Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מזמין מצלמה דרך האיטנרנט לארה"ב ואז מביא אותה לכאן, האם תהיה עליה אחריות?

מדובר כנראה ב 400d של קאנון.. אבל אם יש הבדלים באחריות אני מוכן גם ללכת על הניקון d40x בגלל ההבדלים הזניחים ביניהן.

תודה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תשאל אצל היבואן של קנון בישראל, חברת "קרט" רוב הסיכויים שלא תהיה אחריות. אבל היי שווה לבדוק.

אצל ניקון היבואן הוא חברת "הדר" גם שם אל תבנה על ניסים.

בהצלחה!

פורסם

בדרך כלל האתרים האמריקאיים נותנים אחריות לשנה, וזה בתחומי ארה"ב

אתה יכול לרכוש אחריות של מאק בתוספת תשלום לעוד מספר שנים

רק תשים לב שאתה רוכש אחריות בין לאומית ואז אתה מכוסה

אגב זה גם מה שאני תכננתי לעשות, לקנות מארה"ב ובסוף קניתי בארץ בדיל מצויין!

במכירה פומבית ואני מרוצה כי יש לי אחריות ל-3 שנים של קרט

פורסם

אחריות בינלאומית? שלא תוספת קרוב לוודאי בארץ..

צריך לבדוק את כל זה לפני שזורקים סתם כסף, כי מה שקונים בזול לרוב יוצא לאחר מכן יקר.

ובכלל כמו שציינת רצוי לבדוק קודם כל בארץ דילים שונים שיכולים להוזיל את המחיר הרשמי של היבואן בהרבה.

בהצלחה.

פורסם

עכשיו אני רואה שעם האחריות של מאק, ועם משלוח ההבדל במחיר בין ארה"ב לפה לא עובר את ה-500-600 שקל... אולי אני אחסוך לעצמי כאב ראש ואקנה אותה כאן וזהו.

עמוס

פורסם

עמוס תבדוק באתר פי אלף בפומביות רק תשים לב שאתה מציע על מצלמה עם אחריות קראט ולא 4H

אני חושב שההשוואה שלך לא נכונה, או שחיפשת במקומות הלא נכונים..

תבדוק מחירים פה

www.shopcartusa.com זה אתר כמו זאפ של הארץ

תופתע מהמחירים :)

ואז תשווה לארץ.

פורסם

תשקיע עוד קצת ותקנה את הניקון D80 עם עדשת הקיט.

תקנה כבר שם אחריות בין לאומית של מאק.

כיווני התקדמות לאחר קניית הD80: חצובה, פלאש (SB-800), ותכין את הכיס לעדשות נוספות.

אם אתה לא קונה מהדר בארץ, אני ממליץ על camera.co.il אומנם יש עליהם קצת סיפורים אבל ההפרש במחיר שווה את זה לדעתי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

טוב תודה לכולם,

עכשיו מבירור שערכתי אכן אין אחריות אם קונים את המצלמה בחו"ל אלא אם מוסיפים אחריות בניאלומית במיוחד.

כמו כן, האחריות שמוצעת בארץ של קראט היא לא 3 שנים כפי שנאמר אלא שנה אחת על כל המצלמה, ושנתיים נוספות גם על כל המצלמה, חוץ מאיזה שני דברים לא חשובים במיוחד שנקראים החיישן והתריס :). במילים אחרות, אחריות לשנה אחת בלבד.

בניקון לעומת זאת האחריות היא לשנתיים והיא מלאה בלי השטויות האלה. וממה שקראתי ושאלתי והרגשתי כשהחזקתי את שתיהן היום ה-d40x אם כבר אז עדיפה על הקאנון. והיא גם זולה יותר, וגם העדשות שלה זולות יותר.

ובאמת מה זו האחריות הזו של 4h שיש בp1000 על הקאנון?

מה שהפתיע אותי זה ההבדלים במחירים בין ארה"ב לפה שהם באמת כל כך דרמטיים שזה אולי בכל זאת שווה את הבלאגן (תודה לאביתר שהראה לי את זה). אני חשבתי שb&h יהיו אמת מידה נכונה בנוגע למחירים אבל מסתבר שהם די יקרנים.

נ.ב. הD80 עד כמה ששמעתי נפלאות אודותיה היא יקרה לי מידי. זה קפיצה של 1000-1500 שקל במחיר וזה טיפה מוגזם לי.

עמוס

פורסם

עמוס שלא תבין לא נכון, B&H אחלה אתר ויש להם שירות סוף הדרך וכנראה שעל זה משלמים.

אבל יש אתרים שיותר זול לקנות דרכם, זה תמיד ככה :)

בקשר למצלמות אני מציע לך שתבדוק את האחיזה, מה שיותר נוח לך למרות שזה לא קריטי כי יש גריפ.

ותסתכל בתמונות שצולמו בסוגי המצלמות שאתה מתלבט ביניהם, זה מה שעזר לי לקנות אחת.

אני יותר אוהב את הקנון, אבל זאת דעה שלי.

אגב אני מניח שאתה רק מתחיל את הדרך בצילום (כמוני, אני רק כמה חודשים מצלם) שיהיה בהצלחה.

ובקשר לעדשות זה עסק מורכב אז תדע קודם איזה תחום אתה מחפש

• תוכן חדש...