Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהרומסטר נראית מעולה (בעיקר בגרסאות היותר מאובזרות - חישוקי מגנזיום, נגיעות עור, ועוד.)

יצא לי לשבת בה מספר פעמים אך לא לנהוג. אני למשל לא הסתדרתי עם מושב הנהג, פשוט לא יכולתי להגיע לתנוחת ישיבה אידיאלית. או שישבתי גבוה מדי מכדי לראות טוב את מה שקורה מלפנים אבל ידית ההילוכים נראתה לי למטה מדי, או הפוך.

אולי הבעיה בי אבל היה חשוב לי לציין את הדברים הללו. בכל מקרה הייתי הולך על ה-TDI ולא על הבנזין, ורצוי גם באיזה צבע בז' מטאלי או אפור עכבר. שיהיה בהצלחה בכל מקרה :)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשבת בה - דווקא יצא לי ולא הייתי לי בעיה להגיע למצב ישיבה נוח.

אכן, השמפניה והאפור עכבר - עושים לה רק טוב

אבל אין כמו השחור או הכחול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי חוות דעת והנה היא :-)

מנוע - קיימת השהיית טורבו קלילה, וברגע שמתגברים עליה - מקבלים מנוע נמרץ ושמח למדי.

צליל המנוע כמעט ולא נשמע בנהיגה רגועה (ברגע שמועכים את הדוושה, בוקע צליל דיזלי - אבל לא ברמה מציקה ומעיקה).

בעמידה יש טרטור קליל ביותר - בקטנה.

תיבת ההילוכים מזכירה לי את הפביה - קלאץ' רך ונעים, והילוכים שעוברים ברכות ובקלילות - כיף :-)

הנוחות - מעט נוקשה ולכן קופצנית לפעמים, אבל באמת שלא נורא - לא כמו שעושים מזה.

תא הנוסעים - ענק, ענק, ענק!

מרווח הפנים לנוסעים מאחורה מצויין! יש המון מקום לברכיים והמון המון מקום לראש!

המושבים מאחורה על הצד הנוקשה, בדיוק כמו בפביה - לי אישית, נוח למדי - גם ההורים לא התלוננו :-P

מקדימה לא חסר מקום גם כן, והרגשתי בבית - ליד ההגה.

החלונות האחוריים הגדולים - תורמים לתחושת המרחב.

אגב, ממש לא אהבתי את הגג הפנורמי (למרות שהיה נעים מאוד ברכב) - לא מתאים לאקלים שלנו.

איכות החומרים/הרכבה - אכן, ברכב ההדגמה היו יותר מידי זמזומים מכיוון המגש ודלת תא המטען - נבדוק את הנושא גם ברכב ההדגמה הנוסף (1.6 אוט').

חוץ מזה, הפלסטיקים שמרו על שקט ולא התלוננו.

לסיכום -

למזלי, החששות של "היא גדולה מידי עבורנו" נעלמנו כלא היו - ההורים מאוד אהבנו, גם אני.

עכשיו נשאר לראות האם באמת שווה לנו לעבור לדיזל, או שנשאר עם הבנזין (ונתעקש על הזמנת 1.6, ידנית).

אני הלכתי להמשיך להשלים שעות שינה :-)

גמר חתימה טובה!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אמנם לי אין רומסטר, אבל חבר טוב שלי קנה אחת כזאת רק לפני מספר חודשים והוא מאושר עד הגג.

הרכב הקודם שלו, שעכשיו הפך להיות השני בבית, היה איביזה (האיש אוהב מכוניות קטנות, מה לעשות... :-)) אבל עכשיו הוא מתחתן ובדרך למשפחה והלך על הרומסטר בתור הרכב המשפחתי.

ברמת העיצוב - זה באמת עניין אישי. הוא מאוד מאוד אוהב את העיצוב. אני לא. זה לא אישי נגד הרומסטר - אני לא מחבב את כל הסגנון של הרכבים שבהם התחת ישר ומרובע (בשביל להרוויח עוד מקום). אני אישית מכנה את הרכב שלו "Box of Ugliness". אבל שוב - זה מאוד אישי.

מכל בחינה אחרת - האוטו עושה רושם אחלה. המרחב מבפנים פשוט מדהים!!! בשביל אוטו על פלטפורמת מיני. המון המון מקומות אחסון, מיזוג לנוסעים מאחורה (אפילו שהאוטו כאילו קטן), תא מטען ענק (שוב - מפתיע ברכב על בסיס מיני). אין ספק שבקטגורית הפרקטיות - האוטו הזה מקבל 10 מתוך 10. חבר שלי מאוווווווווווווד מרוצה מהאוטו ומאוד שמח שהוא קנה אותו.

אני חושב שבסופו של דבר - אם בכלל לא מתכוונים לנסוע יותר משניים באוטו ולא צריך בגאז' - אז כנראה שברמה האישית הייתי מעדיף את הגולף. אבל הרומסטר היא בהחלט אופציה מאוד מעניינת ופרקטית למי שמחפש דברים קצת פחות שגרתיים.

ולגבי סחירות - אל תתרגש מכל מה שאומרים לך. יש פקטור אחד של סחירות שאנשים שוכחים - רכבים בעלי ערך "פרקטיות/משפתחיות" גבוה ביחס למחיר, נחטפים כמו לחמניות טריות על ידי דתיים/חרדים בעלי פחות אמצעים. ודוגמאות לזה יש למכביר (למשל Megane Scenic זה אוטו שנחטף הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מהר מסתם Megane).

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

דניאל, המון תודה!

קראתי כבר :-P

אל תדאג, כרגע אנחנו מתעניינים ב-TDI

בעיקר בגלל שה-1.6 מגיעה ארצה עם תיבה אוט' - שאינה מעניינת אותנו בכלל.

צום קל וגמר חתימה טובה לכולם!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שמח לשמוע שאתם מתכנסים להמלצות שלי:

גולף 1.6 או איביזה 1.6 ידניות.

אה?

קראת את כל השרשור?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הוא קרא את השרשור החדש של אוראל.

אז למה לא להגיב בשרשור ההוא במקום כאן?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...