Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

יום שבת האחרון אחותי צפתה בטלוויזיה (טושיבה) כיבתה אותה והדליקה שוב והטלוויזיה הלכה לעולמה. (יש לציין שהיא אצלנו כבר כ15 שנה!) אני מעריך שזה ניתן לתיקון,אך החלטנו לזרוק את הטלויזיה ולהשתדרג.

התקציב שעומד לרשותי הוא כ6-7K, עדיפות לגודל של 42''. זאפ כבר נכנסתי, אבל המבחר שם כ"כ גדול שאני לא יודע איך להתמצא. ומה עדיף? פלזמה, או LCD?

אשמח אם תתנו לי את המלצותיכם בתקציב הזה.

שבוע טוב:)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הבעיה שבחנויות אלקטרוניקה שמוכרים בהם טלוויזיות רואים חר* בגלל המפצלים.

ואם יש להם אינטרס למכור טלוויזיות ספציפיות (שהם מקבלים מהם יותר רווח) עובדי החנות יכוונו הצבעים שלהם בצורה הטובה ביותר ויורידו את האיכות של האחרות.

בכל מקרה, LCD זה "הדבר הבא", הבעיה שהשיטות צפייה של היום לא תומכות בטכנולוגיה שה-LCD המתקדמות מציעות.

YES עובדים על פיתוח תשתיות שיאפשרו צפייה באיכות המירבית.

HOT...לא יודע, לא נראה לי.

לנו בבית יש LCD 37 SUMSUNG תומך HDTV 1080, אבל עם הממיר של HOT רואים פשוט גרוע.

וככה זה מניסיון עם עוד 2 טלווזיות LCD נוספות שראיתי (בבתים, לא חנויות).

עם מסכי CRT רואים היום הרבה יותר טוב.

פורסם

ה-LCD-ים של טושיבה בגדלים 37 ו-42 מדהימים.

ה-37 לדעתי נכנס בתקציב, בשביל ה-42 תצטרך קצת להימתח.

בכל מקרה אל תקנה מסכים של חברות סיניות עלומות כמו APEX ושות' - התמונה פשוט לא אותו דבר כמו מסך איכותי.

ואגב מבחינת איכות שידור - עם ממיר של יס מהסוג הכסוף הקטן רואים מצויין.

וכמובן DVD רואים יופי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...