Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה הלכה, פולו הגיע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדשו. יופי של אוטו ביופי של מחיר.

חבל שהלכתם פעם שניה ברציפות על לבן משעמם + פסי קישוט שחורים....

תודה. לא רצינו צבע אחר, כי בכלל רצינו שלא ישימו לב שהחלפנו. אנשים כאן צרי עין לצערי... :x

חוץ מזה, רצינו דבר הכי פשוט (מבחינתי? אם וכאשר יהיה לי את התקציב, אז פולו GTI....:twisted:)

אני מאוד מתלהב מהנהיגה. האוטו מרגיש ממש יציב על הכביש. וכן, RS הולך לקטול אותי שהפביה היוצאת אוכלת בלי מלח את הפולו שלנו :)

מגנזיום סביר עולה המון, ומאחר והאוטו לא שלי - אני לא מתכוון לשים דברים ללא רשות (למרות שאני הנהג, ואני האחראי על האוטו בגדול).

אם הייתי שם מגנזיום, הייתי שם משהו של OZ, אבל משלח ידי לא ממש מאפשר לי לשים כזה דבר :oops:

חוץ מזה, המממ בקומפורטליין, שעליו עשיתי את נסיעת המבחן, הכיסא מתכוונן גם לגובה, ואצלנו לא... זה דבר קטן שמתי לב אליו היום.

אני מחכה לעבור את ה1500 ק"מ, לבדוק איך מרגישים כשהESP עובד לפחות בתחום האודיו יש לי יד חופשית 8)

אגב, משום מה, המחיר באמת זול מבחינת התמורה שהאוטו נותן (רק מקווה שהוא יוכיח את עצמו).

ואני חייב להתייחס לאיביזה הקודמת שהיתה לנו. גמעה 34500 ק"מ. וממש הוכיחה את עצמה. הרבה יותר טובה מהאיביזה הראשונה שהיתה לנו. אנחנו ממש התלהבנו ממנה.:lol:

אגב, חתך הצמיגים הוא די אחר ממה שהיה קודם. 165/70 R14. אולי בגלל זה האוטו מרגיש אחרת ...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...