Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ראשון לאחי הקטן רכב עם שתיי דלתות [יענו שתי מקומות אני לא יודע איך זה הולך 3 או שתי דלתות]

בקיצור התקציב הוא 150K חשוב שהרכב יהיה אמין ולא יראה מוסך הרבה.

דלק לא משנה, ביטוחים למינהם לא משנה.

תודהה...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חדש או יד שניה בא בחשבון?

בטיחותי יותר או ספורטיבי יותר?

עם מקום לנוסעים מאחורה או בלי? (דרך טובה לחייב אותו לעמוד במלווה)

אוטומט ידני?

נוח לנהיגה או מהיר בקו?

הוא נהג פרוע או רגוע?

יש הרבה דברים

פורסם
חדש או יד שניה בא בחשבון? לא משנה.

בטיחותי יותר או ספורטיבי יותר? בטיחותי.

עם מקום לנוסעים מאחורה או בלי? (דרך טובה לחייב אותו לעמוד במלווה) בלי מקום לנוסעים מאחורה.

אוטומט ידני? לא משנה

נוח לנהיגה או מהיר בקו? נוח לנהיגה

הוא נהג פרוע או רגוע? אני מקווה שרגוע

יש הרבה דברים

חמש תווים אין מה לעשות

פורסם
בלי מושבים - בנוגע לבטיחות אני לא מספיק מבין ברכב הזה

MX5

אני לא יודע אבל אם הייתי נותן לילד רכב ספורט כרכב ראשון

אני גם מעדיף לא לקנות לו מכונית כזאת עדיף מכונית סגורה ולא ספורטיבית כל כך.

פורסם

מה זה הפינוק הזה, שילך לעבוד, מי קונה לילד שרק קיבל רשיון מכונית ב 150 אלף, ועוד מכוניות ספורט שזה בכלל מסוכן לנהג לא מיומן.

לא פלא שאחר כך הוא רוצה מתפנק ורוצה להשתמט מהצבא, וכל הנטל נופל על המילואים, והצבא שלנו נראה כמו שהוא נראה, וזה מה שיוצא במלחמות.

ובכלל מכוניות ספורט עם מנועים מנופחים, בעלי 2 מקומות ישיבה, פשוט פגיעה באיכות הסביבה.

מה רע באוטו חסכוני עם 5 מקומות ישיבה? ככה נחסוך מכוניות על הכביש, הפגיעה באוזון תקטן, החימום הגלובלי יקטן. הקרחונים לא יפשירו ולא יהיו מזגי אויר קיצוניים כמו שחווינו בקיץ האחרון.

פשוט בושה וחרפה. :nono::nono::nono:

*** עריכה: מתוך תקווה שהמשתמשים שלנו לא ברמה כזו ירודה, אנחנו נקבל את ההודעה שלך בהומור. נטל ההוכחה, עם זאת, עדיין עליך. תזהר ***

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ל MX5 של השנים 99 - 2005, להלן דור שני = NB, יש 4 כוכבי בטיחות של NCAP.

לא ידוע לי כמה כוכבי בטיחות יש לדור השלישי (NC), אבל אני מניח שמאזדה לא פישלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה זה הפינוק הזה, שילך לעבוד, מי קונה לילד שרק קיבל רשיון מכונית ב 150 אלף, ועוד מכוניות ספורט שזה בכלל מסוכן לנהג לא מיומן.

לא פלא שאחר כך הוא רוצה מתפנק ורוצה להשתמט מהצבא, וכל הנטל נופל על המילואים, והצבא שלנו נראה כמו שהוא נראה, וזה מה שיוצא במלחמות.

ובכלל מכוניות ספורט עם מנועים מנופחים, בעלי 2 מקומות ישיבה, פשוט פגיעה באיכות הסביבה.

מה רע באוטו חסכוני עם 5 מקומות ישיבה? ככה נחסוך מכוניות על הכביש, הפגיעה באוזון תקטן, החימום הגלובלי יקטן. הקרחונים לא יפשירו ולא יהיו מזגי אויר קיצוניים כמו שחווינו בקיץ האחרון.

פשוט בושה וחרפה. :nono::nono::nono:

דבר ראשון אתה מדבר על אח שלי, עזוב אותך מלדבר עליו.

לא אמרתי מכונית ב 150 אלף זה יכול להיות מ 1000 שקל עד 150K אם הבנתה.

דבר שני, הוא שאל אותי מכונית ספורטיבית או לא, אמרתי שאני לא רוצה לקנות לו מכונית ספורטיבית.

מכונית עם חמש מקומות ישיבה לא באה בחשבון - אני יודע שהוא יסיע 4 אנשים אני מכיר אותו הוא לא יקשיב לחוק.

בגלל זה אמרתי מכונית עם 2 מושבים.

אני לא מכיר מכוניות ולא מבין במכוניות אם ההיתי מבין ההיתי כבר בודק לבד אבל אני לא מכיר מכוניות עם 2 דלתות אתה מבין?

פורסם

תגידו, מה אתם פותחים את הג'ורה המלוכלכת שלכם?

יש לבן אדם כסף והוא רוצה להוציא כמו שבא לו, מי אתם שתגידו לו איך?

כבר האשמתם אותו בתופעת ההשתמטות, בעיות ביטחוניות ומה לא? אהה..

שכחתי, הוא אשם גם בשואה, במלחמה בעירק ובהורדת מילקי מוקה-וניל מהמדפים בסופר.

כמה צרות עין.

אופציה לא רעה, אאודי TT קופה. שנת 2002 נראה לי בתקציב.

מרצדס SLK 200 (יתרון גג נפתח, אבל קשיח).

פיז'ו 206CC.

ב.מ.וו Z3.

מצד שני אני לא הייתי קונה לו רכב של 2 מקומות רק בגלל שאני לא סומך עליו שלא יסיע 4 אנשים.

אם הוא לא מספיק אחראי, הוא יעשה נזק אחר (TT זה אוטו די חזק, למשל).

עדיף שהוא יעשה טעות והשוטר יעניש אותו, מאשר שהוא יעשה טעות וחברה קדישא תעניש אתכם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

דבר ראשון - האיביזה היא חמישה מושבים

דבר שני - תסביר לאח שלך שנהג חדש שמסיע מעל המותר מקבל שלילה, משפט וצינור בלי וזלין.

בנוסף, זאת עבירה שבה הוא נתפס תוך שניה, שלא כמו "עבירות" אחרות.

ככה שלאלץ אותו לשמור על החוק לא יוביל לכלום, מה יקרה כשהוא יקח את האוטו של ההורים?

מקווה שעזרתי,

ניב.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

נגמרה החגיגה, אנחנו הולכים להכנס בכל אחד שמעיר הערות בסגנון "ילד מפונק" או "משתמט" וכו'. זה לחלוטין לא מקובל, ואומר יותר עליכם מאשר על הילד שבסך הכל התמזל מזלו להוולד למשפחה שלא חיה בזבל.

TRY ME

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואגב, פולו GTI. מאובזרת, נוחה, נראית טוב, מנוע חזק אבל לא מוגזם (150 כ"ס). חדשה, באחריות. נשמע תפור למקרה הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אולי זה נראה תפור למקרה הזה, אבל זה לא. הוא ביקש רכב בעל 2 מושבים כי (הסיבה רשומה בהודעה הראשונה). הפולו, אם אני עדיין חיי בארץ בשנת 2007, היא 5 מושבים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...