Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר עוד בטעות להבין שאתה חושב שדמוקראטייה זה דבר טוב.

זה בהחלט עדיף משאר שיטות המשטר.

ובהקשר קצת יותר רציני לחופש הביטוי:

"תחילתו של תהליך שבו אתה קובע לאדם מה טוב לו לדעת, ייגמר בכך שתקבע לו גם מה טוב לו לחשוב".

ועוד אימרה אחרת שתקפה גם בהקשר זה: "אני מתנגד לדעתך, אבל אילחם על הזכות שלך להשמיע אותה".

זה ממש לא משנה מה הדיעה האישית של כל אחד ואחד לדברייה של אותה בר רפאלי, עדיין, יש לה זכות להגיד אותם.

אם כבר זה רק משרת מטרה אחרת עם מתנגדי הדיעות שלה - עכשיו כולם יכולים לדעת מי היא ומה היא בדיוק...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3. הבועה התל-אביבית הזאת(אתם יודעים מה (בטח אתם תתעצבנו עלי, אבל לא נורא) מזמן לא הייתה מתקפת טרור רצינית בת"א כדי שתזכיר למה צה"ל קיים ומה הוא עושה כדי שכל יום לא יהיו כאלו דברים). אני גר בירושלים. אחוז המתגייסים אצלנו הוא גבוהה מאוד, אם לא סופרים את הדוסים. מי שאומר בגאווה שהוא לא מתגייס, קמים עליו 5 "מורעלים". בכלל אצלנו בביה"ס מחנכים למצוינות צבאית, המורים מתגאים בתלמידים שהם לימדו ושהגיעו לשייטת, מטכ"ל טייס וכו'. סגל המורים יכל לנהל מלחמה בעצמו, על קצה המזלג: מורה לספורט היה בסיירת מטכ"ל, עוזר מנהל- השתתף בקרב על החווה הסינית במלחמת יום כיפור ועוד, מנהל- קצין בכיר בגולני, מורים שכל הזמן יוצאים למילואים וכו'

במשך שנים גרתי בתלאביב ויש לי הרבה חברים שם. אין אחד(!) מהאנשים שאני מכיר שלא התגייס.

כולם משרתים בצה"ל. חלק נכבד גם בקבע (בין אם בשל קצונה ובין אם לא). חלקם ביחידות לוחמות מובחרות יותר ומובחרות פחות וחלקם בתפקידים חשובים אחרים.

הסטיגמה האידיוטית הזאת של הבועה התלאביבית שנערים בני 18 מתלאביב לא מתגייסים היא ממש לא נכונה.

מה המורים עשו בצבא לא אומר שום דבר..

אבל גם בתיכון שלי (למרות שהוא לא בתוך ת"א עצמה, אבל הוא בתוך גוש דן שנחשב לאיזור ה"בועה התלאביבית") היו מורים מיחידות שונות בצבא.

היה מנהל שאח שלו נפל באחת המלחמות (אם אני לא טועה יום כיפור) והיה מורה נכה בגלל מלחמה אחרת.

היו לנו שיחות קבועות עם חיילים שבאו והסבירו על תפקידים שונים, והביאו בוגרי בית-הספר מיחידות שונות בצבא שהסבירו על תפקידים.

רק מהשכבה שלי בתיכון נכנסו קרוב ל10 אנשים לקורס טיס (ואלו האנשים שאני יודע עליהם). היו אנשים שהלכו לקורס חובלים ויש גם 2 שקפצו מהחובלים לשלדג.

היו ימים שלמים שכמויות נכבדות של נערים מהשכבה שלי לא הגיעו לבצפר בגלל שיצאו לגיבושים שונים וימי סיירות וכן הלאה..

אתה בדקת את אחוז הגיוס בקרב תושבי תלאביב בני ה18 ? ומאלו שלא מתגייסים, בדקת למה הם לא מתגייסים ?

אז בתור מישהו מהיחידה שמתעסקת בכל נושא הגיוסים, אני יכול להגיד לך שיש הרבה (מאוד) ערים בארץ (ביניהן ירושלים) שאחוז המתגייסים בהן נמוך בהרבה משל תלאביב.

ואני לא מאחל לאף אחד בארץ הזאת שיהיה מעורב בצורה ישירה או עקיפה בפיגוע. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

BMW - מה כלכך סודי בלהגיד שהבסיס שלך זה תל-השומר? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תנסה להגיד את זה לצבא ארה"ב, במיוחד אלה שנלחמים בעיראק או אפגניסטן. תגיד אותו הדבר על הצבא הגרמני ימח שמו במלחמת העולם ה-2 (מבחינת כמות הם היו נחותים, אבל מבחינת איכות הם עלו על הרבה מדינות).

אתה לא יכול להשוות את מה שקורה בצבא ארה"ב למצב בארץ.

דבר ראשון - האוכלוסיה שם מכפילה פי כמה וכמה את האוכלוסיה כאן, ושוב - זה לא צבא שכירי חרב, אלא צבא בחירה.

מי שרוצה, הולך ומתגייס על דעת עצמו.

חותם "קבע", ומקבל שכר - בדיוק כמו עבודה.

אך עדיין, הגיוס הוא אופציונאלי - ואני מבטיח לך שמתגייסים יותר ממניעים אידיאליים ומתוך פטריוטיות מאשר אלו שמתגייסים לצבא מתוך רצון למסגרת שתטפל בהם ותדאג להם לאוכל כי אין להם בית חם להיות בו.

צבא מבוסס אידיאלים ופטריוטיות לכל דבר.

הצבא הנאצי - גם כן.

צבא שמבוסס על אידיאולוגיה ופטריוטיות עאלק, חזקה מאוד - ובגלל זה הם הצליחו לעשות מה שעשו.

היטלר דחף להם את השטויות שלו כ"כ חזק לשכל, שהם האמינו בו בכל נשמתם ולכן היו מוכנים להפוך עולמות בשביל מה שנראה לו כנכון.

בישראל אין לך את הפריווילגיה הזו של לאפשר צבא בחירה - האוכלוסיה כאן קטנה מאוד ביחסית לאוייבות שלנו, ולכן אם תעשה זאת תדלל עוד יותר את שורותינו המצומצמות.

מה שאני מנסה להסביר לך הוא, שלא צבא ארה"ב, לא הצבא הנאצי, ולא אף צבא של מדינה עצמאית שאני מכיר (אשמח אם תכיר לי כזו, לא ידוע לי על אחת) מבוסס על שכירי חרב חיצוניים.

זה מה שבעצם אמרת, להעיף את כל החובבנים ולהביא במקומם מקצוענים.

איפה יש מקצוענים? בחוץ.

תביא אחרים שילחמו את המלחמות שלך? אף אחד לא ישפוך את דמו בשביל הבעיות שלך.

יש מדינות שבהן הצבא הוא צבא בחירה, אך בכולן הוא מבוסס על אזרחי המדינה שמשרתים מתוך פטריוטיות ואידיאולוגיה משוטפת - ולכן אין שום שוני מצבא ישראל בהיבט שעליו דיברתי.

ל DISCOVER -

אחוז המתגייסים הכללי גבוה בתל אביב מהאחוז הירושלמי, אמנם אחוז המתגייסים לקרבי גבוה בהרבה בירושלים.

אין לי שום דבר נגד תל-אביבים, ואני יודע שיוצאים גם משם אחלה לוחמים מובחרים, אבל IRON HORSE צודק בדבר אחד - באמת קיימת בתל אביב מין תופעה של שאננות כזאת, לפחות כך יצא לי לראות.

כמובן שיש המון מהצד השני, שכן הולכים ותורמים את חייהם למדינה - אבל יש הרבה מאוד שמשתמטים.

ומצטער, אבל אין לך איך לדעת מי משתמט ומי לא - כי רוב אלו שבורחים מהצבא לא נעלמים וזהו, אלא מוצאים דרך לצאת על פרופיל רפואי או נפשי.

ואז איך תדע שהוא השתמט או שיש לו באמת בעייה? בגלל זה קשה לצבא לעקוב אחרי זה מבחינה סטטיסטית.

הרסנו ל BMW את האשכול, למרות שהבטחנו לא לעשות זאת.

כנראה שזה כמו אלפי הנושאים על קליאו ספורט vs איביזה טורבו - אי אפשר לברוח מזה :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תנסה להגיד את זה לצבא ארה"ב, במיוחד אלה שנלחמים בעיראק או אפגניסטן. תגיד אותו הדבר על הצבא הגרמני ימח שמו במלחמת העולם ה-2 (מבחינת כמות הם היו נחותים, אבל מבחינת איכות הם עלו על הרבה מדינות).

אתה משווה מלחמה עכשווית בהפרש של 16 שנה מהמלחמה האחרונה (מלחמת המפרץ) אל מול לחימה יומיומית ב-3 חזיתות לאורך שנים רצופות?

אתה משווה בין תקציב הצבא האמריקאי לתקציב שלך?

אתה יכול להשוות בין משכורת של אלוף אצלך למשכורת של גנרל אמריקאי למשל?

BMW - מה כלכך סודי בלהגיד שהבסיס שלך זה תל-השומר?

סודי? למה סודי? בהתחשב במה שרשמתי אפשר לנחש שמדובר באחד מ-2 (קריה/תה"ש) :-D

פורסם
חברים יקרים,

הכול נכון וטוב אבל כול אחד מהכותבים היה עושה לה XXXX :-) למרות שיש לה בעיה רפואית.

אין ויכוח.

היא הייתה "חוטפת ממני בראש" על כל משפט מטומטם שהיא אמרה בכתבה. :-P

פורסם

אם אין מקצוענים, מלמדים אנשים להיות מקצוענים. מקימים בתי ספר, מביאים מאמנים, מדריכים אנשים לספורט וללחימה. עוברים אימונים ותרגולים, ולומדים מהמקצוענים, אלה שנלחמים בצצ'ניה, אלה שנלחמו באפגניסטן, אלה שנלחמו במחתרת האירית וכ"ו, לא חסר ממי ללמוד. לא אמרתי להביא מקצוענים מחו"ל, אמרתי ללמד את האוכלוסיה כאן. עדיף צבא קטן ואיכותי שמורכב ממקצוענים בשכר, מאשר צבא גדול שלא יודע להילחם (ע"ע מלחמת לבנון האחרונה) שחצי מהאנשים בתוכו יודעים רק ללכת לקריה ולאכול סמבוסק ולחזור הביתה ב5 ולצחוק על זה שהם דפקו את המערכת.

ROOONEEYY

פורסם

ל DISCOVER -

אחוז המתגייסים הכללי גבוה בתל אביב מהאחוז הירושלמי, אמנם אחוז המתגייסים לקרבי גבוה בהרבה בירושלים.

אין לי שום דבר נגד תל-אביבים, ואני יודע שיוצאים גם משם אחלה לוחמים מובחרים, אבל IRON HORSE צודק בדבר אחד - באמת קיימת בתל אביב מין תופעה של שאננות כזאת, לפחות כך יצא לי לראות.

כמובן שיש המון מהצד השני, שכן הולכים ותורמים את חייהם למדינה - אבל יש הרבה מאוד שמשתמטים.

ומצטער, אבל אין לך איך לדעת מי משתמט ומי לא - כי רוב אלו שבורחים מהצבא לא נעלמים וזהו, אלא מוצאים דרך לצאת על פרופיל רפואי או נפשי.

ואז איך תדע שהוא השתמט או שיש לו באמת בעייה? בגלל זה קשה לצבא לעקוב אחרי זה מבחינה סטטיסטית.

יש נתונים מדוייקים על כמה צווים ראשונים נשלחו לאותה שנת-גיוס. כמה מהם התגייסו, כמה יצאו על פרופיל 21 נפשי וכמה יצאו על פרופיל 21 רפואי.

לאחר הגיוס יש מצבה שמתעדכנת אוטומטית על מתוך הX שהתגייסו, כמה יצאו מהצבא על 21 נפשי, כמה 21 רפואי, כמה בפרופיל 24 וכמה עדיין בשירות פעיל.

בתום 3 שנים (או שנתיים לבנות) יש נתון על כמה השלימו שירות מלא וכמה נשארו בקבע.

הכל בזכות מערכת מופלאה בשם BIMS ;)

-

לגבי מי מתגייס לאן, זה לא הוגן לעשות חלוקה כיוון שזה מאוד תלוי בסוג האוכלוסיה, בייעודים שהצבא מייעד לה וכן הלאה..

זכות הבחירה לאן ללכת בצבא לא נתונה לכל חייל בפני עצמו.. המקסימום שהוא יכול להחליט בד"כ זה אם ללכת לשריון או הנדסה קרבית. וגם זה לא תמיד נותנים לו לבחור.

אחרי מלחמת לבנון השנייה הייתה פליטת פה עלובה של אלעזר שטרן (אאל"ט) שאמר שיצא לו ללכת לפחות הלוויות של חיילים מתלאביב.

מבחינה סטטיסטית נטו - זה נכון. ביחס של כמות האנשים בתלאביב ביחס לאוכלוסיה, אחוז החיילים מתלאביב הרבה יותר נמוך.

אם תעשה סטטיסטיקה קצת יותר חכמה, תראה שחלקים גדולים מהאוכלוסייה הת"א היא או אוכלוסייה מבוגרת מאוד בלי ילדים בגילאי גיוס או רווקים, רווקות וזוגות צעירים שכבר אחרי גיל גיוס ואין להם ילדים בגילאי גיוס.

מחייה בתוך ת"א עצמה היא עסק יקר והרבה משפחות עם ילדים מעדיפות לצאת מתלאביב לערים שסביבה ולגדל את המשפחה שם באיכות חיים עדיפה באותה עלות או אפילו זולה יותר.

ואז אתה צריך ללכת לראות את הנתונים של מקומות כמו ראשל"צ, חולון, איזור בקעת-אונו, רמת-השרון, הרצליה וגוש דן בכללותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אין מקצוענים, מלמדים אנשים להיות מקצוענים. מקימים בתי ספר, מביאים מאמנים, מדריכים אנשים לספורט וללחימה. עוברים אימונים ותרגולים, ולומדים מהמקצוענים, אלה שנלחמים בצצ'ניה, אלה שנלחמו באפגניסטן, אלה שנלחמו במחתרת האירית וכ"ו, לא חסר ממי ללמוד. לא אמרתי להביא מקצוענים מחו"ל, אמרתי ללמד את האוכלוסיה כאן. עדיף צבא קטן ואיכותי שמורכב ממקצוענים בשכר, מאשר צבא גדול שלא יודע להילחם (ע"ע מלחמת לבנון האחרונה) שחצי מהאנשים בתוכו יודעים רק ללכת לקריה ולאכול סמבוסק ולחזור הביתה ב5 ולצחוק על זה שהם דפקו את המערכת.

מלחמת לבנון האחרונה נראתה כמו שנראתה בגלל הממשלה, לא בגלל החיל עצמו.

בגלל שר בטחון שלא יודע לתצפת עם משקפת ואפילו לא לענוד דרגה, בגלל ראש ממשלה פודל, ועוד מקבלי החלטות סרוחים כמוהם.

לחיילים עצמם אין שיקול דעת - אומרים להם תקפוץ הם קופצים, אומרים להם תנבח הם נובחים, וזה מה שכל חייל בכל העולם עושה - ממלא פקודות.

הבעייה הייתה, שמי שנתן את הפקודות, לא ידע לעזזל מה הוא עושה - ובמקום לזוז ולתת למישהו מבין עניין לנהל את המלחמה הוא העדיף לשמור על ה"כבוד" שלו, ושכל המדינה תתפוצץ.

יש לך במדינה אחלה חיילים, בכזו רמה שעומדת עם צבאות גדולים בהרבה משלנו (ולראיה חיל האוויר הישראלי הוא אחד הטובים בעולם, יש לך יחידות סופר מובחרות כמו סיירת מטכ"ל ושייטת 13, יחידות מודיעין מהטובות בעולם והרשימה רק נמשכת), הבעייה שאין מי שינהיג אותם בצורה חכמה -

וכאן אנחנו חוזרים לשורש הבעייה, הכנסת - עד שלא יחליפו את כל מחממי הכיסאות שמחליטים מה יקרה לנו בחיים לפי מה שנוח להם ולחברים שלהם שום דבר כאן לא ישתנה.

לדיסקובר - כשאני חושב על זה אתה צודק.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
על זה אומרים "תהיי יפה ותשתקי"

כמה שהיא יפה.

מצידי שתתחתן עם בשאר אסד .

רק שתדע ש,

א. בשאר רופא עיניים שבהכשרתו.

ב. יש לו אנגלית רהוטה, שלא הייתי מתנגד שתהיה שגורה בפי מנהיגינו (אה, כן, הוא קיבל חינוך אנגלי).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
רה ופלצנית, שמרשה לעצמה לסלוד מכל דבר ערכי כלשהו לבאר ממנה היא שתתה.

זכותו של אדם לסלוד מעל ערך עליו הוא גדל וללכת למקום אחר. זו המשמעות של חופש הפרט, ואני לא מבין למה צריך להיות כל כך מזועזע מזה שמישהו לא רוצה לשחק בקבוצה שלך. אז הוא לא. ביי ביי.

דרך אגב, כל הציונות בנויה על אנשים צעירים שירקו על מסורת ההורים שלהם והלכו בדרך אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא משנה מאיזו סיבה?

שים לב שאני נותנת לך צ'אנס לחשוב טוב טוב על מה שכתבת לפני שאני מתחילה לסביר לך בדיוק איפה ישנים העקרבים (במידה ולא הבנת את הפראזה האחרונה - אתה לא רוסי. אנא גש לרוסי קרוב ותבקש ממנו תרגום).

טעיתי- מי שבאמת לא יכול לשרת אז בסדר, אבל מי שבא ואמור: "אוי אני לא יכול לקבל פקדות", "אני פציפיסט בעד השלום" וכל מיני כאלה, להם צריך לשלול רשיון נהיגה ודרכון. אור אדום זה לא פקודה לעצור?

Iron Horse הייתי מוסיף לרשימה שלך עוד משהו:

4. אנשים שבורחים עכשיו מהמדינה.

מלחמה לא מלחמה, אני נשאר במדינה!!

עדיף אני אשאר פה מאשר שאסע לאירופה/ארה"ב ויגידו לי "יהודי מניאק"

אם הייתי ראש ממשלה, אנשים שברחו מהארץ לא הייתי נותן להם אישור לחזור למדינה.

הרוב שבורחים, לוקחים חופש לכמה שנים ללמוד, להסתדר כלכלית ולחזור בסופו של דבר.

במשך שנים גרתי בתלאביב ויש לי הרבה חברים שם. אין אחד(!) מהאנשים שאני מכיר שלא התגייס.

כולם משרתים בצה"ל. חלק נכבד גם בקבע (בין אם בשל קצונה ובין אם לא). חלקם ביחידות לוחמות מובחרות יותר ומובחרות פחות וחלקם בתפקידים חשובים אחרים.

הסטיגמה האידיוטית הזאת של הבועה התלאביבית שנערים בני 18 מתלאביב לא מתגייסים היא ממש לא נכונה.

מה המורים עשו בצבא לא אומר שום דבר..

אבל גם בתיכון שלי (למרות שהוא לא בתוך ת"א עצמה, אבל הוא בתוך גוש דן שנחשב לאיזור ה"בועה התלאביבית") היו מורים מיחידות שונות בצבא.

היה מנהל שאח שלו נפל באחת המלחמות (אם אני לא טועה יום כיפור) והיה מורה נכה בגלל מלחמה אחרת.

היו לנו שיחות קבועות עם חיילים שבאו והסבירו על תפקידים שונים, והביאו בוגרי בית-הספר מיחידות שונות בצבא שהסבירו על תפקידים.

רק מהשכבה שלי בתיכון נכנסו קרוב ל10 אנשים לקורס טיס (ואלו האנשים שאני יודע עליהם). היו אנשים שהלכו לקורס חובלים ויש גם 2 שקפצו מהחובלים לשלדג.

היו ימים שלמים שכמויות נכבדות של נערים מהשכבה שלי לא הגיעו לבצפר בגלל שיצאו לגיבושים שונים וימי סיירות וכן הלאה..

אתה בדקת את אחוז הגיוס בקרב תושבי תלאביב בני ה18 ? ומאלו שלא מתגייסים, בדקת למה הם לא מתגייסים ?

אז בתור מישהו מהיחידה שמתעסקת בכל נושא הגיוסים, אני יכול להגיד לך שיש הרבה (מאוד) ערים בארץ (ביניהן ירושלים) שאחוז המתגייסים בהן נמוך בהרבה משל תלאביב.

ואני לא מאחל לאף אחד בארץ הזאת שיהיה מעורב בצורה ישירה או עקיפה בפיגוע. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

בעיתון לפני כשנה, אחרי המלחמה התפרסמו אחוזי הגיוס מכל אזור. בת"א יש יותר מתגייסים מאשר בירושלים, כי בירושלים חצי מהעיר הם דוסים(שהם חיים בבועה שלהם). אם בירושלים מספר החילונים היה שווה למספר החילונים בת"א רבתי, בירושלים היו הרבה יותר מתגייסים.

העניין עם הפיגוע- זה כמו שלפני מלחמת לבנון הרמטכ"לים חשבו: אין שום מלחמה, לא צריך אימונים, אנחנו הכי חזקים, יש לנו נשק חדשני. עד שבסוף פרצה מלחמה והסוף ידוע. אחרי המלחמה בא רמטכ"ל שעלפי התקשורת עושה חיל בתפקידו. כמו שבצה"ל התעוררו אחרי אסון, כנראה גם התלאביבים צריכים אסון כדי להתעורר.

תראה גם את ארה"ב, עד 9/11 כולם חיו בבועה: אנחנו ארה"ב אנחנו המדינה הכי חזקה בלה בלה בלה, בסוף קיבלו...(ד"א אני מאמין שהאסון היה קונספרציה של ממשלת ארה"ב(וישראל לא הייתה מעורבת), אתם יכולים לראות את הסרט שמראה עובדות שחלק מהמטוסים לא התרסקו-911 - Loose Change ) כנ"ל בריטניה בפיגועים שלה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
הו, ואתה הוא כלב השמירה של הדמוקרטייה, הא?

מי אתה שתקבע מהו "יותר מדי חופש ביטוי"?

בגלל הדמוקרטיה המהוללת שלכם וכל החופש ביטוי כרגע כל שני וחמישי מרססים צלבי קרס במדינה.

פורסם
תראה גם את ארה"ב, עד 9/11 כולם חיו בבועה: אנחנו ארה"ב אנחנו המדינה הכי חזקה בלה בלה בלה, בסוף קיבלו...(ד"א אני מאמין שהאסון היה קונספרציה של ממשלת ארה"ב(וישראל לא הייתה מעורבת), אתם יכולים לראות את הסרט שמראה עובדות שחלק מהמטוסים לא התרסקו-911 - Loose Change ) כנ"ל בריטניה בפיגועים שלה.

אם כבר אתה עושה בדיקה, תעשה בדיקה נגדית גם.

את האמינות של הסרט הזה אפשר לבטל בקלות כשרואים מחקר אובייקטיבי שמראה את 2 הצדדים בנושא. לא שאי פעם האמנתי לדיעה הזאת, זה כמעט הזוי כמו להגיד שברצח רבין לקח למאבטים להביא אותו מכיכר רבין עד לבית החולים כ 18 דקות (מרחק של 2 ק"מ) - כי הם התעכבו בדרך בכוונה.

גם אם הייתה קונספירציה, תמצאו משהו אמין יותר.

בגלל הדמוקרטיה המהוללת שלכם וכל החופש ביטוי כרגע כל שני וחמישי מרססים צלבי קרס במדינה.

שלנו? אתה לא חלק מהמדינה הזאת?

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...