Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי.

בבעלותי ניסאן אלמרה 2001 והיום בבדיקה שיגרתית של נוזלים גיליתי שנוזל קרור חסר בצורה קריטית (מתחת לסימן מינימום) במיכל קרור. אך ברדיאטור עצמו לא נראה כי חסר (פתחתי פקק, היה בסדר).

האם יש איזשהי סכנה למערכת (לא בדקתי לפחות חודש ואף יותר, לכן לא יודע כמה זמן נסעתי בלי נוזל קרור) ואיזה נוזל כדאי לשים?

בספר מומלץ רק נוזל מקורי של ניסאן, האם רק הוא מתאים לאוטו?

פורסם

לדעתי,תיכנס למוסך מורשה /תקנה בחנות לחלקי חילוף את נוזל הקרור המדובר,תוסיף למיכל העיבוי ותתחיל לעקוב אחרי החוסרים.

תתכופף לאחר נסיעה ותבדוק האם נראים סימני נזילה של נוזל קרור.

אם ימשיך החוסר יש לפנות למכון רדיאטורים לבדיקת מע' הקירור בלחץ ולהמשך אבחון.

(צינורות,פלנ'ץ טרמוסטט ושאר ירקות).

תיתכן גם בעיה של איבוד מים ממשאבת המים (האם הוחלף ברכב טיימינג ? אם לא חייבים להחליף ועל הדרך לבדוק אם משאבת המים נוזלת).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שתדע רק שהטיימנג כאן הוא שרשרת...... לכן יש צורך להחליף רק במקרים קיצוניים שיש בעיה בשרשרת או שהיא סדוקה או שהיא במצד לקוי ביותר. זה לא גומי שם זאת שרשת ממתכת.

עכישו לדבר השני, אם יש לך מתחת למינימום, לא קרה כלום, תוסיף ופשוט תמשיך לעקוב אחריי זה, לא אינך חייב לקנות רק את הנוזל קרור שמומלץ בספר, זאת מכיוון שאם תקנה נוזל קירור איכותי (לא ב 50 שקל) אחר ומחברה טובה ונוזל איכותי וכו', אין שום בעיה לשפוך אותו, כמובן שעדיף למלות את הנוזל שיש לך כרגע מבערכת הקרור על מנת למנוע ערבוב של הנוזלים...

אם שאתה לא יודע איזה סוג של נוזל יש לך שם?

עכישו זה לא מיכל קירור זה מיכל עיבוי*

כמו כן, אם נסעת כמה זמן מתחת למינימום, אבל עידין אתה רואה את הנוזל במיכל העיבוי, לא קרה שום דבר.... יש לך די והותר נוזל קירור במערכת, זה שחסר לך כמה ס"מ במיכל העיבוי לא אומר שיש לך חוסר רציני והמערכת לא מתפקדת.

• תוכן חדש...