Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפסתי במהירות מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לידע כללי,

יש לי חבר שהיה במצב דומה לשלך, ובדרך לא דרך קיבל לבסוף קנס 500 ש"ח ושלילה על תנאי.

לפני מספר ימים הוא קיבל מכתב שאומר שהוא צריך לעשות טסט+תאוריה+שנתיים נהג חדש+שלושה חודשים מלווה מהתחלה.

באסה.

נ.ב

מישהו יודע אם צריך לעשות גם את ה28 שיעורים מחדש?

הוא לא צריך לעשות את השיעורים מחדש.....

אחרת, מורי הנהיגה בעצמם היו עומדים עם לייזר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעזרת ה'

ישללו לך את הרשיון ,

אתה צריך ללמוד על בשרך,

כי אם פעם הבאה איזה חייל יעבור ואתה על 140 לא זיהית אותוו,

ולקחת נשמה אחת!

תקנה כרטיסייה לאגד ואם זה שלילה לחודש חודשיים ,

יצאת בזול!

פורסם

מה זה השטיות האלו? מה הקשר שהוא נסע על 140? ואם הוא לא היה רואה חייל בנסיעה על 80 קמ"ש אז זה היה בסדר?

מהירות לא הורגת! אנשים טיפשים הורגים.

בגלל קו המחשבה של אנשים כמוך המשטרה מיתמקדת בעבירות מהירות ולא בעבירות אשר קוטלות חיי אדם.

פורסם

אבל מצד שני אנשים טיפשים/ יהירים/ מתחכמים מנסים לתחמן את המערכת ולא לתת את הדין על מעשיהם

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מה זה השטיות האלו? מה הקשר שהוא נסע על 140? ואם הוא לא היה רואה חייל בנסיעה על 80 קמ"ש אז זה היה בסדר?

בגלל קו המחשבה של אנשים כמוך המשטרה מיתמקדת בעבירות מהירות ולא בעבירות אשר קוטלות חיי אדם.

זה כבר כל כך לא נכון. מאז הרפורמה החדשה אני רואה הרבה הרבה פחות שוטרים שעומדים עם מכמונות. יותר עוצרים על נהיגה פרועה.

פורסם

אז נחכה לסוף השנה ונראה מה אחוז התפיסות בתחום המהירות ביחס לשאר סוגי העבירות. רמז, אני לא מצפה להפתעות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

140 בכביש של 90 זו חריגה קשה?אני ואתה נוסעים באותם כבישים?

שים לב מה המהירות הממוצעת בכביש ותפסיק להתחסד בבקשה (אחרי שתגלה שאתה בעצם נוסע יחד עם התנועה)

אלא אם כן אתה נוסע בדיוק 90 בכביש בינעירוני עם גדר הפרדה אין לך את הזכות להטיף מוסר.

פורסם

מה כל כך מפריע לך שנהגים נוהגים 140 בנתיב שמאל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרבה דברים.

א. שהנתיב השמאלי נועד לעקיפות לא לטוס.

ב. שיש חוקים , אין מה לעשות גם אותם צריך מדיי פעם לכבד.

ג.שזה לא בריא לכביש (כן בטח כולם יקומו ויגידו איזה מפגר) אבל בתור בן לשני הורים שמתעסקים בדברים כאלו , הכבישים בארץ פשוט לא נבנו למהירויות כאלו.

ד.שלרוב (לרוב לא כולם) אלו אנשים שגם לא מאותתים , שעוקפים , שכשאני ב120 בכביש של 110 בנתיב השמאלי , באמצע הלילה מסנוורים אותי למוות גם כלידי יש מכונית ואני לא יכול לזוז.

ה.כי מהירות זה כמו סמים , מתחילים ב 140 ומסיימים ב200.

ו.כי כמה שאתם חיים בקונספציה, אולי פעם במכוניות של פעם לסוע 80 או 130 היה הורג באותה מידה ,אבל המכוניות של היום זה אחרת , והן בנויות לתאונות להציל חיים גם במהירות גבוהה אך סבירה. למשל המהירות המותרת.

ז.כי 90 אחוז מהמכוניות בארץ הן אוטומטיות עם מנוע 1600 ומטה , ונסיעה ב140 גורמת להן לפלוט יותר גזים שהורגים את הכדור.

וזה לא הכל.

פורסם

א. נכון הנתיב השמאלי נועד לעקיפות, טוב שאתה מבין את החוק אבל לא מיישם אותו, ע"ע סעיף ד'.

ב. יש גם את החוק של נהיגה עם 2 ידיים על ההגה, יש את החוק של איסור ניסעה בניוטרל. אין מה לעשות גם אותם צריך לכבד.

ג. לא בריא, מעניין, לא ידעתי שיש כזה מקצוע אנדוכבישולוג שמתעסק במלות פנימיות של כבישים. יש לכבישים גם מאגר תרומת אספלט משלהם? משהו כמו כרטיס "אדי"?

ד. אין לך מה לחפש בנתיב השמאלי למעט עקיפות, זו לשון החוק. עקפת תזוז הצידה ותן למישהו אחר לעקוף אותך.

ה. וסיגריות גורמות לאימפוטנציה, מתחילם עם אחת ומסיימים עם בלוק נובלס בשבוע.

ו. לא הבנתי כלום.

ז. 90 אחוז? עשית מחקר? אולי דווקא 87.42? או 58.14? איך לעזעזל קשור נפח המנוע לפליטת גזים? פורום גרין פיס נמצא בצד השני, תודה.

גם התקנת מערכת עם 5 מגברים 8 קומפוננטים ו4 סאבים מסוכנת, מוסיקה מסיחה את הדעת, אז? אתה מסתפק ברדיו תדיראן ורמקול פירלס? מבחינתי יותר מסוכן שמישהו נוסע 90 ושומע פרודיג'י בפול ווליום ואח"כ מאבד שליטה, מאשר שהוא יסע 140 ולא ישמע מוסיקה ויהיה מרוכז כמו שצריך.

ROOONEEYY

פורסם
הרבה דברים.

ז.כי 90 אחוז מהמכוניות בארץ הן אוטומטיות עם מנוע 1600 ומטה , ונסיעה ב140 גורמת להן לפלוט יותר גזים שהורגים את הכדור.

וזה לא הכל.

אז אולי נעבור לגור בגרמניה, לפני יומיים חשבו להציע הצעת חוק שבה יגבילו את המהירות בכבישים המהירים שבהם אין אכיפת מהירות, וזאת רק כדי לשמור על איכות הסביבה.

ההצעה הזו לא כל כך תעבור במדינה שבה המהירות אינה מוגבלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם התקנת מערכת עם 5 מגברים 8 קומפוננטים ו4 סאבים מסוכנת, מוסיקה מסיחה את הדעת, אז? אתה מסתפק ברדיו תדיראן ורמקול פירלס? מבחינתי יותר מסוכן שמישהו נוסע 90 ושומע פרודיג'י בפול ווליום ואח"כ מאבד שליטה, מאשר שהוא יסע 140 ולא ישמע מוסיקה ויהיה מרוכז כמו שצריך.

מסכים לגמריי.

לגבי המכוניות זה נתונים שכל חצי שנה מתפרסמים בעיתוני סיכום , של ראש השנה או סילבסטר או פסח.

לגבי האספלט תהיה מופתע ולא רק אלא שאלו גם דברים מבוחני תנועה, אנשים שמתעסקים בתחום וכו..

לגבי המסלול השמאלי אני כמעט כמעט אף פעם לא נוסע בו, ואני כן משתמש בו לעקיפות, ותהיה מופתע כמה פעמים בזמן שיצאתי לעקיפה מישהו טס מאחורי , הגיע , והתחיל לסמן לי באורות.

לגבי מה שלא הבנת, זה שפעם מכוניות לא היו בנויות בצורה בטיחותית כזו שבעצם אם היית עושה איתן תאונה ב 80 או 120 הרבה לא היה משנה. היום הכלובי בטיחות , החגורות , ובכלל כל ההנדסה שמסביב לרכב, בנויה שבמהירויות גבוהות אך סבירות אפשר לצאת בחיים. אבל לא במהירויות גבוהות מדיי שם הפיזיקה כבר לא מרשה לנו כלום.

אגב תעשו את החישוב כמה מרחק עצירה זה בין 0 ל 140 במכונית ממוצעת (שזה מה שלרובנו יש לא לכולם יש בלמים קרמיים) ובלימה ב110 , ההבדל לא קטן בכלל.

פורסם

לזה וזה וזה שמעליי,

תפסיק לקשקש ולדבר שטויות,אלא אם כן אתה ה"מתחסד השבועי".

א.מכיוון שאתה גם ככה נוסע 90 באיילון,אין שום סיבה שתמצא בנתיב ה"טיסה" (הרי הוא הנתיב השמאלי), כי ב-90 קמ"ש על איילון אתה לא צריך לעקוף אף אחד,אתה רק תיעקף,אלא אם כן אתה בפקק,ואז גם ככה אין מה לעקוף.

ב.נכון,יש חוקים,אל תטיף אותם לאנשים בזמן שאתה לא בטוח שאתה מקיים אותם בעצמך ב-100% (אומרים שכשאתה מצביע על מישהו,יש אצבע אחת שמופנית אליו ועוד 3 אלייך,בדוק את עצמך קודם).

ג.אתה צודק,הכבישים בארץ לא מתאימים למהירויות האלה. בתקופה הראשונה שפתחו את כביש 6 חשבו שהכביש דפוק כי צמיגים של הרבה מכוניות התפוצצו שם תו"כ נסיעה,עד שהבינו שדווקא הכביש מעולה,הבעייה היתה שאנשים קונים אוטו ב-120,000 שקל, אבל פעם ב-4 שנים מחליפים צמיגים לסט של 800 שקל לרביעייה.

ד.אם אתה נוהג בכביש של 110 קמ"ש על 120 קמ"ש אתה מבצע עבירת תנועה (אפילו אם השוטר יפחית לך 5 קמ"ש ע"פ חוק,אתה עדיין 5 קמ"ש מעל המותר,ע"פ החוק היבש כמובן),כך שגם אתה עבריין כמו כולם.

ומעבר לזה,אם אתה בנתיב השמאלי על 120 קמ"ש ואין לך לאן להכנס בנתיב הימני,אז יש כמה אופציות:

1.התנועה זורמת מעולה ויצאת לעקיפה מיותרת.

2.עקפת נתיב תנועה שממש מזדחל,וזה די מטומטם לנסוע על 120 קמ"ש כשבנתיב המקביל אלייך התנועה על 70 איזה קמ"ש, כי מישהו יפרוץ לך לנתיב באיזשהו שלב.

3.אם אתה לא בטוח שיש לך לאן להכנס בחזרה לנתיב,אל תצא בכלל לעקיפה.

4.אתה על 120 קמ"ש בנתיב השמאלי,אתה הרי מבצע עבירת תנועה,אז למה שאחרים לא יבצעו עבירות תנועה כמוך על אותו נתיב ? (כמובן,כי הרי לדעתך 120 קמ"ש זה לא עבירת תנועה,זה רק 10% יותר מהמהירות המותרת,ולפי החוק שהמצאת לעצמך,זה מותר).

ה.גם טיפשות\בורות זה כמו סם,ברגע שהתחלת,לך תדע איפה תסיים.

ו.את מבחני הריסוק עושים במהירות של איזור ה-60 קמ"ש,אף אחד לא ייתן לך תעודת אחריות למצב הגוף שלך לאחר ריסוק במהירות חוקית של 110 קמ"ש.

ז.ואם יש לי רכב סולרי,אתה מרשה לי לנסוע על 140 קמ"ש ? אני עם אפס זיהום אויר.

יש בארץ רכבים שב-180 קמ"ש הם פחות יזהמו את ה"עולם" מאשר פורד פיאסטה שנת 87 על 40 קמ"ש,בהפרש של מאות אחוזים.

תפסיקו עם השטויות של מהירות\כבישים\תמרורים הורגים, נסיעה בטוחה ברכב היא פונקציה של אחזקה נכונה של הרכב,נהיגה נכונה (נהיגה נכונה ונהיגה חוקית אלה 2 מושגים שאין בהכרח קשר בינהם ),שיקול דעת נכון של הנהג והתאמת הנהיגה למאפייניי הדרך.

ובעברית ?

אם נהג יקפיד על הדברים האלה,הוא יוכל לנהוג בצורה בטוחה במהירות גם של 200 קמ"ש כשם שהוא ינהג בצורה בטוחה על 40 קמ"ש בעיר.

חלק ניכר מהתאונות הן תולדה של טעויות אנוש (נהג נרדם,נהג לא ציית,אחזקה לקוייה של רכב,איבוד שליטה וכדומה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...