Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור.ס.

מסכים איתך.

בשביל 3 חודשים שווה להסתדר איכשהו.

אם הזמן לא היה קצוב אז זוהי כן סיבה להתפשר.

בכל מקרה דעתי היא שלא צריך בכוח להיראות שונה. במיוחד לא כשמדובר על רכב כמו הרומסטר.

כספר, איפה בדיוק חוסכים כסף? היום ההפרשים לא כאלה גדולים, ולעתים סיאט/ סקודה עולות יותר מאשר מקבילתם מתוצרת ה"דבר האמיתי".

בכל מקרה, אני בעד לקחת נסיעות מבחן במספר מועמדות כדי לתת בשר להחלטה הסופית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ספידסיקר, מי אמר שעשינו 5K? :roll:

סוויפט בכלל לא אופציה - היא אומנם חמודה מאוד, אבל צפופה, האיכות לא מי יודע מה והיא אוט' - אין על מה לדבר.

ואור, בדקנו השכרה - 6K (לפיאסטה), לתקופה של חודשיים! למה מי מת?! :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אף אחד לא מת זה העלות של רכב השכרה כ-3000 ש"ח לחודש לערך על גטסים ומזבלות אחרות, אבל אם תקחו רכב לחודשיים זה 6000 ש"ח לעומת 30 או יותר שתפסידו ברכישת רומסטר, לדעתי האוטו נראה ממש נחמד אני גם אוהב את הצורה הזו של 5 דלתות גבוה, אבל עדיין אני לא חושב שהייתי רוכש רכב דיזל, בגלל האחזקה הגבוה והיום הסולר כבר כמעט כמעט שווה ערך לבנזין (אני חושב שב-1/10 הוא יהיה שווה באופן סופי כבר), אז שוב אתם נכנסים כאן לעניין של פשרה, אמנם האוטו יהיה אצלכם שנה אחת אז לא תגיעו לקוים של שיפוץ משאבת סולר או דברים אחרים כי האוטו לא יעשה מעל 15K, אבל הביטוח והטסט יהיו יותר יקרים, שורה תחתונה זה מיותר לחלוטין, קחו את זה כשיקול ביחוד שהיום השוק של כל מה שמונע בסולר הולך ודועך אני רואה את זה על הברלינגו שאני צריך למכור, כלומר אם המחירון יהיה הפסד של 30 אתם תפסידו גם 35 ואפילו 37 לרכב שהוא בעצם חדש לגמרי, כמו כל המכוניות שלכם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
האוטו לא יעשה מעל 15K, אבל הביטוח והטסט יהיו יותר יקרים...

אם המחירון יהיה הפסד של 30 אתם תפסידו גם 35 ואפילו 37 לרכב שהוא בעצם חדש לגמרי, כמו כל המכוניות שלכם.

אור, אני אוהב את העניין שאתה קובע מה יקרה ומה לא - ותמיד אתה טועה איפה שהוא.

1. האוטו יעשה מעל 15K בשנה (אם היא תשאר שנה או שנתיים - עוד לא ידוע).

2. את החישובים שלך תשאיר לעצמך.

אם אנחנו מחליפים רכב כל שנתיים - זה נובע משיקולים כלכליים שמראים על כדאיות (עבורנו).

בקיצור, חדל קשקשת.

3. אני אמרתי שזה וודאי שאנחנו דיזל ולא בנזין?

מחר נסיעת מבחן - אם אמא תאהב את הדיזל, אז למה לא?

זמינות כוח עדיפה, צריכת דלק עדיפה - שאני אמשיך?

נ.ב,

6K's לא הולכים ברגל - אני יכול להשקיע אותם בדברים אחרים ברכב (או בבית).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם הכוונה היא להחזיק באוטו הזה שנה כדי להחליף אחרי זה לפביה (מה שיהפוך את הרומסטר לרכב זמני), כדאי באמת לשכור כרגע כי הזמני הזה יהווה הפסד גדול יותר מאשר לשכור רכב עד להגעת הפביה.

אם להחזיק את הרכב שנתיים אז לך על זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אייל, הם הגיעו למסקנה הזו (שאני עצמי לא יודע אם נכונה) מהסיבה (מקווה שאני לא טועה או מטעה) הבאה:

את הפאביה הראשונה הם החזיקו כ-4 שנים ו30K ק"מ לערך, המחירון היה אז איפשהו בסביבות ה50K אולי מעט פחות או יותר, משמע, האוטו ב4 שנים איבד כחצי מערכו החדש.

מהסיבה הזו הם החליטו שלא להחזיק את האוטו יותר משנתיים, עד כמה נכון לעשות את זה אין לי מושג אבל זה בעקרון הרקע, מעבר לזה: כל מה שתאמרו לא ישנה אוראל החליט כבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לנו רומסטר מאובזר מלא כבר כמה חודשים--אוטו נהדר למשפחה ופרקטי בטרוף,חביב מאד לנהיגה וזריז מספיק,מיוחד מאד ולדעתי נאה מאד בצבעים מסויימים-אישתי מתה עליו ונהנת גם מהגג הפנורמית למי שיש ילדים זה הההאוטו-וגולף.....

אוטו מעולה אבל יקר פר התמורה---לפחות לדעתי

אוטו קונים להשתמש ולא למכור אז עם כל הכבוד -מאז תחילת הליסינג כל השוק פה נהייה שוק אמיתי ודווקא למכוניות יחודיות עוד יש צאנס להמכר מהר כי על גולף למכירה יש עוד 200 מליסינג "כמו חדשות"

אם ההיתי צריך לדרג את המכוניות אצלנו לפי סדר עדיפויות לנהיגה אז חוץ מהקופה-לנהיגה עירונית ויום יומית הרומסטר עדיף אפילו על האימפרזה 2 ליטר שלי וגם יותר חסכוני בדלק כמובן-רק מחוץ לעיר האימפרזה מתחילה להבריק והרומסטר סתם משייט

נ.ב- ה-esp מעולה וכמעט לא מורגש עד המגבלה

פורסם
יש לנו רומסטר מאובזר מלא כבר כמה חודשים--אוטו נהדר למשפחה ופרקטי בטרוף,חביב מאד לנהיגה וזריז מספיק,מיוחד מאד ולדעתי נאה מאד בצבעים מסויימים-אישתי מתה עליו ונהנת גם מהגג הפנורמית למי שיש ילדים זה הההאוטו-וגולף.....

אוטו מעולה אבל יקר פר התמורה---לפחות לדעתי

אוטו קונים להשתמש ולא למכור אז עם כל הכבוד -מאז תחילת הליסינג כל השוק פה נהייה שוק אמיתי ודווקא למכוניות יחודיות עוד יש צאנס להמכר מהר כי על גולף למכירה יש עוד 200 מליסינג "כמו חדשות"

אם ההיתי צריך לדרג את המכוניות אצלנו לפי סדר עדיפויות לנהיגה אז חוץ מהקופה-לנהיגה עירונית ויום יומית הרומסטר עדיף אפילו על האימפרזה 2 ליטר שלי וגם יותר חסכוני בדלק כמובן-רק מחוץ לעיר האימפרזה מתחילה להבריק והרומסטר סתם משייט

נ.ב- ה-esp מעולה וכמעט לא מורגש עד המגבלה

:mm_yeah::mm_yeah:

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אור, אמרתי לך את זה יותר מפעם אחת - במצבך, עדיף לך לשתוק ולא להגיב - כי אתה פולט שטויות בקצב,

וחבל שתצא דביל עוד יותר.

גיא, מיד לאחר נסיעת המבחן - אעלה התרשמות כללית מהרכב ונסיים עם הת'רד הזה

שגלש מאוד מהנושא המקורי.

לכל המגיבים בעלי הניסיון - המון תודה לכם!

(רובי, אוהד).

ולכל מי שהסמל של שקודה לא מוצא חן בעיניו, שהעיצוב לא מוצא חן בעיניו ושאר פניני החוכמה - היה עדיף לא להגיב,

מאשר להגיב ולא לפרגן - סה"כ ביקשתי יעוץ ע"פ ניסיון - מה שלכם אין.

לילה טוב :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לי ספק שהרומסטר נהדרת כחבילה!

מבחינת איכויות היא מקבילה לפולו!

מבחינת תמכור - היא יותר יקרה מגולף... :arrow:

גולף לא רצה על חברות הליסינג והיא בכלל לא באותה הרמה ...

מספיק להיכנס לשני המכוניות בשביל להיווכח לזה..

לגבי קניה לא למכירה וליסינג - רובי אתה אופטימי וזה יפה...

הייתי מזמין אותך לשבת אצלי בשביל לראות מה באמת קורה לשוק המכוניות ה"ייחודיות" , לראות את הפרצופים של המיואשים אשר לא הצליחו למכור את רכבם ואין להם ברירה לקחת את אופציית הטרייד אין אשר טובה יותר מהשוק החיצוני אליו הם נחשפו.. ושלא תחשוב לרגע שהטרייד אין לא מכיר את השוק ויתתמכר את הרכב בהתאם!

אני לא אומר שהרומסטר דווקא תהיה כזאת אבל בוא נגיד שהסיכויים גדולים מאוד במיוחד מול הגולף...

רכב "ייחודי" משפחתי (יש להבדיל בין רכב "נישה" ) יימכר אולי (אבל אולי) טוב בגלל שהתמכור שלו כמשומש יהיה מאוד נמוך תודות לכוכב לוי יצחק.. כך שאם מסתכלים על זה במבט כולל ואמיתי השוק שלו יהיה גרוע!

מי כמוך יודע זאת עם הפיג'ו שהייתה לך... שהיא משווקת טוב יותר מהצעצוע החדש...

הרי שאתה קנית את הסקודה בגלל ההצעה הטובה שקיבלת.. הרי בוא נחשוב לרגע למה נתנו לך הצעה טובה..

מדוע בVW לא תקבל כזאת? מדוע בטויוטה לא תקבל כזאת? מזדה וכו'... ?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
כי על גולף למכירה יש עוד 200 מליסינג "כמו חדשות"

:screwy:

למה רק 200? 2000 לא יותר טוב?

:rofl:

ואגב, ערכתי נסיעת מבחן מקיפה על הרומסטר, ציינתי בעבר את היתרונות והחסרונות בעיני, ואני עדיין חושב שהאימפרזה 2.0 עדיפה בסה"כ, אבל זה כמובן עניין של טעם אישי. אני שוב מזהיר את RS (על אף הניסיון הארוך יותר לכאורה של אשתך): לא עם גג השמש.

נ.ב.

עומר: "תמחור"

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אף אחד לא מת זה העלות של רכב השכרה כ-3000 ש"ח לחודש לערך על גטסים ומזבלות אחרות, אבל אם תקחו רכב לחודשיים זה 6000 ש"ח לעומת 30 או יותר שתפסידו ברכישת רומסטר, לדעתי האוטו נראה ממש נחמד אני גם אוהב את הצורה הזו של 5 דלתות גבוה, אבל עדיין אני לא חושב שהייתי רוכש רכב דיזל, בגלל האחזקה הגבוה והיום הסולר כבר כמעט כמעט שווה ערך לבנזין (אני חושב שב-1/10 הוא יהיה שווה באופן סופי כבר), אז שוב אתם נכנסים כאן לעניין של פשרה, אמנם האוטו יהיה אצלכם שנה אחת אז לא תגיעו לקוים של שיפוץ משאבת סולר או דברים אחרים כי האוטו לא יעשה מעל 15K, אבל הביטוח והטסט יהיו יותר יקרים, שורה תחתונה זה מיותר לחלוטין, קחו את זה כשיקול ביחוד שהיום השוק של כל מה שמונע בסולר הולך ודועך אני רואה את זה על הברלינגו שאני צריך למכור, כלומר אם המחירון יהיה הפסד של 30 אתם תפסידו גם 35 ואפילו 37 לרכב שהוא בעצם חדש לגמרי, כמו כל המכוניות שלכם.

צר לי לנפץ לך את הבועה אבל כדאי שתבין כמה דברים:

1. ברלינגו לא נמכרות במחיר מחירון, בטח לא כאלה שעברו את רף ה 200K ק"מ צפונה.

2. במחיר הנכון - כל רכב נמכר.

3. ההבדל באגרות בין דיזל לבנזין הוא מזערי לחלוטין. צריכת הדלק של דיזל מודרני טובה ב 50% מבנזין מקביל. גם אם מחיר הסולר יהיה שווה לחלוטין למחיר הבנזין - עדיין לא תצא מופסד במיוחד אם תחזיק דיזל ולא בנזין.

4. מכוניות "פרטיות למהדרין" עם מנוע דיזל, שלא גמעו כמות קילומטרים עצומה (זה למעשה המקרה המדובר והמיועד לרומסטר בשירשור זה), נחטפות דיי מהר (במיוחד אם הן ידיים פרטיות ובעלות מקדם פרקטיות גבוה).

5. המחיר כיום לתקלות ברכבי בנזין נושק צפונה מיום ליום. ריבוי רכיבים, מערכות מתקדמות, כל "נוד" קטן עולה אלפי שקלים. דווקא בתחום הסולר מעטים המקרים שיש צורך להחליף משאבה למכונית עם מערכת הזרקה ומסילה משותפת מתחת לקו ה 200K-300K ק"מ. נכון שיש חיישנים יקרים - אבל אותו הדבר יש בבנזין, ולא מעט !

6. באירופה כבר השכילו, למרות המחירים הדומים בין סולר ובנזין, לקנות הרבה דיזל (פרטיות) - מעל 50%. זה חזק, חסכוני מאוד (!), אמין והממשלה שלהם מעודדת שימוש בכלי רכב חסכוניים !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לצערי הרב, נסיעת המבחן נדחתה בגללי - בעקבות נסיעה לא צפויה לצפון.

היא תבוצע ברגע שאשוב מגרמניה :-)

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...