Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תריץ כאן חיפוש על המילה "קבל" - אתה תבין עד כמה נדיר הצורך האמיתי לפתרון הזה.

2. נראה כמו קבל 1 פאראד עמיד ל95 מעלות צלזיוס - נראה ישן! לא יודע עד כמה נשמר ערך החומר שנמצא בתוכו בכלל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולפי הכיתוב הוא של חברת סקורפיאון (תקן אותי עם אני טועה. שכן אני רואה רק חלק מהכיתוב)

לגבי מה הוא שווה. (מעשית)

תריץ חיפוש קבל. ותגלה.

כלכלית. (בין 300 ל 800 שקל בהגזמה )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ולפי הכיתוב הוא של חברת סקורפיאון (תקן אותי עם אני טועה. שכן אני רואה רק חלק מהכיתוב)

לגבי מה הוא שווה. (מעשית)

תריץ חיפוש קבל. ותגלה.

כלכלית. (בין 300 ל 800 שקל בהגזמה )

לא רשום שם סרוקפיאון רשום

EFX

by SCOS_HE

משו כזה ה_ הזה זה אות שנקרעה ולגבי הH אני לא הכי בטוח אבל נראה לי ששזה זה מישו מכיר את זה?

פורסם

הקבל הזה לא שווה יותר מידי אתה רוצה למנוע בעיות חשמל תחזק את 3 הגדולים.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מדובר על קבל של EFX, חברת הבת של סקושה, חברה מעולה.

בעקרון זה קבל ברמה של מונסטר קייבל וכו'.

עד כמה זה יעיל? לא יותר מידי, אבל בחינם זה תמיד טוב.:)

under construction..

פורסם

כן, לקבל יש בלאי.

החומר שנמצא בתוך הקבל מאבד עם הזמן מהתכונות שלו, ברוב הקבלים האלה מדובר בחומר נוזלי והקבל פשוט מתייבש עם הזמן וככל שהחומר הזה מתייבש ככה גם הקבל יכול לאגור פחות אנרגיה, אם הזמן גם שתי הלוחות בתוך הקבל גם כן צוברות בלאי והמוליכות שלהן נפגמת.

מחזור חיים של קבל טוב יכול לעמוד אפילו על משך זמן של 10 שנים ויותר, העניין הוא שמדובר בקבל של מערכת סטריאו לרכב וזאת סביבה מעוד עויינת מבחינת מוצר כזה בגלל הגורם האנושי דווקא, אני אסביר.

קבלים מהסוג הזה, לפני שמחברים אותם למערכת הסטריאו הם צריכים להיות טעונים, ברגע שהרכב מגיע למוסך או כשמפרקים את המערכת, צריך גם לפרוק את הקבל (גם מטעמי בטיחות וגם בשביל לשמר את הקבל עצמו) - בהרבה מהמקרים אנשים פשוט שוכחים לפרוק את הקבל או ששוכחים לטעון אותו מחדש כמו שצריך, תוסיף לזה גם חוסר ידע של 90 אחוז בערץ מהאנשים שמתקינים את הקבל הזה על מערכות חשמל לא חזקות מספיק ואתה מקבל מוצר שהתעללו בו לא מעט.

רצוי שתטעין את הקבל הזה קודם לכן ותבדוק אם הוא בכלל אוגר אנרגייה או לא לפני שאתה מחבר אותו למערכת בכלל.

אפילו שזה קבל מחברה טובה - אתה לא יודע מה המצב שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...