Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה רכב זה עיניין אמוציונאלי בין היתר.

את פיתרון הטאסות אתה פותר ב2500 ש"ח בכל מוכר חישוקים בחוץ וזה ייעלה לך פחות מהירידת ערך העתידית של הרומסטר..

חתך נמוך יפגע משמעותית בנוחות הרכב אשר נועד ליהיות משפחתי \קומפקטי ולא יותר מזה!

נ.ב: זה שהפביה נמכרה מעל המחירון - נו מה חשבת? רכב עם 5000 ק"מ בן שנתיים...

אבל שוב - רכב זה אמוציונאלי , אם אתה רואה את הרומסטר כעדיפה על גולף זאת כבר העדפה שלך אשר להתווכח מולה זה מיותר.

שיהיה בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה אל תזמינו את הצמיגים האופציונליים-הם רחבים מידי ופגמים בנוחות הנסיעה.

מיגבלות האחיזה שלה גם כך גבוהות למדי,ובהתחשב ברמת הביצועים,אין בהם שום צורך.

אם אתם מיתכוונים לרכוש דיזל-כדאי מאד דווקא עם גיר אוטומטי.

לגיר האוטומטי שלה 6 הילוכים,ולדיזל ככלל תמיד עדיפה תיבה אוטומטית,גם בשל בלימת מנוע מודגשת בהרבה בהחלפות הילוך,והן בשל אפשרות השליטה הידנית המעולה בגיר.

אלא אם אתם נהנים ללחוץ על המצמד 600 פעם ביום..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן ועומר, אם הייתי מחפשים נוחות - היינו הולכים על C5 :wink:

לא מפריע לי להתפשר מעט על הנוחות ולקבל אחיזה עדיפה ומראה עדיף.

חן, עוד לא היה לנו רכב אוט' - וגם לא יהיה. לא בשנים הקרובות.

אך ורק ידני - לא מפריע לנו בכלל :-)

נ.ב,

אין TDI אוט' - לא כרגע לפחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואני רואה לא מעט כאלה.

נ.ב,

אני כל היום (כל יום) מסתובב בארצנו - מהצפון (צפת) ועד הדרום (עובדה)

מספיק טוב? 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אמר זה שנוסע בפיאט אונו :)

אוראל, את הפאביה הקודמת מכרת במעל המחירון בגלל מי שקנה לא בגלל האוטו (איך שאומרים מצאת את המכסה המתאים לסיר באופן די מהיר).

ע"פ דעתי הרומסטר אוטו חמוד, לא ישבתי לא נהגתי, עדיין אני הייתי נוטה ביחד עם כולם לנסות להתאמץ עוד טיפה לכיון של גולף 1.6 FSI.

אהה כן אם תסתכל טוב על התגובות שלך, אני רואה את זה בתרגום לשוני פשוט "אנחנו לא באמת צריכים אוטו אני יכול לקנות צעצוע יפה לשים בחניה פשוט מפריע לי שהיא ריקה"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוראל - לפי התגובות שאני קורא כאן, ליותר מדי אנשים אכפת ממך ופשוט כואב להם שאתה מעדיף את הרומסטר על הגולף.

דעתי האישית? אני הייתי הולך על הגולף בלי שום ספק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אייל, Sorry - האיביזה עוד יותר מכוערת לטעמנו (כבר חשבנו עליה).

חוצמזה, במחיר שלה אני מקבל את הרומסטרר - גדולה משמעותית, מאובזרת יותר ובטוחה הרבה יותר (במקרה שלנו - מאוד חשוב).

גם אני מתעב את האיביזה ואיך שהיא נראית (אבל מסיבות אחרות מאלו שרוני רשם בבלוג שלו) ,

אבל כשמשווים אותה לסקודה רומסטר..... היא פתאום נראית מלכת יופי.

אני לא מבין מה מטרת השרשור שפתחת :לשכנע אותנו כמה עדיפה היא הרומסטר?

אם אתה כבר משוכנע, אז כל השרשור הזה מיותר.

לדעתי לקבל גולף בעוד 6-7 אלפי שקלים זאת אחלה רכישה שבעולם.

אם אתה מחפש לקבל חיזוקים, לדעתי לא תמצא אותם כאן.

אולי בפורום חובבי יאריס VERSO.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אור, אתה יודע שאם היה לנו (כרגע) את התקציב לגולף FSI, אז היינו קונים - אבל אין לנו את היכולת (לא כרגע לפחות).

וכן - כואב לי לראות את החנייה ריקה וכואב לי לא לנהוג כבר שבוע :-(

אייל, אתה סתם מתחכם - ושנינו יודעים את זה (נסגור עניינים בפעם אחרת) :-)

אני סה"כ רוצה עזרה מאנשים שיש ברשותם רומסטר ויכולים לעזור לי - ויש פה כמה כאלה.

כנראה בשני הקרוב נקפוץ גם לעומר לראות את הגולף - למרות שההורים ממש לא מעוניינים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אור, אתה יודע שאם היה לנו (כרגע) את התקציב לגולף FSI, אז היינו קונים - אבל אין לנו את היכולת (לא כרגע לפחות).

וכן - כואב לי לראות את החנייה ריקה וכואב לי לא לנהוג כבר שבוע :-(

אייל, אתה סתם מתחכם - ושנינו יודעים את זה (נסגור עניינים בפעם אחרת) :-)

אני סה"כ רוצה עזרה מאנשים שיש ברשותם רומסטר ויכולים לעזור לי - ויש פה כמה כאלה.

כנראה בשני הקרוב נקפוץ גם לעומר לראות את הגולף - למרות שההורים ממש לא מעוניינים.

אם לא היתה לי את היכולת הכלכלית לקנות את ה- FSI הייתי רוכש את ה- 1.6 ב- 123,000 ש"ח עם גיר ידני!

בקניה כזו אתה זוכה ליתרונות רבים:

1. רכב שנראה הרבה יותר טוב! זה עניין של טעם- נכון, מבחינה סטטיסטית הרבה אנשים לא אוהבים (בלשון המעטה) את מראה הרומסטר המזכיר את היאריס וורסו!

2. קנית את "הדבר האמיתי"- פולקסווגן ולא סקודה! לדבר אין אולי משמעות מבחינת האיכות הסופית, אך מבחינת מוניטין וסמל סטטוס אתה עולה בכמה דרגות!

3. אי אפשר לנבא ירידת ערך ושווי עתידי, אך סביר להניח שהגולף המבוקשת תשמור על ערכה טוב יותר ותיהיה סחירה יותר כמשומשת בעתיד.

* בכל אופן אם אופציית הגולף יורדת מהפרק, היית ממתין לפאביה החדשה (כן- עד דצמבר), חבל להתפשר על מותר שעולה לכם כ- 120K בשביל פרק זמן של שלושה חודשים- המלצתי!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
הזמנו נסיעת מבחן ליום שני הקרוב (על ה-TDI הידנית. אין 1.6 ידנית - אך ורק טיפט' - שזאת בעיה נוספת עבורנו, שונאי הגיר האוט'. נבדוק אופציית הזמנה מיוחדת ל-1.6, ידנית.).

בעניין הבחירה הספציפית של הרכב הנ"ל - אם אתם שלמים עם הבחירה אז אחלה. ה"רומסטר" הוא בעל מראה בהחלט שונה ביחס למשפחתיות קטנות\קומפטיות\גדולות ולדעתי אין שום רע בלצאת מהגבולות: לא כולם חייבים את אותה הצורה באוטו ולא כל אוטו שנראה קצת שונה ביחס למשפחתית "מסורתית" לא יכול לשמש כמשפחתית מ-ע-ו-ל-ה (הרבה יותר ממשפחתית בתצורה "מסורתית").

מאחר ואין לכם בעיה עם גיר ידני, לדעתי האישית עשיתם בשכל שהלכתם לכיוון ה TDI.

לעומת ה 1.6 בנזין תעשו 50% קילומטרים יותר (ממוצע של 15 קמ\ליטר ביחס ל 10 קמ\ליטר בבנזין) ותרוויחו גמישות מנוע מעולה (מעל 24 קג"מ ב 1800 סל"ד). עכשיו רק נשאר לכם לטחון את האוטו מצפון לדרום :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...