Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנסעתי לירושלים עם הפיאט שלי (70 כ"ס) היא סחבה מצויין בעליות ועקפתי על השמאלי את כל טור המכוניות שנסעו על 80 בימני.

אם האונו סחבה גם הפנדה תסחוב.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל-IRON HORSE:

תסתכל בחתימה שלך, ותמצא תשובה לשאלתך :wink:. אגב, הפנדה ידנית, וגם יותר קלה מהלאיודעמהישלךשם הזה שלך.

לכל השאר - לגבי למכור או לא למכור. האמת שגם אם הייתי זוכה בפרארי, הייתי מוכר אותה, כי אין לי מה לעשות עם זה, וקונה אוטו שיותר מתאים לצרכי, או נשאר עם קסנטיה, ומגייס את הכסף למטרה ראויה יותר (תרומה לאגודה למלחמה ביפי נפש, או ל"תנו לממזר שמן לחיות").

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לו לאנטיס.

ולגנוב את החתימה של מוטי מיאטה... וואו, כמה מקורי :? NOT.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פיאט הרסו את השם של פנדה עם המבצע הזה.

אגב, מדובר בפנדות ידניות.

מחיר שלהן הוא פחות מ 75 אלף בשוק, כאשר מחיר מחירון הוא 85.

עכשיו, מה צריך להרגיש אדם שקנה פנדה בשנה- שנתיים האחרונות במחיר מלא מהיבואן ? תשובה: חרא.

למבצעים האלו יש אפקט מצטבר על שם המותג. יבואן טויוטה/מזדה/פורד לא מתפתים למבצעים כאלו (ומבצעי "חבר") מסיבה זו.

אני, כקונה פרטי, שקלתי פעם לקנות פנדה. למזלי לא קניתי (פאביה ידנית ב 85 אלף חדשה עדיפה בהרבה). כנראה שלא אקנה פיאט חדשה במחיר מחירון בעתיד.

פורסם

למה הפאביה צריכה לשלם על זה שאתה לא אסטתי באופן אישי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
באופן אישי אני אסטתי.

באופן מוטורי הפאביה לא אסתטית.

לא הבנתי מה אתה לא אוהב בפאביה, המראה שלה (לטעמי, הפאביה נאה), או היכולת המוטורית על הכביש (שמה את הפנדה בכיס בקטן) ?

פורסם
Iron Horse כתב:

שאלה- לפנדה יש בערך 60 כ"ס. איך היא יכולה לסוע בעליות של ירושלים עם מזגן?? כשלי יש 105 ויש קטעים שהאוטו פשוט לא סוחב.

לי יש ג'אסטי 1000 שכן סוחבת שם. למה שלא יסחוב? לזה עשויות המכוניות. אני מסתדר בכיף בעליות של חיפה כל בוקר לאוניברסיטה.

אז כניראה ש לי חסרים 5 כוחות סוס בשביל זה (או יותר)

עם פונטו 55, מזגן, נהג, נווט, 2 בחורות ברוכות בכל טוב, בקבוק רוסקי סטנדרט, כמה אקסלים, קרח ומערכת של 30 קילו,

באיזה הילוך שלא ניסיתי לא הצלחתי לעבור את ה 80 בקטעים ישרים בעליות לירושליים. (שלישי, רביעי חמישי, שני סוגר 75.)

אפילו כשהגעתי עם "תנופה" על 100, זה היה יורד ל80 בקטעים ישרים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בנות, בואו נזכור גם כמה דברים אחרים שמשפיעים, כמו יחס יותר טוב של משקל למומנט במכוניות ממש קטנות.

להשוואה, לג'אסטי יש 8.4 KGM על 670 קילו, ולפונטו עם מנוע פייר 1200 יש 10.4 KGM אבל על 875 קילו.

זה נותן בערך את אותו יחס של מומנט/משקל, אבל האינרציה שהג'אסטי לא מתמודדת איתו היא טובה יותר.

כוחות סוס זה לא כל מה שמשנה.

• תוכן חדש...