Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מכל השטיות אחי... קח סיוויק טייפ R, אין משהו יותר סקסי מלראות איזו אימא נוסעת על 9000 סל"ד :lol:

ועכשיו ברצינות, לצערי אני יכול להגיד לך שהאלפא משמעותית פחות אמינה ביחס לממוצע, וכל טיפול אצלה יקר משמעותית (במוסך מרכזי לפחות)

היונדאי קופה 2000 נישמעת תפורה עליך בול.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אפתח פה חזית חדשה. אני אומנם בעד היונדאי קופה, אין ספק שהרכב הזה יותר בשבילך מאשר לאמא שלך, במקרה ונתקלת בבעית שכנוע של אמך, נסה לבדוק אופציה של 307 בגרסאת ה XSI, שהיא גרסאת 3 דלתות מנוע 2.0 וג'נטים 17" מכובדים ונותנים לאוטו מראה "תופס כוסיות" כמו שביקשת וגם פרקטיות כזו או אחרת.

בהצלחה.

### שימוש מיותר בשלוש נקודות נמחק ###

-----

פורסם

חשבת על ב.מ.וו 318 אוטומט (חפש אחת שמורה, כי נוטים להזניח אותם)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גולף זאת הפשרה לדעתי.

גם בגלל הפוזה שיש לה בקרב כל בני ה17, גם אוטומט וגם יהיה נוח לאמא והחברות

ויש מבחר ענק ביד שנייה.

מהיונדאי הייתי יורד, אמנם זה רכב שואו-אוף אבל מיצה את עצמו וגם לא ממש פרקטי (ובינינו, הקוריאנים לא יודעים לייצר מכוניות טובות :-P)

וגם טיפ לחיים: זה לא הרכב שמושך אליו בנות, זה מי שנוהג בו :lol::twisted:

פורסם

בקשר לגולף - לדעתי לא ממש בכיוון שהוא חיפש, עם כל הכבוד אליה זה ממש לא רכב "מיוחד" ויש ממנה המון-המון בארץ, מה גם שלדעתי לפחות

אין בה משהו מיוחד - זה רכב מעולה אבל בכל זאת, חסר הפלפל.

בקשר ליונדאי קופה - לדעתי פוזה היא תספק לו כמובן, אבל בקשר לאמינות אני לא בטוח שהיא תבלוט מעל אלפה מטופלת טוב.

בנוסף, אמא שלו ממש לא תהיה מרוצה מצריכת הדלק של הקופה שידועה כשתיינית - במיוחד עם ילד בן 17 שילחץ מדי פעם.

אני עדיין בשלי, לדעתי האלפה תפורה על הדרישות שלו - פותח השרשור, נסה לשכנע את אמא - ישתלם לך! :wink::twisted:

לא מבין על מה דובר פה באשכול, ימי האלפות הלא אמינות נגמרו מזמן -

כיום זה רכב אמין לכל דבר במידה וטופל כראוי, כמו כל רכב אחר.

כמובן שלכל יצרן יש את המחלות שלו, צרפתים שעד היום לא למדו להנדס חשמל, הקוריאנים לא יודעים לייצר רכבים, הגרמנים שותים דלק ושוחטים באחזקה,האמריקאים מייצרים בכלל ספינות כביש ולא מכוניות, איטלקים יודעים לייצר הנאה אבל ספק אם הרכב ישרוד שימוש יום יומי רגיל - רק היפאניות שמצויידות בגיר אוטומטי יראו אמינות נהדרת וצריכת דלק טובה :evil::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היונדאי קופה כנראה שיצאה מהתחרות מהסיבה הפשוטה שאמא לא רוצה כזה אוטו!

לגבי ההונדה type r , אם אני לא טועה יש לה אותה צורה של הסיוויק הצבא'ק ואנחנו ממש לא אהבנו אותם.

הפיג'ו לא כל כך אהובה .

וגולף הייתה אופציה מעניינת אבל אנחנו לא אוהבים את הצורה הישנה , ומכיוון שבתקציב שלנו רק הצורה הישנה נכנסת אז זה לא מתאים. למרות שראינו את הגולף היותר חדשות, עם הצורה היותר עגולה וקטנה אבל לצערנו הם לא נכנסות לתקציב.

ועכשיו נגיע לב.מ.וו 318 אוטומט . אני ממש רוצה bmw, ואני בטוח שאתם תבינו את הסיבה , אבל אני לא מאמין שנוכל להכניס BMW לתקציב שלנו מכיוון שאנחנו מחפשים שנתונים קצת מתקדמים.

וכך האלפא רומיאו עדין נשארת בתחרות ,למרות שזה נראה כאילו היא עומדת לצאת מהתחרות גם.

אז אם אפשר עוד מכוניות, מיוחדות ואיכותיות.

תודה רבה לכם!:-D:wink::-)

פורסם

את האמת ההונדה אקורד באמת אהובה עלי.

נראית טוב, מרגישה טוב ונותנת לך ביטחון.

ובנוסף להכול אמא תרגיש טוב לעבור מרכב קטן (יונדאי אקסנט ) לרכב די גדול בעל לוק מנהלים .

נראה לי שמצאנו את הרכב הבא.

יש לי עוד שאלה.האם בחברות ליסינג יש רכבים בצבע לבן בלבד?והאם ההונדה אקורד לפי דעתכם תהיה נפוצה בחברות ליסינג?

תודה רבה לכל העוזרים ואני חושב שמצאתי את הרכב המתאים.

רוב תודות:-):-):-)

פורסם

בחברות הליסינג יש רכבים במגוון צבעים (אמנם לא הכל, אבל יש מבחר - בטח שלא לבן וזהו).

לפי השאלה השנייה שלך, נראה לי שהתבלבלת קצת -

אתה מתכוון לחברת ליסינג, שבאה ומעניקה לך רכב צמוד שאתה בוחר מתוך מלאי הרכבים שלהם כי מגיע לך לקבל רכב כהטבה ממקום העבודה,

או לחברות ומגרשי טרייד-אין שבהם אתה ניגש ומחפש רכב לרכישה מתוך צי הרכבים שיש להם?

במידה ובאמת התכוונת לליסינג, מצד אחד לא ראיתי אף פעם הונדה אקורד בליסינג ומצד שני שמעתי סיפורים על כאלו שהצליחו לקבל רכבים מיוחדים אז לא יודע, תגיד לאמא שלך לבדוק מול מקום העבודה עם איזה חברת ליסינג הם עובדים - ואז שתבדוק מולם איזה רכבים מגיע לה לקבל.

אם התכוונת לטרייד-אין וסוכנויות יד שנייה, אני לא רואה סיבה שעם קצת חיפושים לא תמצא הונדה אקורד במגרש כזה או אחר - אבל השאלה היא, למה לקנות ממגרש?

יש לך כסף זמין ביד, אתה מעוניין ברכב מסויים - כנס ליד 2 ותתחיל לחפש.

תמצא לך רכב פרטי עם היסטוריה שקופה שבעליו טיפל בו כמו שצריך ולא רכב ממגרש שבו אין לך מושג מי היה הבעלים וכיצד התייחס לרכב - מה גם, רוב הרכבים שמגיעים למגרש מגיעים כי לא הצליחו \ לא רצו לנסות למכור אותם בשוק הפרטי וזה צריך להדליק לך נורה אדומה (כמובן למעט מקרים שבהם מישהו מעוניין "לשדרג" את רכבו מבלי "כאבי הראש" שבמכירת רכב, התעסקות עם קונים ואחרכך חיפוש רכב אחר ומעדיף לבצע החלפה מול המגרש בפעולה בודדת).

בהצלחה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני מדבר על חברת "אלדן" אשר אנחנו מקושרים אליהם.

ולא, לא מדובר ברכב ממקום העבודה אלא רכב פרטי.

אז השאלה אם באלדן כדאי לקחת רכב או שגם שם כדאי להדליק נוריות אזהרה?

תודה רבה

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על מחלקת הטרייד-אין של אלדן שבה ניתן לרכוש רכבים שנמצאים אצלם, קרא את החלק בתגובה הקודמת שלי שמתייחס למגרשי טרייד-אין.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני מציע מזדה 6

לא חייב שנת 06

אפשר להסתפק גם ב 2003 ו 2002

אם תחכה לדגם החדש שיצא אותותותו

הדגם הנוכחי ירד עוד קצת

אני קיבלתי הצעה על מאזדה שנת 2003 150 ק"מ ב 70 אלף

ממגרש

רצוי להתחשב במחירון שהאוטו עולה 82 ואפילו יותר

המחיר הזה בעקבות שהאוטו היה של חברת השכרה

וגם כי בעל המגרש מכיר אותי

אבל מה שאני מנסה לרמוז לך הוא דבר פשוט

קנית מאזדה במחירון כזה אתה גם נהנה מאחלה אוטו שוק חזק מס' 1

אין בעיה מחר להתפטר מהאוטו

וגם כשאתה קונה אותו מתחת למחירון

אתה מלך כי האוטו יורד ויורד מהמחירון שלו

ואתה לא מודאג כי קנית אוטו בהרבה מהמחירון

פורסם

ואתה דוגמא נהדרת לישראלי הממוצע שעבר בהצלחה את שטיפת המוח של יבואני הרכב שהפכו את תרבות הרכב בארץ למסריחה שכזאת.

לא אכפת לך שהרכב שאתה קונה הוא מהשכרה, ושכל אחד מהנהגים שעלה על הרכב קרע את הרכב כאילו אין מחר כי הוא לא שלו, רוב הסיכויים שנהגו קרוב ל 200\300 איש ברכב שלך - ותהיה בטוח, שלפחות 80% קרעו אותו.

כמו כן, לא אכפת לך בכלל מה טיב הרכב שאתה קונה - לא אכפת לך אם הוא בטיחותי, אם הוא מהנה לנהיגה, אם יש לו ביצועים טובים -

בראש ובראשונה אכפת לך מה מצב השוק שלו עד כדי כך שזה הפך להיות השיקול הראשון שלך, כאילו אתה בעצם קונה רכב כדי למכור.

לא אכפת לך מפרק הזמן שהרכב יהיה אצלך ואיך הוא יעבור? אכפת לך רק מרגע המכירה?

ואתה בכלל לא מלך.

אולי קנית את הרכב בהרבה פחות מהמחירון ולכן כשמחירון יורד אתה לא מתבעס, אבל יש סיבה שקנית אותו בכזה זול - בגלל שהרכב כנראה במצב חרא.

זה לא בגלל שבעל המגרש אוהב אותך או מכיר אותך, זה בגלל שכבעל מגרש הוא מקבל את הרכבים שחברות ההשכרה \ הליסינג לא רוצות למכור בעצמן כשהן מסיימות להשתמש בהם.

גם כדי לא להתחיל לחפש פראייר שיקנה את הרכב למרות מצבו וגם כדי לא לקשר את אותם רכבים סרוחים לשם החברה -

הרי אלדן למשל לא ירצו שמישהו ילך ויספר לאנשים שהוא קנה מהם רכב, ומאותו היום הרכב רק נכנס ויוצא ממוסכים, נכון?

אז הם נותנים אותו לסוחר.

שהוא ימכור אותו - והשם הרע ידבק אחרכך אליו.

אז אולי אתה לא מודאג מירידת המחירון, וקנית אותו בזול לעומת אותו "פראייר" שקנה מאזדה 6 מיד ראשונה פרטית עם קילומטראז' נמוך במחיר מחירון -

אבל בזמן שאתה תיכנס ותצא ממוסכים בגלל שבזמן שהרכב שלך נסע על הכביש הנהגים שנהגו בו קרעו אותו והוא קיבל טיפולים באיכות זבל בגלל שאותה חברת השכרה רצתה לחסוך בעלויות -

אותו פראייר יהנה מרכב תקין לחלוטין שיתן לו שקט לאורך זמן כי הבעלים הקודם שמר עליו וטיפל בו כמו שצריך.

עוד משהו - אל תטעה, אתה לא תמכור את הרכב כל כך מהר - אף אחד לא שמח לקנות רכב שהיה שייך להשכרה, אלא אם המחיר ממש ממש משתלם.

נ.ב - מאיפה באה ההמלצה הנמרצת הזאת על מאזדה 6?

איך אתה רואה את הרכב הזה מתאים לדרישות של פותח האשכול?

כנראה שסתם המלצת עליו בלי קשר למה שפותח האשכול ביקש, בגלל שמאזדה 3, מאזדה 6, וטויוטה קורולה הם הרכבים הכי פצצה\פגז\קטלניים\רצחניים מכל הבחינות.

והם גם אמינים וגם לא אוכלים דלק וגם יפים וגם עם הביצועים הכי טובים וגם הכי סחירים והכי הכי טובים בעולם - נכון?

אז בבקשה, תצטרף לעדר - ותקנה מאזדה 6 שהייתה שייכת להשכרה וכנראה פתחו לה את הת^ת אבל לך לא אכפת, העיקר שקנית רכב יפנומטי אמין כמו כל המדינה,

רק בבקשה - אל תגרום לפותח השרשור לעשות את אותה טעות עיוורת.

בן, שהוציא עכשיו תגובה ארוכה ומיותרת כתוצאה מתסכול גובר בזמן האחרון על תופעת שטיפת המוח היפאנומאטית שהמדינה הזאת עוברת - משום מה בזמן האחרון זה תפס תאוצה מוגזמת שמציקה לי מאוד :evil:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מסכים בכל מילה :D.

לגבי אפשרות לרכישת רכב מאלדן, קח בחשבון שבחברות טרייד אין בדרך כלל רמת האיבזור היא הנמוכה ביותר.

בנוסף כואבת לי ההשוואה בין הונדה אקורד 155 כ"ס שמזכירה BMW 5 למזדה 6 שנמצאת על הכביש כמו חול.

קח בחשבון גם שהרבה אנשים נמנעים מקניית רכב יד 3 מהשכרה\ליסינג.

אני הייתי קונה שנת 03 פרטית ולא 04 מהשכרה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...