Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אחרי שאגזוז המקורי שלי גמר את החיים שלו החלטתי לקנות אגזוז זרימה חופשית.

אני קניתי היום אגזוז רמוס יציאה עגולה 100 ממ הבנתי מקריאת הרבה חומר רלוונטי בפורום הזה והחלטתי לקנות אותו.

הסיבות לבחירה שלי היו:

1. לא מרעיש.

2. חברה טובה.

3. מתאים לאוטו שלי.

אחרי התקנה שמעתי את הצליל שלו ואכן יפה ולא מעריש מחוץ לאוטו . אבל בפנים בסל"ד בין 2100 ל 3000 יש רעש של באס לא נעים לאוזן. בסל"ד גבוה או נמוך הכל סביר.

השאלה שלי זה אמור להיות כך או שהתקינו לי לא נכון את האגזוז?

הרכב שלי במוו 316 שנת 97.

תודה רבה

VW Scirocco 1.4 TSI REVO stage 1

פורסם

גם אצלי זה ככה ברמוס 3",בטורים שבין 2500-3500 הוא נישמע חזק יחסית ,לא מאמין שיש בעיה כלשהי.

בדוק בריחות אוויר:

במידה והדוד מרותך לצנרת הקיימת-בדוק שהריתוך בוצע כראוי מסביב ואין בריחות.

במידה והדוד תפוס ע"י טבעת לצנרת,אני מקווה שמרחו לך שם מישחה אטימה מיוחדת לפני שחיברו שם את כל העסק.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום

היום היתי אצל אגזוזן הוא בדק את כל החיבורים ואמר שהם בוצעו להלכה.

יש איזה שהיא דרך להנמיך את הרעש בתוך הרכב?

פורסם

1.לבדוק שיש לך ממיר+דוד אמצעי.

2.לבצע איטום ע"י יריעות דינמייטאקסטרים בריצפת הרכב.

3.להשים אוזניות .

4.להוריד את האגזוז ולעבור לדוד עמם סטנדרטי או זרימה חופשי של סופרספרינט או אנסא.

5להתרגל לרעש.

מה ציפית? להתקין אגזוז זרימה חופשית ולהנות מתחום של0db?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סלבה,

אני מבין שהרעש עד כדי כך מפריע לך שהדוד האחורי עומד למכירה?

מקווה שהדוד שקיבלת במתנה יהיה יותר שקט.

כולי תקווה שכל מי שמבקש מידע על התקנה כזאת יבעתיד גיע לשירשור הזה בחיפוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אכן קיבלתי במתנה מאיש טוב אגזוז רגיל ואני אתקין אותו כי אני התכזבתי קשות מאגזוז רמוס או אנסה להחליף באגזוז זרימה חופשית שקט יחסית אם קיים דבר כזה?

פורסם

ANSA עושה רעד עמום גם וזה מה שהם אמורים לעשות- כל ווקאלי שחלרינו אוהבים וחלקינו לא, עם אתה לא אוהב את הרעש קנה דוד רגיל.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רמוס ידועים בתור אגזוזים מרעישים מאוד, מה חדש בזה?

פעם הבאה תלך על סופר ספרינט, אגזוזים שקטים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רמוס ידועים בתור אגזוזים מרעישים מאוד, מה חדש בזה?

פעם הבאה תלך על סופר ספרינט, אגזוזים שקטים.

דווקא אני קראתי הרבה בפורום הזה על אגזוז ואי אפשר להגיע למסקנה שאגזוז רמוס רועש לפי מה שכתבו אנשים כאן. סתם לדוגמה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167379&highlight=%D7%90%D7%92%D7%96%D7%95%D7%96

הכל יחסי צריך לשמוע לפני שקונים!!!

פורסם

לפותח הפתיל , אני התקנתי אגזוז של ANSA ואני מאוד מרוצה , גם מחיר יחסית סביר 900שקל + התקנה , וגם לא מכאיב באוזניים , הוא מתחיל להיות יותר מרעיש רק בסלד גבוה מאוד כאשר אתה מושך הילוך , ככה שאני מאוד מרוצה .

פורסם
לפותח הפתיל , אני התקנתי אגזוז של ANSA ואני מאוד מרוצה , גם מחיר יחסית סביר 900שקל + התקנה , וגם לא מכאיב באוזניים , הוא מתחיל להיות יותר מרעיש רק בסלד גבוה מאוד כאשר אתה מושך הילוך , ככה שאני מאוד מרוצה .

התקנת בסוף בפול דיזיין?:shock:

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

איפה קנית את האגזוז?

פורסם

האגזוז נקנה אצל איציק פול פוזישן ביחד עם הפילטר , הפילטר הוא התקין , ואת האגזוז התקנתי אצל אגזוזן באזור עלות ההתקנה 150 אחרי שהוא רצה 250 המאפן הזה .

עלות כל החלקים כולל התקנות 1500ש'ח .

• תוכן חדש...