Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקום בו אני יכול לברר את המידות החוקיות של הצמיגים והג'נטים אותם אני יכול להרכיב על הרכב שלי(דייהו רייסר).הייתי במכון רישוי באשדוד ושם לא יכלו לעזור לי, חיפשנו את הרכב שלי בספר אך הוא לא הופיע שם.אמרו לי ליפנות למישרד הרישוי, חיפשתי ולא מצאתי דרך ליצור איתם קשר.הציעו לי גם ליפנות למחלקה הטכנית של היבואן, הבעיה היא שאין יותר יבואן לדייהו בארץ ולכן אין גם מחלקה טכנית.אני לא יודע למי עוד אפשר ליפנות חפרתי את כל הרשת ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, אולי מישהו יודע איך מיתבצע כל התהליך הזה של אישור הצמידים/חישוקים ואיפה אפשר לעשות את זה.כל הענין הזה די דחוף לי כי הצמיגים שלי לא במצב טוב ואני לא רוצה להחליף לצמיגים במידה שיש לי עכשיו כי אז אני ניתקע איתם שוב לכמה שנים.תודה מראש!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

גם אני עשיתי חיפוש של 20 שניות בפורום וזה מה שמצאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

אני מציע שלפני שתשאל את שאלתך שם ותמתין לתשובה, תבדוק קודם אם לא נשאלה שאלה כלשהי דומה לשלך.

אל תצפה שיענו על אותה שאלה 40 פעם, אם התשובה כבר שם - פשוט חפש אותה.

נכון, זה רק 1140 תגובות, אבל זה עדיין שירות עצמי מהיר יותר מאשר תחכה לתשובה.

למקרה שלא ידעת - KOMPY עובד "קצת" בקומפיוטסט, והרבה בפורום, אז קרא בבקשה היטב את בקשתו בהודעה מס' 1.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חבל שלא ציינתי את זה קודם, הייתי כבר בלינק הזה ליפני כן, הרכב שלי דווקא מופיע שם והמידה שמאשרים שם היא 14*185*60 בדיוק מה שאני מחפש, הבעיה היא שכאשר הגעתי לרישוי (באשדוד) הרכב לי לא הופיע בAUTO DATA , ולכן אני די מודעג בקשר לאישור.

בכל מיקרה על פי מה הבוחנים מאשרים/פוסלים מידות מסויימות, אני מיתכוון למשל אילו סעיפים יכולים ליפסול לי מידה מסויימת?

יש למישהו אולי טלפון או את השם של המכון בחולון?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אם התשובה שמופיע בשירשור היא תשובה שהתקבלה מ-KOMPY, זאת תשובה מוסמכת.

אני מציע שתנסה ליצור קשר עם מכון קומפיוטסט ותיגש לשם לברר אישית. אם זה חשוב לך, נסיעה לראשל"צ זה לא כל כך רחוק.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מציע שתנסה ליצור קשר עם מכון קומפיוטסט ותיגש לשם לברר אישית. אם זה חשוב לך, נסיעה לראשל"צ זה לא כל כך רחוק.

תוכל לציין בבקשה את הכתובת או מספר שלהם?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
גם אני עשיתי חיפוש של 20 שניות בפורום וזה מה שמצאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

עבדו עליך, אצלי זה לקח:

החיפוש לקח 0.55 שניות.

או שאתה צריך לפרמט את המחשב כי יש לך וירוס :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

או שאתה צריך לפרמט את המחשב כי יש לך וירוס

:wink:

אני באמת צריך לפרמט כי יש לי יותר מידי וירוסים ורוגלות וכד'

אתה ממש מהיר,גם ללחוץ חיפוש, גם להקליד, גם לחכות שיפתח העמוד וגם לראות את הנושא הרלוונטי - הכל בכחצי שניה, זה באמת לא רק gsi זה כבר טורבו gsi.

או ליתר דיוק gsti. :type:

:wink:

אגב- איך אתם מצרפים שני ציטוטים לתגובה אחת ???

פורסם

אגב- איך אתם מצרפים שני ציטוטים לתגובה אחת ???

בידיוק כמו שעושים חיפוש בפחות משניה:

1.פותחים כל ציטוט בחלון אחר, גוזרים מחלון אחד ומדבקים לשני.

2.בסרגל כלים של ההודעה יש אייקון של "כתובה" (נימצא בין האייקון של התמונה והסולמית)

אתה כותב ומסמן את מה שכתבת ולוחץ על האייקון.

וזה יוצא ככה:

לא רק gsi, זה כבר טורבו gsi.

או ליתר דיוק gsti.

ליתר-יתר של דיוק זה ניקרא C20LET

עוד מידע על קוּנצים שיש בפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...