Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא לשטות הזאת שכל מי שיש לו 3 שנים רישיון חייב לעשות, מישהו פה עבר את זה לאחרונה?

מה צריך לעשות שם?

כמה זה עולה?

יש מבחן בסוף?

תודה לעונים...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אחרי 3 שנים עושים רענון. נהיגה מונעת עושים אם יש עבירות תנועה, לי בכל מקרה שלחו זימון לשניהם, עשיתי נהיגה מונעת וזה ביטל את חובת ההשתתפות ברענון, עולה 100 ומשהו, אפשר לקחת שם שובר ולשם בדואר ואז להביא למפגש השני.

יש מבחן אמריקאי בסוף כמו תאוריה 30 שאלות ומותר לשגות עד 4.

haters will hate

פורסם

תכין כרית ושמיכה, זה הולך להיות ה-דבר הכי משעמם שתעבור בחיים שלך.

בחיים שלי לא השתעממתי כל כך משיחה על נהיגה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הרגע נזכרתי ששלחו לי את הרענון הזה לפני מס' חודשים ושכחתי ממנו לגמרי, אני גם לא מוצא אותו.

איך אני מקבל את הזימון ונרשם למבחן?

פורסם
יש מבחן אמריקאי בסוף כמו תאוריה 30 שאלות ומותר לשגות עד 4.

בנצי, מהדברים שלך מבינים שלאחר קורס הרענון יש מבחן.

אין מבחן אחרי קורס הרענון, סתם לשרוף הרבה שעות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שמעתי שיש אפשרות לחיילים לעבור קורס כזה במימון הצבא, האם זה נכון?

מישהו יכול לאשר את זה ולהסביר איך עושים את זה אם כן?

פורסם

השאלה אם חובה לעשות את הרענון עכשיו או לדחות לאחר כך?

תוקפו של רישיוני עד 2015.

אם אתה לא עושה את זה תוך 10 חודשים מהיום שבו קיבלת את הזימון זה יעקב לך את החידוש של הרישיון נהיגה, ואז יהיה לך סרט...

אין מבחן אחרי קורס הרענון, סתם לשרוף הרבה שעות.

אז זהו, שכל אחד אומר משהו אחר... יש כאלה שאומרים שיש איזה מבחן, ויש כאלה שאומרים שאין.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי מה שאני זוכר (זה באמת היה ממזמן), ואני באמת לא סגור על זה 100%, יש מבחן שאף אחד לא נכשל בו (תבין לבד)... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אז זהו, שכל אחד אומר משהו אחר... יש כאלה שאומרים שיש איזה מבחן, ויש כאלה שאומרים שאין.

כאשר אני עשיתי את הקורס לפני כשנתיים וחצי - שלוש שנים, לא היה מבחן.

אם המצב השתנה היום, עדיין אין לך מה לדאוג, בידיוק כמו שאמר קונדסון, אף אחד לא נכשל במבחן הזה, אפשר לקרוא לזה "מבחן עם חומר פתוח".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כל אחד שיש לו רשיון צבאי יותר משנה חייב לעשות נהיגה מונעת. אם אני לא טועה, כשאתה מוזמן לריענון אתה מפקסס להם את הכרטיס הזה שעשית נהיגה מונעת צבאית ואז אתה פטור מהריענון.

פורסם

קורס נהיגה מונעת צבאי פוטר מהקורס הזה באזרחי. הקורס הצבאי ניתן לחיילים חינם אין-כסף.

אבל, אוכלוסיית הקורס מורכבת ברובה מנהגים צבאיים, נגדים וקצינים בקבע שמבקשים לחדש רישיון צבאי ורק את השאריות מקבלים חיילי החובה שפשוט רוצים לחסוך כסף.

בכל מקרה, אם אתה חייל בחובה באפשרותך לבקש דחייה לקורס עד לסיום שירותך הצבאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עשיתי את הקורס לפני איזה 6 חודש מבחן בסוף הקורס, השאלות מאוד קלות כך שבאמת קשה להאמין שמישהו נכשל.

גם אני קיבלתי זימון והתעלמית ממנו אחרי איזה שנה קיבלתי מכתב אדום שנתן לי חודשיים לעבור את הקורס אחרת יהיו בעיות בחידוש רישיון או משהו כזה.

מאוד משעמם.

פורסם
קורס נהיגה מונעת צבאי פוטר מהקורס הזה באזרחי.

כמו שאמרתי הקורס הצבאי פותר מהריענון. אם קיבלת זימון לקורס נהיגה מונעת באזרחות זה לא מעניין אותם שעשית בצבא.

בכל מקרה, אם אתה חייל בחובה באפשרותך לבקש דחייה לקורס עד לסיום שירותך הצבאי.

יכול להיות, אבל יהיה אסור לך לנהוג על רכב צבאי כל עוד אין לך נהיגה מונעת ויש לך רשיון צבאי יותר משנה.

וכן, זה באמת לא כזה מרתק. נותנים שם עצות גאוניות כמו להסתכל מתחת לאוטובוס שעצר כדי לראות רגליים של אנשים שאולי ירצו לחצות את הכביש.

• תוכן חדש...