Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפסתי במהירות מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן, במקרה שלך עו'ד יוכל לצמצם נזקים משמעותית

על פניו נראה כי השוטר הצליח לצמצם את הנזקים.

היתרון הגדול הוא שאתה עדיין חי ולא גרמת לתאונה שבה אנשים חפים מפשע יפגעו.

ירון מאיר

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על פניו נראה כי השוטר הצליח לצמצם את הנזקים.

היתרון הגדול הוא שאתה עדיין חי ולא גרמת לתאונה שבה אנשים חפים מפשע יפגעו.

ירון מאיר

העיקר לא להגזים...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק לידע כללי,

יש לי חבר שהיה במצב דומה לשלך, ובדרך לא דרך קיבל לבסוף קנס 500 ש"ח ושלילה על תנאי.

לפני מספר ימים הוא קיבל מכתב שאומר שהוא צריך לעשות טסט+תאוריה+שנתיים נהג חדש+שלושה חודשים מלווה מהתחלה.

באסה.

נ.ב

מישהו יודע אם צריך לעשות גם את ה28 שיעורים מחדש?

פורסם
ברור שהוא יראה "מופתע" מה אתה מצפה שהוא יגיד לשוטר :

"אכן נהגתי במהירות מופרזת מעל המותר, ומעל מה שהחוק קובע לכביש הנ"ל".

ל'

כן, כמו שהיו לו ביצים לנסוע במהירות שנסע בה שיהיו לו את הביצים לעמוד מול השוטר ולקבל את הדין.

גם אני לפעמים נוסע מהר (ואפילו מאוד מהר) אבל רק שהדרך מאפשרת ותמיד אני מודע למהירות. פעם ראשונה ואחרונה שנתפסתי על מהירות ידעתי להוריד את הראש מול השוטר שיעשה לי נו נו נו ולקבל את הדין בדיוק כמו שקיבלתי את ההחלטה לנסוע מהר.

מהירות לא הורגת, אבל אנשים מטומטמים/ ילדים כן הורגים (לצערינו)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
בשני מילים - אסף שמיר.

זה כל כך צרם שרגע של עברית יכול לשפר לעתיד.

הנכון הוא:

בשתי מילים - ...

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה יכול:

א. לצפות שיצחקו על הכתיבה שלך בפורום בגלל שאיזה מישהו מרגיש נעלה כי ה"דיקדוק" שלו טובה יותר, ואין לו מושג אי אילו בעיות תפקוד דיקדוקיות יש לך

ב. להתקשר לאסף שמיר, והוא יכול לנסות להחזיר לך את הרישיון - וברוב המקרים אף מצליח.

פורסם

עו"ד גם ידאג לאחד את שני התיקים הללו לתיק אחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל שאלה מה חשוב לך יותר.

הרשיון או הכסף.

אם כסף זו לא בעיה אצלך, ויש לך כמה אלפים טובים, נהדר קח עו"ד טוב והוא כבר ידאג לקצר לך כמה שיותר את השלילה.

אם לא, וחשוב לך הכסף, דע שכסף סכל מקרה כנראה תשלם למדינה+חודשי שלילה.

ובנימה אישית. אני חושב שאתה צריך לקבל שלילה של שנה. ולעשות מחדש טסט. תיאוריה מחדש זה חסר טעם.

וזה כדי שפעם הבאה שהכביש יהיה טוב, ירעדו לך הבי**ם ותסתכל טוב טוב על המהירות. אמנם מהירות לא הורגת אבל להסתכל על הנוף ולסוע מהר= תאונה.

תחשוב שיש לך כל הזמן רובה ביד, האם אתה מבין את זה? יש לך כלי נשק, זה משהו ששוקל מעל טון. עם אנרגיה מטורפת.

אתה רוצה כל החיים שלך לחשוב על "מה השופט יתן לי ?" או להפעיל כמה תאים אפורים ולחשוב איך זה יהיה לשבת בבית משפט שאמא צועקת לך שהפכת את הבן/בת שלה לנכה, או הרגת אותם!

זה כביש, זה לא משחק. במהירויות שנסעת כל תזוזה קטנה ואתה ומי שאיתך ברכב שותים מקשית חצי שנה בבית לוינשטיין.

פורסם
כן, כמו שהיו לו ביצים לנסוע במהירות שנסע בה שיהיו לו את הביצים לעמוד מול השוטר ולקבל את הדין.

גם אני לפעמים נוסע מהר (ואפילו מאוד מהר) אבל רק שהדרך מאפשרת ותמיד אני מודע למהירות. פעם ראשונה ואחרונה שנתפסתי על מהירות ידעתי להוריד את הראש מול השוטר שיעשה לי נו נו נו ולקבל את הדין בדיוק כמו שקיבלתי את ההחלטה לנסוע מהר.

מהירות לא הורגת, אבל אנשים מטומטמים/ ילדים כן הורגים (לצערינו)

אנחנו ישראלים, לא מודים בטעויות, ואם אפשר להתחמק מעונש תמיד נעשה את זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שניר שלום,

אף אחד לא צוחק מטעויות דיקדוק של אף אחד, לפחות לא ראיתי זאת בשירשור הזה.

נכון, יש הרבה טעויות, אבל יש טעויות צורמות יותר. מה שכתבת כאן דומה לכך שבאנגלית אני אדבר על אדם ואשתמש במילה it. כתבתי את אשר כתבתי לך מתוך תקווה שמשהו בעברית ישתפר להבא.

מטעויות לומדים.

לא אהפוך את זה לשירשור בדיקדוק ובעברית

אם הבנת - הרווחת, אם לא - חבל

כל טוב .

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אנחנו ישראלים, לא מודים בטעויות, ואם אפשר להתחמק מעונש תמיד נעשה את זה.

ל'

רק דבר אחד אני יכול לומר אחרי משפט שכזה

עצוב כמה שזה נכון

מדינה זמנית כבר אמרנו?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני אומרת לך את זה מתוך ניסיון, בצד שבדק נהגים (שוטרת), במשך שנתיים כל נהג שעצרנו בכל עברה שהיא לא הודה בה.

תמיד היה פרצוף מופתע, מצד שני אי אפשר להאשים אותם, מי מעוניין לקבל דוח ונקודות? :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...