Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל הדמוקרטיה המהוללת שלכם וכל החופש ביטוי כרגע כל שני וחמישי מרססים צלבי קרס במדינה.

אם יש לך בעיה עם חופש הביטוי אני יכול למחוק את ההודעות שלך כשהן לא מוצאות חן בעיני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלנו? אתה לא חלק מהמדינה הזאת?

להיות אזרח במדינה זה לא אומר שאתה מסכים עם כל העקרונות ודרכי הפעולה של ההמשלה.

הבעייה שרוב הישראלים לא יודעים מה זה צורות ממשל אחרות ולא חיו תחתיהן, אני אישית, דעתי היא שהדמוקרטיה הישראלית היא פחדנית וביוקרטית בצורה שלא תאמן.

תראה לי עוד מדינה שבה ראש ממשלה שהפסיד במלחמה ונמצא תחת כמה חקירות עדיין משרת בממשלה, או מצד שני חברי כנסת שנוסעים למדינות אויב לביקור, מדינה שבה מיעוטים כובשים אזורים וחיים כמו שבא להם.

אלה הם סממנים ברורים לא לדמוקרטיה אלא לדיקטטורה או לאנרכייה שבה המנהיג עושה מה שהוא רוצה.

ובישראל אין דמוקרטיה, בבחירות מצביעים למועמדים ידועים מראש, שאגב תמיד מתחלפים בגלל פאשלות שהם עשו בשלטון ולא בגל שבא מישהו טוב יותר, בישראל בוחרים לא כי רוצים אלא כי אין ברירה, אז איפה פה הדמוקרטיה?

מצחיק בכלל שבמדינה יהודית, שבא צלבי קרס זה סימן ברור לרוע ולאנטי יהדות, הצלבים האלו מרוססים בכל מקום ע"י ילדים קטנים שיודעים שלא יעשו להם כלום, כי המשטרה גם דמוקרטית מידי ואסור לכלוא ילדים קטנים בכלא.

תנו לבחור בשם קזנצין מהFCB את ניהול המשטרה במדינה לשבוע ולא יהיה יותר פשע, הבעייה שבכל צעד, כולם מפחדים, מפחדים מה התקשורת תגיד, ומדעת הקהל העולמית.

אבל כשסוגרים את התקשורת מבפנים ומבחוץ, אין ביקורת, אין צרות.

פורסם

עזוב אותך, הקומוניזם נכשל אי שם בימי לנין, סטלין, וברז'נב. נכון שלא הכל צריך להיות דמוקרטי ושאותם אלו שציירו צלבי קרס צריך לתלות אותם באמצע העיר לטעמי או לפחות לכרות להם כמה אצבעות, אבל "דמוקרטיה" כמו שיש עכשיו ברוסיה שווה למקום אחד.

ברוסיה לא מצביעים לאותו אחד? עכשיו ילך המוסרובניק (פוטין) ובמקומו יבוא מועמד מטעמו, זה לא אותו דבר?

כשסוגרים את התקשורת מבפנים, אנשים כמו חדרקובסקי יושבים בכלא מבלי שעשו משהו, ואנשיםן כמו נבזלין ,ברזובסקי ועוד הרבה נרדפים מבלי שעשו משהו. חברות כמו גז פרום חוזרות חזרה לממשלה, שאח"כ מוכרת אותה למקורבים שלה. אל תעשה מרוסיה מדינה טהורה שבה הכל כמו שצריך להיות, ממש לא. נכון שהדמוקרטיה בישראל לא מושלמת לחלוטין וצריך יד קשה למיגור הפשע, אבל מודל רוסיה- לא תודה.

ROOONEEYY

פורסם

סטלין היה קיצוני מידי בחלק מהדברים, הכל נהרס בימי חרושצב לדעתי, ואנשים כמו גורבצ'וב שהיו מתונים מידי הרסו כבר לגמרי הכל.

ולגבי מכירת הממשלה, גם אני נגד אז למה לעזעזל לא מגרשים מפה את סוחר הנשק גאידמק?!

פורסם

שום דבר לא נהרס, לא היה מה להרוס. מלכתחילה מודל הקומוניזם הוא טוב רק לסיפורים לא למציאות.

נגד מה אתה בדיוק?

איך בדיוק הגעת לגאידמק? גם אם הוא סוחר נשק למה צריך לגרש אותו מפה? הוא אזרח (או תייר?) בדיוק כמוני וכמוך ויש לו זכות להיות כאן. ואת האמת לא מעניין אותי מאיפה הוא בכלל השיג את הכסף, מצידי שזה יהיה ממכירת נשק לאיים הקנריים או ממכירת סמים לדרום אפריקה, כל עוד לא מעורבים בזה צמד המילים ערבים ומכירת נשק אין לי שום בעיה עם זה.

מישהו יודע איך אחים עופר השיגו את הכסף שלהם? או איך לב לבייב השיג את הכסף שלו? או אולי איך שאר המיליארדרים הישראלים השיגו את הכסף שלהם? כולם השיגו את כספם בצורה כשרה? מעניין אם שם המשפחה של גאידמק היה אריסון היו מתנכלים לו ככה...

ROOONEEYY

פורסם
טעיתי- מי שבאמת לא יכול לשרת אז בסדר, אבל מי שבא ואמור: "אוי אני לא יכול לקבל פקדות", "אני פציפיסט בעד השלום" וכל מיני כאלה, להם צריך לשלול רשיון נהיגה ודרכון. אור אדום זה לא פקודה לעצור?

מי אתה שתקבע מי באמת לא יכול לשרת?

ואם אנחנו כבר בנושא הזה - מי לדעתך באמת לא יכול לשרת?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

(סתם מתערב)

מי שבאמת לא יכול לשרת הוא מי שיש לו בעייה רפואית, נפשית או כל דבר אחר.

מי שלא רוצה לשרת כי לא בא לו ללכת להילחם בגלל אידיאולוגיה או משהו כזה - בעייה שלו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מי שבא ואמור: "אוי אני לא יכול לקבל פקדות", "אני פציפיסט בעד השלום" וכל מיני כאלה, להם צריך לשלול רשיון נהיגה ודרכון. אור אדום זה לא פקודה לעצור?

אנשים שלא מתגייסים מטעמי פציפיזם, לא עושים את זה בגלל חוסר הרצון למלא פקודות, אלא בגלל חוסר הרצון לאחוז בנשק.

תנסה קצת להתעמק בדברים שאתה כל כך שולל בלי לדעת שום דבר לגביהם, כי אתה סתם יורה שטויות וככה בדיוק זה נראה.

בגלל הדמוקרטיה המהוללת שלכם וכל החופש ביטוי כרגע כל שני וחמישי מרססים צלבי קרס במדינה.

אין קשר בין חופש הביטוי לצלבי קרס. אם היית מתעמק היית יודע שגם לחופש הביטוי יש מגבלות,

רק שאתה מציב את הגבולות האלו בדיוק איפה שניסו להציב אותם בתקופת סטלין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רק רוצה שתחשבו על דבר אחד.

מי שלא רוצה להילחם, בצורה שהוא לא רוצה להתגייס, הוא בנאדם שאין לו מוטיבציה, אז לדחוף לו נשק בכח ושירוץ בשדות?

למדינת ישראל זה לא יתרום - יש להם חייל סורר, גם לחייל זה לא יתרום - הוא מבחינתו "כלוא" ל3 שנים בצה"ל.

מה השגנו?

בקשר לצבא מקצועני.

לפני כשנה + התפרסמה כתבה.

יחידת צלפים מובחרת של 4 חיילים רוסים, יוצאי קרבות צ'צ'ניה, הוכנסה לעזה.

כמות הירי על המוצבים שלנו ירדה דרסטית. הם היו שם כמה חודשים, עשו טרור לערבים - מי שמוציא את הראש, מקבל בראש.

בלי נוהלי פתיחה באש, בלי חרא ממשלתי - ערבי עם נשק? ערבי X_X.

איפה הם היום? ממשלת ישראל החליט שזה לא לעניין ו"פיטרה אותם" (הם היו שכירים).

ראינות שנערכו עם חיילים צה"ל במוצבים אמרו שהם הרגישו בטוחים יותר איתם.

ואני, בתור אחד שבא מתחום הקליעה ויש לו מושג מה זה צלף ואיך מכשירים אחד, שואל:

כמה קשה לאמן חייל לרמה כזאת? תוך שנתיים-שלוש של אימונים אינטנסיביים אפשר להגיע לרמה הגבוהה של הצליפה.

אבל מה? אז זה לא משתלם כי צריך לחתום קבע. חיילים בלבנון נהרגו משתי סיבות - קצינים שאין להם שום מושג באירגון, תיאום ותכנון פעולות צבאיות. וחיילים שרמת האימון שלהם מספיקה אולי בשביל להיכנס לשכם ולסרוק שכונה, אבל בטח שלא לצאת למלחמה בכח ששווה להם בשטח שלו.

מסקנה?

מי שרוצה חיילים איכותיים, שגם יודעים לירות - צריך לאמן אותם כמו שצריך, עם מומחים ולא לשלוח ילד בן 18 לדרום לבנון אחרי חצי שנה אימונים.

תראו איזה פוסט ארוך, ואפילו לא נכנסתי לפוליטיקה.

נ.ב.

רוסיה היא דוגמא לשלטון איכותי?

אתה רוצה רוסיה? תן את השלטון למשפחת אלפרון\אברג'יל - או כל חרייאת אחר מאותו סוג.

פוטין זה מאפיה - חד וחלק!

הוא פשוט מדבר יפה ושותק - כמה כבר שומעים מרוסיה בזמן האחרון? כלום - יש בעולם מספיק ערבים כדי שאף אחד לא ירק לכיוון רוסיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המילה צ'צנים אומרת לך משהו? מדינות אפריקה המוסלמיות?

הבנאדם השתמש בלא מעט חבורות מובילות ברוסיה כדי לעשות זאת, אל תגיד לי שאתה באמת מאמין שהוא בא לצרפת כפועל פשוט ועבד קשה בשביל הכסף.

לא סתם ככה גירשו אותו מכמה מדינות, הוא בא לפה לקנות את המדינה, ממש ככה, וכולם כלכך מבסוטים כי הוא מקים ערי אוהלים ועושה פירסומות לטלוויזיה.

הבנאדם הזה מסוכן מאוד למדינה, ואני בטוח שהוא כבר קנה כמה קולות רבי השפעה בממשלה.

וקונדסון, הקשר בין הצלבי קרס לחופש הביטוי הוא באמת אולי רופף, אבל הוא דוגמא קלאסית למדינה עם משטרה רופפת שלא מסוגלת לעשות כלום, אם הילד שהייה מרסס את הצלבי קרס האלה ידע שמחר תופסים אותו מכניסים אותו לכלא הוא לא היה עושה את זה, בדיוק כמו רבים אחרים.

באירופה למשטרה אין סיבה לדלוק אחרי מרססי הצלבים חוץ מבשביל לכתוב בעיתון שהם נלחמים באנטישמיות, במדינת ישראל זה הרבה יותר מזה, מדינה שקמה על אנשים שברחו מהדברים האלה פתאום הולכים ברחוב מקבלים אלה בראש או רואים כזה דבר, וקיבינימט המשטרה שולחת אותם למעצר בית.

מה שצריך לשנות פה בצורה דרסטית כדי להפוך למדינה נורמאלית בלתי אפשרי בדמוקרטיה הנוכחית.

ולא מודבר בלהפוך את המדינה לדיקטטורה, אבל צריך להתחיל בהשתקת בג"ץ ולשים גבול עבה יותר במילה חופש הביטוי.

פורסם

אני מדבר על הזכות להתבטא (מה שאתה דיברת עליו בהתחלה), ועכשיו אתה מדבר על הענישה במקרה של חציית הגבולות.

אם קודם הקשר היה עוד רופף, עכשיו איבדת כל קשר בין הדברים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ריסוס צלבי קרס זה גם צורה של התבטאות.

חברי כנסת ערבים שטסים למדינות אויב וקוראים שמה למחיקת מדינת ישראל (מתבטאים), ואז חוזרים לארץ ונוסעים על הוולבו או סקודה בימינו על חשבונך זה בסדר?

פורסם
סטלין היה קיצוני מידי בחלק מהדברים

היה "קיצוני מדי?"

בחירת מילים מעניינת לתיאור רוצח מיליונים ששני (אולי) רק להיטלר ומאו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם הילד שהייה מרסס את הצלבי קרס האלה ידע שמחר תופסים אותו מכניסים אותו לכלא הוא לא היה עושה את זה

התחלת לדבר על חופש הביטוי, עברת להתייחס בכלל לענישה (שני דברים חסרי כל קשר) במקרים של חריגה מחופש הביטוי,

ועכשיו אתה מכניס פוליטיקה לעניין.

אני הולך להביא שמן זית, כי עשית פה חתיכת סלט...

פורסם

דבר ראשון,הילד שריסס את הצלבים -אשמת ההורים.גם אם הוא היה יודע שמחר יעשו לו משהו יש מצב שהוא עדיין היה עושה את זה.

העובדה שהוא רצה לעשות את זה היא בגלל ההורים.

נכון,הממשלה שלנו מחורבנת אבל זה מה שיש.כל אחד חושב על עצמו ועל הכיס שלו.

אבל בלי קשר לממשלה,לפי דעתי,כל אחד צריך להתגייס.כשאתה מתגייס לצבא אתה שומר על המשפחה והחברים שלך ולא על ראש הממשלה.

נכון,אם הממשלה הייתה יותר נורמלית והייתה משרתת את העם אז הכל היה אחרת.

צריך לנסות להפוך את הממשלה שלנו לכזאת.

אבל בכל זאת,אי אפשר להשוות את צורת השילטון בארץ לדיקטטורה,סטלין וכל השמות שציינו פה.

• תוכן חדש...