Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקנתה ה-400d סוף כל סוף

:)

עדשת קיט (חלק מהעדשות מהקאנון הישנה גם עובדות כמו שצריך אז אין מחסור נכון לעכשיו)

אחריות מקורית, בגלל הסעיף שאומר שאם יש בעיה רצינית אז מקבלים מצלמה חדשה.. בטח יש איזה קאץ' אבל זה קנה אותי.

so far so good :)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תתחדש עמוס.

בקשר לעדשת הקיט אני חושב שאם אתה צלם מתחיל היא די תספק אותך.

עד שתגיע לרמה שתבין שחסר לך איתה כל מיני פרמטרים( רק אז תחשוב על החלפתה.)

לי יש את הקיט ואת הסיגמא 70-300 ואני מרוצה מאוד, מה שכן בקרוב מאוד נשתדרג בעדשה שתחליף את הקיט :)

את הסיגמא נורא אהבתי היא מספקת אחלה חדות וזום.

פורסם

תודה

:)

כרגע יש את הקיט (שהיא סבירה בסה"כ) ו-50 מ"מ קבועה של קאנון שהיא כידוע עדשה נהדרת.

יש גם טמרון 28-200 שאני צריך לנסות ואם היא תעבוד אני מסודר להרבה זמן.

אחרי כמה שעות איתה הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שאיכות ההרכבה טובה ממה שצפיתי וממה ששמעתי, ושלי אישית היא בדיוק בגודל ובמשקל הנכונים, וזה בלי ספק הכי חשוב לי כי אחרת אני פשוט לא מצלם.

נקווה שתמשיך להפתיע אותי לטובה.

לילה טוב,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...