Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה במהירות של 90-100 קמ"ש ב3000 סל"ד וקצת קיק דאון המנוע מתחיל לעבור את החצי חום בקלות ומצליח להגיע ל4\3.

עד כה הוחלפו באופן יזום:

*משאבת מים

*טרמוסטט

*יוניט שעון חום

*מים ירוקים פרסטון

*פקק רדיאטור

השאלה מאיפה נובע החימום...??

עדיין לא נקיתי רדיאטור.

בדפיקה חזקה על שעון החום(ז"א על הדשבורד) הוא מדי פעם נוטה לרדת לכיוון החצי .... האם מדובר בזיוף שעון או שמישהו מכיר משהו קצת יותר "הגיוני" לגבי בעיה כזאת.

בנוסף מורגש כאילו האוטו אוכל קצת דלק... האם יש קשר לחימום?

האם שווה לפרק טרמוסטט ולבדוק בחוץ? מפני שלאחר ההחלפה אין כל שינוי- אז סביר להניח שלא מכאן הבעיה....

אני מבקש עזרה דחופה כי נראה שהמנוע ממש עולה ל4\3 חום... ולא פעם 1.

פורסם

אני חושד ברדיאטור וזאת כי בנסיעה מהירה, עקב היותו סתום, הוא מעביר רק כמות מיים/נוזל קרור קטנה דרכו לצורכי קרור ולכן המנוע מתחמם. בנסיעה איטית, שבה גם מש' המיים פועלת לאט, עוברת כמות קטנה יותר של מיים/נוזל קרור ברדיאטור ולכן הוא מצליח לקרר המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לבדוק את מערכת הקירור בלחץ /לחץ הפוך ולבדוק אם קיימת נזילה.

אם לא ייתכנו: רדיאטור סתום /לא נוקז אוויר כמו שצריך,טרמוסטט שנשאר תפוס במצב פתוח וגורם גם להתחממות וגם לשתיית דלק מרובה,יוניט חום מזייף/בעייה במאווררים ואולי בעיות נוספות.

האם יש סימני שמן במיים או מיים בשמן?

יש לבצע את הבדיקות בהדרגה כדי לפתור את הבעיה וראשית...בדיקת מערכת הקירור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...