Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב/רוצה להביא טורבו טיפה יותר בריא.

העיניין שאני לא מוצא איזה טורבו יש לי היום, אז אני לא יודע איזה טורבו לחפש.

ולעניינינו.

מי יודע איזה טורבו יושב לי היום ברכב.? או יכול לברר. ומוכן בבקשה לברר לי.

הרכב הוא בורה דיזל (TDI רגיל) גיר אוטומטי. שנת 2002. גרסת 90 כ"ס. מנוע AGR

תודה למי שיכול לעזור.

ויום טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא יודע אם שווה לך להתעסק בטורבו וגם לא תקבל תוצאות ממש יפות, המנוע עם הטורבו הקיים ממש חלש 90 כוחות.

ועל רכב דיי כבד.

תמיר

פורסם
לא יודע אם שווה לך להתעסק בטורבו וגם לא תקבל תוצאות ממש יפות, המנוע עם הטורבו הקיים ממש חלש 90 כוחות.

ועל רכב דיי כבד.

תמיר

לא הבנתי בדיוק את התשובה. המנוע הוא 90 כ"ס או הטורבו?

*אני רוצה ל"הוסיף" צי'פ למנוע. (לשלם למשהוא שיתחבר ל 10 שניות למחשב רכב. ויכניס תוכנת ניהול שונה, בציניות כמובן...)

*לשנות לטורבו טיפה יותר בריא.

*לשפר את הזרימת אוויר למנוע (אוויר קר יותר).

לפי מה שהבנתי וקראתי. זה מה שישפר הכי הרבה את ההתנהגות של הרכב. ביחס להשקעה הכספית.

המטרה היא לא לתת לרכב מהירות סופית (מסוכן מידי בשבילי.)

המטרה לתת לרכב זינוק טיפה טוב יותר. ובעיקר האצות ביניים חזקות יותר וזריזות (זמינות כוח טובה יותר).

מבחינת שיפורים אחרים. הצמיגים יוחלפו מיד אחרי שיפור הכוח. לצמיגים טיפה יותר טובים. עם טיפה יותר רוחב. (מעבר מ 195 ל 205. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...