Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה באוטו שלדעתי נובעת מהמגבר 4 ערוצים שכרגע אני משתמש בו.

הבעיה היא שהרמקול הקידמי ימני מידי פעם נעלם לגמרי (לא שומעים ממנו כלום) או שהוא מחרחר, ורק לאחר משחק עם ה-BALANCE' הוא חוזר לעבוד, התופעה נשמעת כאילו יש בעיית מגעים, אבל אני משוכנע לאחר בדיקה כי הבעיה לא נובעת מזה. כמו כן בצעתי הצלבת רמקולים והבעיה נשארה.

אני הולך לבצע הצלבת כבלים במגבר כדי לבדוק האם יש בעיה באחד הפורטים, אבל באותה הזדמנות רציתי להתחיל ולהתעניין לגבי מגבר חדש מכיוון שהמגבר הזה ישן מאוד.

המגבר שיש לי כרגע זה מגבר רוקפורד 600 וואט. הוא מגביר את הסט הקידמי וסאב JL 10W3.

הייתי רוצה מגבר חדש באותה תצורה (מגבר אחד שיגביר גם את הסט הקידמי וגם את הסאב).

מחפש המלצות באזור 1000-2000 ש"ח.

יש אפשרות שהשדרג בקרוב את הסט הקידמי ל-FOCAL K2P או משהו בסגנון.

תודה מראש

פורסם

במילה אחת F-45 של SOLID AUDIO

900 וואט RMS

4 ערוצים

קרוס מלא עם SUBSONUC FILTER ליציאת הסאב

HIGH CORRENT AMPLIFIRE

יזיז ללא שום בעיה כל סאב דואל ב-2 אוהם מונו (מניסיון) ואו שני סאבים בכל פורט

קרוס אובר בעל שליטה מדהימה בדיוק לסט קדמי

מגבר מיוצר ב"קוריאה" תחת מותג אמריקאי

בקיצור אני לא חושב שיש מגבר בנתונים האלה (אבל באמיתי) בארץ במחירו

שנע בין 1500-1700 ש"ח

במידה ותרצה להתרשם מהמגבר ולקבל יותר אינפורמציה אשמח להפנות אותך לדילרים באיזור מגורך

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

תנסה גם להצליב את הRCA. תנסה את כל האפשרויות. מקסימום תן למישהו שמבין שאתקן לך אותו. אולי תשתמש איתו במקביל אם המגבר החדש.

יש לך את הRS4 של פייז מיד שניה, אולי תימצא באיזה 1500 ש"ח. חדש עולה 2200 2400 ש"ח. אולי עוד נישארו כמה חתיכות.

כי אומרים פה, שפייז עברה לבעלות של מק אודיו.

המגבר הוא מוצהר 100 וואט RMS ב 4 אום לכל ערוץ. בגישור של שני הערוצים הוא נותן משהו באזור של 350 וואט. מגבר די גדול אם פיוז לא קטן אני מאמין שהוא קרוב להצהרות שלו. היה לי כזה מגבר לא חלש. ונירא טוב. יש את כל החיתוכים. נירא לע שהקרוס שלו הוא עד 4KHZ. בקשר לSUBSONIC אני לא בטוח. אבל אם הסאב שלך בתיבה אטומה אתה לא צריך אותו. אני מאמין שהיא אטומה...

בהצלחה!

פורסם

יגאל בוקר טוב

פתח חיפוש בגוגל תחת "סוליד אודיו" תמצא הרבה אינפורמציות מעניינות

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

תודה למגיבים,

לאחר חיפוש נרחב בפורום, נראה לי שהמודלים הבאים הכי מתאימים:

1) Phase RS4

2) מק אודיו Z4200

3) נאקאמיצי PA2004

המק אודיו הוא הכי זול, אבל אני מבין שהוא נותן הרבה תמורה. הנאקאמיצי הכי מפתה, אבל אין לי מושג איפה ניתן למצוא אותו.

• תוכן חדש...