטעמי, עדיף תמיד להוריד קצת את הרגל מהגז ולנהוג רגוע, כי בעיני מכונית היא כלי נשק ולא זריקת אדרנלין. אבל בתנאי כביש מסוימים, מי שנוהג 140 הוא לא בהכרח רוצח.

אבל - וזה אבל גדול - איכשהו רוב אלה שטסים במהירויות גבוהות גם מלווים את זה בכל מיני התנהגויות מסוכנות אחרות, כמו לחתוך נתיבים כאילו אין מחר, לא לשמור מרחק וכו'. כולנו מכירים את הטיפוס.

הייתי שמחה שהטיפוסים האלה ייעלמו מהכביש. הם מסוכנים ואני משערת שהם גם הורגים.

לגבי אלה שנוהגים בטוח ורק מדי פעם, כשהכביש מאפשר, נוסעים מהר - ניחא. יש דברים גרועים יותר.

פורסם
אתמול נסעתי מאחורי מישהי על 80 קמ"ש בכביש בין עירוני בלי יכולת לעבור אותה. איחרתי לשיעור...

זה מטריד את מי שבאמת רוצה להגיע לאן שהוא רוצה כשאנשים שלא יודעים לנהוג שומרים בכל כך הרבה אדיקות על החוקים. איזו סיבה יש לזה שמישהי בB3 חדשה תיסע בכאלו מהירויות?

סתם כדי לעצבן...

יוצאים לשיעור מוקדם יותר, אי אפשר לדעת באיזה "מפגעים אנושיים" תתקל בדרך. :wink:

אתה לא יכל להאשים אותה על הנהיגה האיטית שלה, מאידך אם היא הייתה נוהגת באיילון בנתיב השמאלי ב 80 קמ"ש כאן היא כבר מהווה בעיה, בכך שהיא מעכבת תנועה ונוהגת בנתיב השמאלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש הבדל בין נסיעה של 80/90 בנתיב ימני, כשאתה לא מפריע לתנועה, לבין אותה נסיעה בנתיב שמאלי באיילון.

אני אישית מעדיף לעבור עבירה ולעקוף מימין (שאני ממהר), מאשר לעשות אורות גבוהים ולהצמד לתחת של מעכב התנועה התורן.

עריכה- כוון כמובן לדבריה של PINK MOON

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

זה מה שעושים רוכבי אופנועים בדרך כלל, מחשבים את נתיב הנסיעה שלהם מראש וממשיכים בנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לPINK MOON

מדינת ישראל מהטובות בעולם בפיתוח הייתק ותרופות - אבל כביש אנחנו לא יכולים לסלול? מחלף אנחנו לא יכולים לתכנן?

זה פשוט פי אלף.

נורא קל להגיד שמי שנוסע 140 הוא רוצח. האם אי פעם העלית את הטענה שמי שנוסע 80 שלא בנתיב הימיני הא רוצח בפוטנציה בפני עצמו?

מי שלא מסוגל לזרום עם התנועה שיסע במונית, מי יודע איך אותו אדם יגיב בזמן בלימת חירום?

אגב, למה הסטיגמה הזאת שמי שנוסע מהר חותך ולא מאותת - אני כמעט בטוח שרוב החברה בפורום הזה מאותתים, עוצרים בעצור, לא חותכים אף אחד - ובכל זאת מרשים לעצמם לנסוע גם 160 ו180 כשהתנאים מאפשרים.

נ.ב.

את יודעת מתי אני נצמד לרכב? כשאני רוצה שהוא ישים לב שהוא יכול לזוז כי הנתיב הימיני פנוי כבר 10 דקות והוא על 100.

אז פעם הבאה שנצמדים אלייך, זרקי מבט למראה הימינית, אולי תופתעי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מדינת ישראל מהטובות בעולם בפיתוח הייתק ותרופות - אבל כביש אנחנו לא יכולים לסלול? מחלף אנחנו לא יכולים לתכנן?

זה פשוט פי אלף.

נורא קל להגיד שמי שנוסע 140 הוא רוצח. האם אי פעם העלית את הטענה שמי שנוסע 80 שלא בנתיב הימיני הא רוצח בפוטנציה בפני עצמו?

מי שלא מסוגל לזרום עם התנועה שיסע במונית, מי יודע איך אותו אדם יגיב בזמן בלימת חירום?

אגב, למה הסטיגמה הזאת שמי שנוסע מהר חותך ולא מאותת - אני כמעט בטוח שרוב החברה בפורום הזה מאותתים, עוצרים בעצור, לא חותכים אף אחד - ובכל זאת מרשים לעצמם לנסוע גם 160 ו180 כשהתנאים מאפשרים.

נ.ב.

את יודעת מתי אני נצמד לרכב? כשאני רוצה שהוא ישים לב שהוא יכול לזוז כי הנתיב הימיני פנוי כבר 10 דקות והוא על 100.

אז פעם הבאה שנצמדים אלייך, זרקי מבט למראה הימינית, אולי תופתעי.

יש לי רושם שהדברים מיועדים אלי.

ראשית, לא דיברתי עליך ספציפית ואנא אל תמתח ביקורת על הנהיגה שלי, בגלל שאין לך מושג איך אני נוהגת.

דיברתי באופן כללי. וכאמור, אין לי בעיה עם מי שנוסע בזהירות ורק מדי פעם כשהתנאים מאפשרים נותן גז.

בכל מקרה לא דיברתי על מי שנוסע 80 בנתיב שמאלי באיילון. אני מדברת על מי שנוסע על פי המהירות החוקית בנתיב שאינו מיועד לעקיפה. אגב, אם מישהו עוקף בשמאלי באיילון ב-100 בלבד אני לא רואה מה הבעיה. אז מחכים עוד דקה או שתיים עד שישלים עקיפה.

ואם כבר הסברת מתי בדיוק אתה נצמד לרכב - אולי כדאי שאזכיר לך שלא לשמור מרחק זה לא חוקי ובעיקר מסוכן. אני לא צריכה להסביר לך על בלימות חירום וכאלה. זה שמישהו אחר אידיוט לא מקנה לך את הזכות לסכן אותו, אותך ואנשים אחרים על הכביש.

• תוכן חדש...