Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים.

אני מעוניין ליצור התנגדות לחיישן מסויים שע"י כך מחשב המנוע יעלה את הטורים

מישהו יודע אילו חישנים מסייעים למחשב המנוע לחשב פעולת מנוע בטורים נכונים?

ושאלה אחרת-

אם אתן פולסים חשמליים למנוע הצעדים, האם כשהטורים יעלו המחשב "יתערב" ויוריד אותם או שרק כשהוא יצטרך לתת פקודה למנוע הצעדים (למשל בהפעלת מזגן) הוא יוריד אותם בחזרה?

ואחרונה-

אם אתן באמת פולסין למנוע הצעדים, האם הם יכולים לפגוע במחשב הרכב שמחובר אף הוא לשם או שמאחר שזה נלקח מאותו מצבר אז אין חשש?

נ.ב אם זה משנה אז הרכב הוא כריזמה 98.

תודה יוני.

פורסם

לא ממש הבנתי, אתה מנסה להעלות סל"ד סרק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברוב הרכבים יש בורג ששולט על סל"ד הסרק. נמצא באיזור בית המצערת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפשר לבנות מעגל ששולט על מנוע סרבו 12V ולחבר אותו למנוע צעדים ועם פוטנציומטר תוכל לפתוח ולסגור אותו.

אבל אני לא יודע אם זה יגרום נזק למחשב.

פורסם

טוב, המטרה היא כך:

אני חושב הרבה על בניית בקרת שיוט באופן עצמי

חשבתי ופתרתי את כל הדברים שצריך כולל בעיות בטיחותיות אבל הבעיה היחידה שלי היא לאן להתקין את המערכת הזו

אני חשבתי בעיקרון שאם לא אמצא פיתרון אתקין משהו מכני אבל אני מעדיף אלקטרוני כי מבחינת פתרונות הבטיחות שנתתי

הרבה יותר קל לנתק את המערכת במצב חרום מאשר להפעיל משהו מכני במצב כזה.

עכשיו, למי יש רעיון לאן אני יכול להוסיף התנגדות\פולסים חשמליים ללא נזק למערכת המחשב המחוברת למנוע.

נתתי דוגמא של חיבור פולסים חשמליים למנוע הצעדים אבל השאלה היא אם החשמל שנכנס למחשב דרך הקונקטור הקבוע שלו שמחובר למנוע הצעדים יפגע בו או שממילא כל החשמל שעובר שם הוא מאותה נקודה (המצבר) ואז אין לי חשש.

תודה מראש לעוזרים

נ.ב

נא לא לתת תגובה של "זה מסוכן" וכו' שקלתי את הנושא כולל הבעיות הבטיחותיות שלו.

יוני

פורסם

יפגע במחשב. יש לבצע יחידת מיתוג מחד, ופולסר מתאים מאידך. מעבר לכך, גם אם זה לא היה פוגע, לא זו השיטה לבנות מערכת בקרת שיוט, שכן העלאת הטורים על ידי מנוע הצעדים מאוד מוגבל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תכננתי כמובן עם קופסת מיתוג

אם הייתי הולך על חיישן חמצן יכול להיות שהוספת התנגדות תביא למצב של העלאת טורים?

פורסם

לא ישים עקב תחום סלד מוגבל שמנוע הצעדים מסוגל לספק

ההתערבות צריכה להיות מכנית על גבי המצערת

קח פתרון מאתגר קצת פחות אך יתן לך סיפוק ,וגם את האפשרות להסירוhttp://cgi.ebay.com/Cruise-Control-Kit-AP60-Universal-Fit-DIY-Aftermarket_W0QQitemZ220159333652QQihZ012QQcategoryZ50138QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

יגאל

• תוכן חדש...