Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו, מה אתם פותחים את הג'ורה המלוכלכת שלכם?

יש לבן אדם כסף והוא רוצה להוציא כמו שבא לו, מי אתם שתגידו לו איך? מחזק.

כבר האשמתם אותו בתופעת ההשתמטות, בעיות ביטחוניות ומה לא? אהה..

שכחתי, הוא אשם גם בשואה, במלחמה בעירק ובהורדת מילקי מוקה-וניל מהמדפים בסופר.

כמה צרות עין. מחזק.

אופציה לא רעה, אאודי TT קופה. שנת 2002 נראה לי בתקציב.

מרצדס SLK 200 (יתרון גג נפתח, אבל קשיח).

פיז'ו 206CC. מחזק.

ב.מ.וו Z3.

מצד שני אני לא הייתי קונה לו רכב של 2 מקומות רק בגלל שאני לא סומך עליו שלא יסיע 4 אנשים.

אם הוא לא מספיק אחראי, הוא יעשה נזק אחר (TT זה אוטו די חזק, למשל).

עדיף שהוא יעשה טעות והשוטר יעניש אותו, מאשר שהוא יעשה טעות וחברה קדישא תעניש אתכם.

דעתי באדום.

זה נכון

פורסם
אולי זה נראה תפור למקרה הזה, אבל זה לא. הוא ביקש רכב בעל 2 מושבים כי (הסיבה רשומה בהודעה הראשונה). הפולו, אם אני עדיין חיי בארץ בשנת 2007, היא 5 מושבים.

גיא.

תביא מפתח ברגים, נסדר את הבעיה :).

לא ממליץ על מיאטה כלכך, גם קשה למצוא אחת טובה.

אאודי TT או 206 (שרק בנות ששוקלות 50 קילו ומטה נכנסות במושבים האחרויים שלה, וגם זה בקושי) יכולות להיות אופציות מעניינות.

כאשר 206 1.6 אוטומט הוא רכב ממש לא מהיר. ואפילו דיי איטי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תגידו, מה אתם פותחים את הג'ורה המלוכלכת שלכם?

יש לבן אדם כסף והוא רוצה להוציא כמו שבא לו, מי אתם שתגידו לו איך?

עדיף שהוא יעשה טעות והשוטר יעניש אותו, מאשר שהוא יעשה טעות וחברה קדישא תעניש אתכם.

חברה קדישא לא מענישה. רק קוברת לא עלינו.

זה הבן ש"לא יקשיב לחוק" שעלול להעניש את עצמו.

חוץ מזה, סיאט איביזה בגירסת הספורט עשויה להתאים,

יונדאי קופה - עיצוב לא רע, אבל אין לי מושג איך האוטו מתנהג.

אאודי TT כבר אמרו.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חוץ מזה, סיאט איביזה בגירסת הספורט עשויה להתאים,

סיאט איביזה = 5 מקומות ישיבה. לעקוב אחרי השירשור והבקשות של פותח השירשור! (ביקש 2 מושבים).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה דעתך על פיז'ו 207?

אחד הרכבים הקטנים בעלי שתי דלתות הבטיחותיים שיש כולל 6 כריות אויר ו ESP.

לא סגור על המחיר אבל נראה לי שגם הדגם היקר יותר עם 150 כ"ס עדיין בגבולות התקציב.

פורסם

אני נסעתי פעם במושב האחורי של ה206CC ובמחשבה שנייה הייתי מעדיף ללכת ברגל במקום. ככה שמבחינת מחיר זאת אופציה לא רעה, 1.6 אוט' ויש לכם רכב לא ספורטיבי אבל עם פוזה 2 מושבים ועוד 2 מושבים קטנים קטנים. שקט לכולם.

haters will hate

פורסם

בלי קשר לכסף, אני לא הייתי חושב על TT כמה יומרני שזה נשמע, צריך להשתפשף לפני שעולים על אחת כזו.

בקשר ל SLK, זה פשוט מאוד נראה לי מוזר לקנות למישהו מרצדס כשהוא בקושי יומיים על הכביש ואני באמת לא אומר זאת מתוך צרות עין.

אולי עדיין אפשר לשקול את הגירסאות של איביזה עם שלוש דלתות או 206 שלוש דלתות, למרות שיש מקום לנוסעים מאחורה, עדיין זה לא הדבר הכי נוח בעולם להוריד ולעלות על הזמן את הכסא.

מה עם הפולו GTI? אכן יש חמש מושבים, אך אני בספק גדול אם שלושה אנשים יירצו לשבת מאחורה, אם מדובר באותו מרווח של הדור השלישי/רביעי.

פורסם

אאודי TT = גולף בעיצוב יותר טוב.

מי שמשתלט על גולף GTI ישתלט על TT.

אישית לא הייתי ננעל על 2 מקומות בלבד, אלה רכבים יותר ספורטיביים מהרגיל.

יש בהם לא פחות סכנות.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מה גם שהסיבה ל-2 המקומות מטופשת במיוחד.

סופרמיני איכותית תתאים כאן בול. בשביל לדעת איזו - נא לפרט עוד דרישות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל עוד מדובר בGTI דור קודם, לנהג חדש לא צריכה להיות שום בעיה להשתלט. הTT כבר גבולית - 30 כ"ס יותר, ואם אני לא טועה היא גם מעט יותר קלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני, חבל שאין קליאו V6 בארץ :wink: אההה...?

יושבת לא רע.

אין כל כך הרבה מכוניות בעלות 2 מושבים מהשנים האחרונות. אפשר לספור אותם על כמעט 2 ידיים:

Mazda MX5 , Toyota MR2 , BMW Z3 , BMW Z4 , Benz SLK , Audi TT , Honda S2000 , Nisaan 350Z , Jagoar XK ו... זהו.

לא רואה אף אחת מהן שמתאימה לנהג חדש, לכן הייתי מציע לשקול להתפשר על תכונה זאת ולחפש רכבים כגון:

פולו GTI חדשה, איביזה 16V או FR חדשה, 206CC (שכבר נאמרה פה) וכד'.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אתה יכול לקנות לו כל רכב מיני או סופר-מיני או סתם משפחתית-קומפקטית ופשוט להסיר את המושב האחורי אם אתה עד-כדי-כך לא סומך עליו.

אישית, אם אני לא סומך עליו שינהג בהתאם לחוק מבחינת מספר הנוסעים, לא הייתי סומך עליו בכלל שינהג. וזה לא משנה באיזה רכב. אבל זה כבר שיקול שלך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...