Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, הרכב ישמש אותנו שנה ואח"כ יוחלף (מן הסתם לפביה).

איציק, תודה רבה - אתה רק מחזק את דעתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערה חשובה: אל תקנו את הגרסה עם הגג השקוף.

אתם תבצעו נסיעת מבחן עמוק בתוך ספטמבר. אני ביצעתי עליה נסיעת מבחן ביולי. TRUST ME - חם שמה. לא משנה המזגן המפוצל וכו', גם מקדימה (ואני משוכנע שעוד יותר מאחורה) מרגישים את החום הקופח מבעד לשמשת הגג. הכיסוי המצחיק לגג מתאים אולי להרי האלפים אבל לא לישראל. הבעיה היתה, שבזמנו הגרסה המאובזרת הגיעה רק עם גג כזה.

לדעתי זה שיקול נוסף בעד הגולף, למרות שהרומסטר מאוד מצאה חן בעיני מבחינת שימושיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוראל, קבל עוד חיזוק.

אני מעדיף סקודה רומסטר any time על גולף 1.6 סתמית ומשעממת. את העיצוב של הרומסטר לא כולם אוהבים אבל אם אוראל ומשפחתו "חיים בשלום" עם העיצוב שלה הרי שהסקודה הזאת היא ביטוי לגישה רעננה ושונה לרכב משפחתי שטומנת בחובה כל כך הרבה שימושיות ונוחות יום יומית שהסתמיות של הגולף פשוט מחווירה לידה.

אני גם לא כל כך בטוח שהסחירות של הרומסטר תהיה פחות טובה מהגולף, בטח שלא הפרשים כאלו שיצדיקו מתיחת התקציב הקיים לרכב בו הם פחות מעוניינים.

אני מאמין שאם הם יקנו בסוף רומסטר הם לא יחליפו אותה אחרי שנה לפביה חדשה, הם פשוט יתרגלו ליתרונות הרבים שלהם על סופרמיני רגילה.

ואם לא אוהבים את קו החלון האחורי...קנו רומסטר שחורה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גיא, אפילו פגעת בצבע עליו אנחנו חושבים - בשחור היא נראית מעולה (האמת שגם בכחול ואפילו בבורדו) :-P

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם לא כל כך בטוח שהסחירות של הרומסטר תהיה פחות טובה מהגולף, בטח שלא הפרשים כאלו שיצדיקו מתיחת התקציב הקיים לרכב בו הם פחות מעוניינים.

.

אני אשתדל לא להגיב לדבריך האחרים כי זה יעלה לי במחיקה.. :roll:.

אבל בתור אחד שחי את עיניין הסחירות יום יום , תהיה בטוח שרומסטר ובטח שבטח דיזל ידני (האם נתקלת אי פעם בחיה שכזו כרכב פרטי??:shock:) תאבד הרבה מערכה או תהיה קשה מאוד למכירה..

רכב שעליו נעשת הנחה משמעותית לא יימכר טוב אחרי שנה כי אותו לקוח שיחשוב על משומשת יילך לאותה סוכנות ויקבל מחיר "מיוחד" שיעלה לו בסופו של דבר כמו המחירון של המשומשת..

הגלגל תמיד חוזר ותמיד מסתובב..

לגבי סתמיות - אני במקרה נהגתי על הרומסטר וגם על הגולף ...

לא מצאתי שום דבר מעניין מעבר לאיכות חיים גבוהה בהרבה בגולף!

אולי תסביר לנו מה מעניין ברומסטר???

האם נהגת אי פעם על אחת מהן?

סופר מיני זאת סוויפט \ פולו \ מזדה 2 ובלה בלה בלה...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לקחתי את שתי המכוניות הנ"ל לנסיעות מבחן ארוכות טווח ברצף (מזל שיש קומבינות בצ'מפיון)

הגירסאות בהן נהגתי היו 1.6 אוטומטיות.

מצאתי את הגולף עדיפה ממספר סיבות:

1. הגולף נוחה משמעותית מהרומסטר

2. הגולף שקטה יותר בנסיעה, במיוחד בכביש המהיר, מבנה הפנימי של הרומסטר דומה קצת למסחרית מה שיוצר רעשים רבים בנסיעה, בעיקר מחוץ לעיר, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה שם עם מנוע דיזל מטרטר.

3. באופן מפתיע איכות ההרכבה במכונית המבחן לקתה בחסר ונשמעו לא מעט קרקושים (לא אופייני לסקודה, יש לנו אוקטביה 2 בבית)

4. אם זכרוני אינו מטעה אותי גרסת הדיזל של הרומסטר לא מגיעה עם ESP, פקטור רציני מאוד בהחלטה.

5. המושבים בגולף טובים משמעותית

6. הגולף ברמת הגימור הבסיסית מגיעה מאוזברת מהרוסמטר הבסיסית. מחיר התוספות ברומסטר משווה אותה למחיר הגולף.

לטובת הרומסטר נרשמו הדברים הבאים:

1. כייפית יותר לנהיגה

2. מראה מיוחד ולא שגרתי על הכביש

3. גאונית אם ברצונך להסיע יותר מ 2 אנשים + מטען, המקום מאחור ותא המטען פשוט ענקיים ומאוד פרקטיים.

הלכה למעשה, נקנתה גולף 1.6 אוט'

אשמח לענות על שאלות נוספות

I don't drive fast, I fly low

פורסם

אוהד, תודה על הפירוט.

ידוע לי על הנוחות הנסיעה הנוקשה - התרגלנו מהפביה האחרונה ז"ל (שהייתה פחות נוחה ונוקשה משמעותית מה-02 אותה היא החליפה).

מחרתיים יש לנו נסיעת מבחן על ה-TDI המאובזרת - אעלה את חוות דעתי ואעדכן מה הולך הלאה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני אשתדל לא להגיב לדבריך האחרים כי זה יעלה לי במחיקה.. :roll:.

אבל בתור אחד שחי את עיניין הסחירות יום יום , תהיה בטוח שרומסטר ובטח שבטח דיזל ידני (האם נתקלת אי פעם בחיה שכזו כרכב פרטי??:shock:) תאבד הרבה מערכה או תהיה קשה מאוד למכירה..

רכב שעליו נעשת הנחה משמעותית לא יימכר טוב אחרי שנה כי אותו לקוח שיחשוב על משומשת יילך לאותה סוכנות ויקבל מחיר "מיוחד" שיעלה לו בסופו של דבר כמו המחירון של המשומשת..

הגלגל תמיד חוזר ותמיד מסתובב..

לגבי סתמיות - אני במקרה נהגתי על הרומסטר וגם על הגולף ...

לא מצאתי שום דבר מעניין מעבר לאיכות חיים גבוהה בהרבה בגולף!

אולי תסביר לנו מה מעניין ברומסטר???

האם נהגת אי פעם על אחת מהן?

סופר מיני זאת סוויפט \ פולו \ מזדה 2 ובלה בלה בלה...

עומר, אם יש לך משהו להגיד ואתה מסוגל לתת לכך ביטוי בשפה נאותה למה שימחקו אותך?

או שבעצם אין לך עוד משהו להגיד כי כן התייחסת בסוף לרוב הדברים שלי...

לא נסעתי על אף אחת מהן כמו שאתה לא נהגת על רוב המכוניות עליהן אתה מייעץ וממליץ בהזדמנויות כאלו ואחרות. שים לב שלא התייחסתי בדברי לנוחות נסיעה, ביצועים, תיבת הילוכים וכו' כי לא נהגתי על אף אחת מהמכוניות הנידונות כאן.

אבל,

לא צריך לנהוג על רכב כדי לראות שהוא משעמם.

לא צריך לנהוג על רומסטר כדי לזהות שהיא יותר פונקציונלית מהגולף.

לא צריך לנהוג על רכב כדי להעריך שלרומסטר (כל עוד אין לך סלידה ממנה) אפשר להתחבר ולהנות ממנה יותר מאשר סתם עוד גולף 1600 סמ"ק.

מבחינתי, סקודה המונית היא רכישה הרבה יותר הגיונית מהמוצרים ההמוניים של VW. סה"כ מדובר באותו רכב אבל אתה חוסך כסף בתדמית היוקרתית שלא תמיד קיימת במציאות שבגללה גוזרים קופון ב-VW.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תרשה לי לתקן אותך - אני אכן נהגתי ונוהג ביום יום במכוניות עליהם אני ממליץ!

חוסר הניסיון שלך בנושא הנ"ל בולט במיוחד!

אני מקווה שייצא לך לנהוג על רומסטר בשביל להבין על מה אתה מדבר ואולי באותה הזדמנות תנהג גם על גולף..

אף אחד כאן לא אמר שהגולף מהנה לנהיגה , היא לא נועדה ליהיות כזאת , בשביל זה יש לנו את הGTI ולך את הקליאו ולי את ה106 ואנחנו מודים על כך :wink:.

אני פשוט לא מאמין לתגובה שלך ב"לא צריך לנהוג , מספיק רק לראות ולהבין..."

אם כך היו הדברים הייתי טוען שיונדאי קופה שנת 97 פי 10 יותר מהנה ומהירה מהקליאו שלך...

לדעתי אתה קצת חורג מהעיניין ..

בכל מקרה אני מקווה שאוראל ימצא מה שהוא מחפש ושיהיה לו רק בהצלחה.

פורסם
תרשה לי לתקן אותך - אני אכן נהגתי ונוהג ביום יום במכוניות עליהם אני ממליץ!

חוסר הניסיון שלך בנושא הנ"ל בולט במיוחד!

אני מקווה שייצא לך לנהוג על רומסטר בשביל להבין על מה אתה מדבר ואולי באותה הזדמנות תנהג גם על גולף..

אף אחד כאן לא אמר שהגולף מהנה לנהיגה , היא לא נועדה ליהיות כזאת , בשביל זה יש לנו את הGTI ולך את הקליאו ולי את ה106 ואנחנו מודים על כך :wink:.

אני פשוט לא מאמין לתגובה שלך ב"לא צריך לנהוג , מספיק רק לראות ולהבין..."

אם כך היו הדברים הייתי טוען שיונדאי קופה שנת 97 פי 10 יותר מהנה ומהירה מהקליאו שלך...

לדעתי אתה קצת חורג מהעיניין ..

בכל מקרה אני מקווה שאוראל ימצא מה שהוא מחפש ושיהיה לו רק בהצלחה.

עומר, זאת לא פעם ראשונה שאתה "מחלץ" חצי משפט שמישהו כתב ומוציא אותו מהקשרו.

תראה על איזה תחומים ונושאים כתבתי שלא צריך לנהוג כדי לזהות את היתרונות והחסרונות של הרכב (עיצוב, שימושיות, שעמום בתפיסת התכנון)...אתה עדיין חושב שאני טועה?

המשפט שלך על היונדאי קופה והמשפטים שאני כתבתי על הרומסטרVSגולף הם שני דברים שונים לגמרי ואני פשוט לא מאמין איך אתה לא רואה את ההבדל.

אגב, אתה בטוח שנהגת על כל רכב שעליו כתבת/המלצת/לא המלצת בפורום יעוץ בקניה ומכירה?

ולסיום, אתה מסכים שהגולף אינה מהנה לנהיגה ולשם כך יש GTI וכו'...אז איך אתה ממליץ לאוראל על גולף? האם אתה חושב שהוא לא קונה רכב משיקולי הנאה מנהיגה? הנאה מנהיגה זה לא רק התנהגות כביש והגה מתקשר.

ולגבי ההשגות שלך לגבי חוסר הניסיון שלי בנושא...זה בערך כמו חוסר האובייקטיביות שלך בנושא הנ"ל שבולט במיוחד.

פורסם

אני כחובב נהיגה "מושבע" לא נהנתי מהגולף ולא מהרומסטר כמכונית מהנה לנהיגה..

הדרישות שלי אישית ממכונית שתהיה מהנה לנהיגה הם מאוד מאוד קיצוניות!!

עכשיו תסביר לי מה הקשר בין מהנה לנהיגה לבין רומסטר?

לגבי שאר הדברים , תרשה לי לא להגיב כי זה באמת לא קשור לנושא הנ"ל !

אני חושב שבשביל לשמור על רמה "קצת" יותר גבוהה כדאי לענות עינייני ומניסיון מסוים...

נ.ב: חוסר האוביקטיביות שלי נובע מהעיניין של הניסיון! אני מתעסק בדברים האלו יום יום!!

אתה רואה זאת בחוסר אובייקטיביות במקום להגדיל ראש ולחשוב בהיגיון שכמעט כל קורא כאן הבין..

פורסם

חבל שאתם פוסלים יפניות, צרפתיות, איטלקיות.

אני הייתי הולך על הסוויפט לדעתי קנייה מעולה.

אם על הפאביה עשיתם 5K אז מה הטעם לקנות דיזל?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

היי לא קראתי את כל התגובות בשרשור, אבל:

חשבתם להשכיר רכב לתקופה הזו ? מה שבטוח שזה יוצא יותר זול מ-30 אלף שתפסידו על שנת שימוש ברומסטר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...