Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - האודי A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי 98, 1800, ידנית, יד ראשונה, הרכב היה אצלי 9 שנים.

תקלות - כמעט אפס. הוחלף טרמוסטט (קירור יתר), תפוח הגה ופלסטיק שבקצה מדיד שמן המנוע, סה"כ פחות מאלף ש"ח.

הרכב עצמו - בנוי מעולה, משדר יוקרה, זריז אך לא חורך אספלט, מוצק, יציבות כיוונית מצוינת, אחיזת כביש בסיבובים טובה אך לא מעולה.

חסרונות עיקריים: מושב אחורי צפוף והגה מעט קל מידי.

פורסם

צריכת דלק:

מחוץ לעיר בשיוט של 120 קמ"ש (נתון תאורטי בלבד - אני מעולם לא עברתי את המהירות המותרת :wink:) - כ- 1/12 ק"מ לליטר.

בתנאי עיר (נהיגה לא אגרסיבית) - כ- 1/8 ק"מ לליטר.

אשמח לענות לכם על כל שאלה שתתעורר.

אישית אני לא ממליץ על ה- 1.6 כיוון שהמנוע קטן על השילדה. הייתי אומר שה- 1.8 הוא מנוע גבולי לרכב כזה.

פורסם

הרכב בבעלות משפחתי כבר 5 שנים, יד שנייה שנת 96 הרכב מגלה אמינות גבוה

במהלך השנים החלפים הרצינים ביותר שהוחלפו הם מדחס מזגן וסטרטר (ברכב שלנו הוחלף מנוע בגלל טעות זיהוי תקלה של המוסך שהחליף את המנוע על חשבונו לאחר מאבק ממושך)

ישנה רגישות במערכת הנעילה המרכזית וכדאי לבדוק שהיא פועלת היטב מכיון שהעסק יקר לטיפול.

הרכב רגיש במיוחד באיזור המתלה וכל פעם יש בעיה עם הזרועות

נראה לי ש 1.6 יהיה חלש לרכב הזה

אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המחשבה שמנוע קטן יצרוך פחות דלק לא תמיד נכונה, שכן מנוע קטן מידי יגרור לחיצה בריאה יותר על הגז - במיוחד בעיר.

נ.ב.

הרכב נקרא AUDI ולא HOWDY, בעברית אודי או אאודי, אין שם שום ה'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק של האודי A4 לבין ההאודי A6 בנפח 2400 פשוט אני בתלבט בין שתני המכוניות ואני מדבר על שנתונים של 98-99

• תוכן חדש...