Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצאת פטנט

dudu g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם...עלה בראשי פטנט מסויים,אייך אני יכול לדעת אם הפטנט כבר קיים או לא..?

זאת אומרת אם הפטנט עצמו רשום/לא רשום.

פורסם

שלח לי אותו בפרטי ואני אחזיר תשובה בקרוב ... (:

עד כמה שאני זוכר נפתחו כמה שרשורים בנושא פטנטים ובין היתר הוסבר בהם גם איך לבצע את הבדיקה שאתה מבקש

ככה שנשאר לך להריץ חיפוש ...

פורסם

אתה מודע לעלות העומדת בצד רישום פטנט? (זוגתי היא מזכירה משפטית בנושא סימני מסחר ופטנטים)

זה לא משהו של כמה אלפים בודדים.

כל משרד פטנטים (ועדיף אחד רציני) , עושה (בתשלום) בדיקה כזו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שים לב! אף אחד לא מבטיח לך שכל מנועי חיפוש הפטנטים לא עושים שימוש לרעה בשאילתות שהם מקבלים! אולי אני פרנואיד, אבל....

אגב, לי יש רעיון למערכת שתמנע תאונות דרכים ובגדול, אבל לצערי אין לי את הכסף להשקיע :( אולי נעשה טלפון לגיל אגמון, יש לו כמה גרושים.... :lol:

אביעד.

פורסם

לא אין לי מושג כמה עולה רישום פטנט ,ההיתי רוצה לדעת ,וגם האם עולה כסף לבדוק האם הפטנט שלי קיים כבר כפטנט רשום?

פורסם

סריקת הפרת פטנט עולה כ-2000$. ניתן לבצע סריקה מצומצמת יותר בעלות של כ-1000$.

עלות הגשת בקשה לפטנט משתנה לפי מדינה. בארה"ב המחיר הוא 2000$ לבקשה מלאה או כ-900$ לבקשה זמנית.

כתיבת פטנט כבר עולה כמה אלפי דולרים טובים.

המחירים משתנים בין משרדי עריכת פטנטים שונים. משרד גדול ובעל שם יגבה מחיר גבוה יותר ממשרד קטן.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

JINK , אל תשכח שאתה מדבר רק על הדברים הבסיסיים , אתה עדיין לא מכליל את כל האישורים וההסברים הטכנולוגיים הדרושים לדבר ותכתובות להגשות הערות ובקשות ביטול (שתמיד יש) , וכתיבת הפטנט היא עסק יקר מאוד.

לבחור

אם הממון בכיסך ואתה רוצה לבדוק - אני אברר בשבילך איש קשר במקום עבודה של זוגתי - ארליך (אחד הגדולים בארץ , אם לא הכי גדול) , או באחד המקומות הקודמים שהיא עבדה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא נתתי פה הצעת מחיר , רק סדרי גודל שיבין על מה מדובר.

אין ספק שהבחור לא צריך ללכת לגל ארליך. הסכומים שגובים שם לא ממש מתאימים לאדם פרטי עם רעיון קטן בראש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כדי למכור פטנט (שיהיה בכלל על מה לדבר) , אתה צריך לפחות בקשה בשלבי אישור.

מהרגע שיש בקשה (ואם אין פטנט כזה מראש) - הרעיון הקיניני רשום על שימך , ואלא אם התהליך יפסיק באמצע - יש לך בעצם בילעדיות על הרעיון.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הצעה שלי, לך למשרד פטנטים ותתייעץ. זה לא עולה כסף.

יכול להיות שתוכל להגיש בקשה "provisional" לפטנט (בעלות נמוכה יחסית) ללא סריקת הפרה מוקדמת. ככה התחלת את התהליך בעלות מצומצת יחסית ויש לך שנה (אם אני לא טועה) להגיש בקשה מלאה ולעשות סריקה.

למכור רעיון לפטנט יכול להיות די מסוכן בשבילך. מישהו קצת ממולח יכול להשאיר אותך בלי כלום. כדי להגן על עצמך מראש תצטרך עו"ד, וגם זה יעלה לך כמה אלפי שקלים.

בקיצור, אם אתה רציני בעניין, תפסיק להתייעץ בפורום רכב ותברר את העניין עם אנשי מקצוע.

באיזה תחום הרעיון שלך? אולי נוכל להפנות אותך למשרד ספציפי.

• תוכן חדש...