Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . יש לי מגבר jbl ב100 דולר מהדיוטי , הספק מדווח של 2.40 לא יודע כמה זה בגשר . אני רוצה עכשיו ליקנות סאב בתקציב של 700 שקל , כמובן שזה פיוניר 304 או 305 החדש יותר . השאלה שלי איך המגבר הפיצי שלי יעבוד עם אחד הסאבים האלה ואיזה סאב לדעתכם יותר כדאי ליקנות עם ידוע שהמחיר אותו מחיר .

פורסם

לא יספיק.

40 RMS ל2 ערוצים בגישור יתן 80 RMS בגג וגם זה בטח OVER RATED.

עם 80 RMS לא אמיתיים אתה לא תדחוף סאב, אפילו לא ת'פיוניר שדורש 300 RMS, אם אני לא טועה.

החל מ180 RMS יש על מה לדבר וגם אז - רצוי תמיד מגבר חזק יותר (לא משנה מה מוצהר, יכול להיות UNDER) מהסאב כדי לא לאמץ את המגבר יתר על המידה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תירא... אם אומרים שזה 2X40 אז זה זה .. בכאלה רמות לא ינפחו סתם . זה בערך כפול מרדיו דיסק ... ובגשר אם אני לא טועה זה אמור ליהיות 160 ולא 80 אבל אני לא חותם על זה.

פורסם
תירא... אם אומרים שזה 2X40 אז זה זה .. בכאלה רמות לא ינפחו סתם . זה בערך כפול מרדיו דיסק ... ובגשר אם אני לא טועה זה אמור ליהיות 160 ולא 80 אבל אני לא חותם על זה.

טוב בחור, אם אתה חושב שממגבר של 100 דולר עם 40 RMS כאילו אמיתיים יצא לך בגישר 160 RMS טבילין ותקינים אתה מוזמן ללכת ולקנות סאב ולחבר.

אני אומר לך (אם אתה לא רוצה להקשיב בעיה שלך), המגבר בגישור יוציא גג שבגג 80 RMS, וגם אלה יהיו בטח OR.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הלכתי לחוברת שקיבלתי עם המגבר . והיא אומרת שהמגבר נותן בגשר 100 ואט ב4 אוהם . הסאב של פיוניר הוא 4 אוהם זאת אומרת שהוא יקבל ממנו 100 ואט

פורסם

כן הוא מותקן . לעשות סיבוב ולישמוע ?? אפשרי , רעיון טוב וכנירא שזה מה שאני יעשה אם אני ימצא חנות באזור (משינה או דרייב אין ) שמחזיקים את הפיוניר . היום המגבר עובד עם האם בי קווארט DSD 216 ונותן להם באמת מספיק ואפילו יותר ... ועוד שאלה - האם ה304 קל יותר מה305 ?

פורסם

תירא... הם עבדו סביר בלי ההגברה , עדיין בכל מצב מרגישים שחסר באס וביגלל זה אני רוצה סאב ודחוף . ועוד משהו - אני לא שומע כימעט בכלל מוזיקה אקוסטית באוטו .. באוטו שאני שומע מוזיקה זה בנסיעות בערב עם חברים וכאלה ובדרך כלל זה פופ , רוק , האווס וכו . לא כדאי בישביל זה להשקיע בסאב ולשדרג את החוויה ? אם אתה עדיין חושב שלא ויש לך רעיון יותר טוב מה לעשות עם 700 שקל הייתי שמח לישמוע ( ואני מעדיף ליסגור את המערכת כאן עם פחות מחשבה לעתיד , אני באוטו השקעתי מספיק לבנתיים )

פורסם

האמת עם 700 שקל וללא מחשבה לעתיד אי אפשר לעשות הרבה...

תחבר את הקומפוננט חזרה על הרדיו דיסק, ותשמע בחנות את הסאב מחובר למגבר, אם זה מוצא חן בעינייך יותר מהקונפיגורציה הנוכחית, לך על זה.

• תוכן חדש...