Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מהחברים מכיר את פנצ'רית "צמיגי יהלום" שיושבת על ז'בוטינסקי בר"ג? (בתחנת דלק על צומת עלית)

הייתי אצלו השבוע (די מחוסר ברירה, נפלתי עליו כי הוא היה קרוב)

אשמח לחו"ד לטוב ולרע על הבחור מבחינת מקצועיות, מחירים וכו' כדי שאוכל להשוות

תודה!

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

יש לך פנצ'ר כל יומיים ? מחפש מקום קבוע ? :shock:

אני לא מכיר אותו, אבל אם הוא תיקן את הפנצ'ר תוך מספר דקות, גבה בין 30-60 ש"ח, בדק לחץ אויר תקין ביתר הצמיגים ושלח אותך לדרכך עם חיוך, הוא בסדר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תמיד אפשר לסמוך על בעיטה קלה מרז כדי להחזיר אנשים לתלם...

תודה רז :)

אז אפרט קצת יותר:

לא היה לי פנצ'ר (וגם אין לי כזה כל יומיים, תודה לאל), אבל כן היה לי איבוד אוויר מאחד הגלגלים שהתחיל השבוע.

מכיוון שהיה לי קצת זמן נכנסתי לפנצ'ריה המוזכרת כדי לבדוק מה הבעיה (שכן זה לא היה פנצ'ר).

לטענתו הצמיג היה לקוי- בין אם מיום הייצור ובין אם משום שהגיע לסוף דרכו

עכשיו, קצת נתונים:

1. הרכב הוא פורד פיאסטה MK3 שנת 90

2. גודל צמיגים שונה ל 165/65/R13 ועל כן הורכבו ג'אנטים של MK2 (מקוריים של MK3 לא יכולים להחזיק את הגודל הזה). יש להזכיר שהג'אנטים כבר ראו ימים יפים יותר.

3. הצמיגים האחוריים שלי היו סינים גרועים במיוחד (לא להתנפל, זו טעות שנעשתה בתום לב בהיותי עדיין בור גדול יותר בנושא, עכשיו למדתי והפנמתי והמשכתי הלאה לחיים נטולי צמיגים סיניים), כך שאני בכלל לא מתפלא אם היו תקולים מלכתחילה.

השילוב של ג'אנטים עייפים משהו עם צמיגים סיניים מחורבנים כנראה עשה את שלו. פנצ'ר לא היה, אבל גם לא אטימה איכותית מספיק, ולכן אבדן האוויר.

מן הסתם לא היה מה לתקן שם, אז החלפתי במקום את שני הצמיגים האחוריים לצמיגי Pirelli חדשים והבעיה כנראה נפתרה. אם היא תחזור אקח את הג'אנטים לניקוי בחול ושיפוץ כללי.

עכשיו, מכיוון שלא תכננתי לעשות את ההחלפה אבל כבר הייתי שם והמקום והסחורה בו נראו סבירים, קניתי את שני הצמיגים. מכיוון שבקרוב ארצה להחליף גם את הקדמיים, אני שואל בעצת החברים לגבי היכרותם עם המקום, כמו שאמרתי, מבחינת מקצועיות, אמינות וכן הלאה. מהביקור הקצר שלי התרשמתי די לטובה, אבל אשמח לחו"ד נוספות.

פורסם

וואלה, הוא התחיל למכור פירלי? :roll:

גרתי באזור עד לא מזמן, והגעתי עליו עם הפיג'ו כמה פעמים, ותמיד ניסה למכור לי קלבר כי "זה הצמיג המקורי של הרכב!".

בכל אופן, אני לא יכול להגיד שהוא לא הוגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה Tzvika-Pick

קניתי אצלו courier שזה בת של פירלי, נראה לי שבסדר וגם המחיר היה סביר (280 ש"ח לצמיג). יש תעודת אחריות כמו שצריך והכל מסודר עם חשבונית צמודה.

איך הוא נראה בעיניך האיש, מעבר להיותו הוגן?

פורסם

מה מטרת השרשור ? מחפש חתן לקרובת משפחה ? מקים משרד שידוכים ?

חפש גם אגזוזנים, ואל תתמקד בצמיגאים בלבד.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

מטרת השרשור לבדוק אם מצאתי איש מקצוע אמין בעל מחירים סבירים הנמצא קרוב למקום מגורי, ואם כן אוכל להמליץ עליו הלאה לחברי הפורום בת'רד המיועד.

מכיוון שלא מצאתי את שמו בחיפוש בפורום העלתי את השאלה. על סמך פעם אחת שהייתי אצלו אני לא יכול לקבל הערכה, ואני די סומך על דעתם של חברי הפורום.

אגזוזנים זה בפורום אחר אני מתאר לעצמי, ואני לא כ"כ מבין את מטרת התוקפנות והציניות.

פורסם

אין פה תוקפנות, הכל נאמר עם חיוך.

פעמיים לא הבהרת מה מטרתך.

אתה מחפש המלצות על פנצ'רמעכר.

אח"כ מעדכן שאתה מחפש המלצות עליו בתור ספק צמיגים.

עכשיו אתה שואל את צביקה "איך הוא נראה בעיניו, מעבר להיותו הוגן ?".

אולי עדיף היה שמראש היית כותב הודעה מסודרת, עם כל האינפורמציה, ומסביר מה מטרתך.

אתה מחפש המלצות או רשמים על ספק צמיגים באזור מגוריך, ולא סתם חוו"ד על פנצ'רמעכר, ועל איך הוא נראה.

לא עדיף ?

בכל מקרה ההסברים לא נעשו בתוקפנות, אלא על מנת לקבל הסבר בלבד.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

בצד השני של הכביש, אחרי צומת עלית, יש פנצ'ריה נוספת, בתחנת דלק. איתי הם היו בסדר גם ביחס וגם במחיר.

אני לא זוכר את שמם אבל אם אתה כבר באזור, תבדוק גם אצלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא זוכר את שם הפנצ'ריה הנוספת (נמצאת בתחנת דלק פז הצמודה לבניין התאומים 2) אבל בהחלט ממליץ בחום!

אם תאמר שקיבלת המלצה בפורום מכוניות זה ודאי לא יזיק :wink:

שי

פורסם

יש אחד קצת יותר בתוך "מתחם הבורסה" שאם אני זוכר נכון נקרא "צמיגי רמת-גן". מכמה נסיונות עבר - השירות סבבה. הסחורה טובה (וטריה!) והמחירים סבירים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה למגיבים

אני לא זוכר את שם הפנצ'ריה הנוספת (נמצאת בתחנת דלק פז הצמודה לבניין התאומים 2) אבל בהחלט ממליץ בחום!

אם תאמר שקיבלת המלצה בפורום מכוניות זה ודאי לא יזיק :wink:

הייתי אצלו מתישהו (בעקבות המלצה בפורום...). בדקתי שוב השבוע והוא כבר לא שם, נראה לי שהוא סגר/עבר

וואו איזה ת'רד הזוי, הבחור נראה טוב מתאמן בחדר כושר ושם ספיד סטיק כל בוקר.

עכשיו ברצונות חוות דעת על פנצ'רמעכר?

פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר.

טוב לא צריך להיות אנאליים ולהדבק לניסוח המילולי...

זו בקשה לחו"ד על איש מקצוע, כמו כל אחת אחרת. אולי הניסוח לא מוצלח כ"כ, אבל לא צריך להתקע בגלל זה

פורסם
תודה על התגובה Tzvika-Pick

קניתי אצלו courier שזה בת של פירלי, נראה לי שבסדר וגם המחיר היה סביר (280 ש"ח לצמיג). יש תעודת אחריות כמו שצריך והכל מסודר עם חשבונית צמודה.

"חברת בת "זה תרגיל של המוכרים.

בזה שחברות ידועות קונות שליטה בחברות נחותות כדי להיות נוכחות , ולכוון במידה מסויימת את השוק הזול מול האיכותי אין שום השפעה על הטיב. להיפך , האינטרס שלהן הוא שהזול ימשיך להיות זבל .

חוץ מדברי המוכר ראית על הצמיג זכר ל"מקבוצת פירלי " ? .- לא , כי פירלי תתרחק ככל האפשר מזיהוי חברה סינית/רומנית/קמצ'טקאית איתה, גם אם היא בעלת השליטה , וגם את זה אתה לא יודע.

בדוגמה אחרת-שוק הפרמצאוטיקה הזול (ברובו גנרי אבל גם תוך פגיעה בזכויות) בעולם השלישי העני נשלט ע"י חברות הודיות. חלקן בבעלות הענקים הבינליאומיים שקנו אותם אחרי שהתקשו להתחרות במחיר שהוא מאית ופחות משלהם. לא תמצא זכר לכך על המוצר, והם מתחרים . זה לא אותו מוצר (אין לו את כל האישורים-לא עבר את אותו הליך פיתוח-ניסוי-רישוי) ולא לאותו שוק.

כמו תערובת לסוס,- אתה יכול לקנות את זה שכבר עבר דרכו יותר בזול.

• תוכן חדש...