Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקטע הזה אתה טועה.

תום לב, קניין ותמורה יעמדו לזכותו בתקנת השוק

יעמדו לזכותו בזה שהוא לא יועמד לדין אבל ללא ספק הסחורה הגנובה תוחרם. חד משמעי!

אין לי בעיה שירוויחו אבל כמה אחוזים להרוויח ? למה חיישן שנמכר בחול ב300 שקל צריך להמכר לנו ב1000 שקל + מע"מ ? למה ?

בכל התעשיה הזאת מרוויחים באיזור ה33 אחוז על חלפים, צ'מפייון התבלבלו והם מרווחים 330 אחוז, למה צריך לשחוט בן אדם שקנה VW ? זה סך הכל רכב גרמני עממי לא רכב יוקרה לעשירים אז למה צריך לשחוט אותך כאילו אתה נוסע על איזה 330CI ?

...

אלוהים אדירים, שוב פעם אתה מדבר בכלל לא לעניין. רווח של 33%? מאיפה הבאת את זה בכלל. וגם אם אתה צודק, רווח של מ33% מאיפה? ממחיר חלק בילתי מזוהה באי-ביי?33% ממחיר חלק זהה במוסך מורשה במינכן? בקליפורניה? בקואלה לומפור?

רק המיסוי הוא פי 2 מ 33%.

לא מבין מה אתה רוצה בדיוק...

הוא קנה חלק שהוסרה ממנו תוית כלשהי, זה לא מחייב שהוא גנוב.

איציק

איציק,

ברור שזה לא מחייב ובכלל לא חשבתי על זה, זה פותח השרשור שהעלה את המחשבה הזאת.

שלא תבין לא נכון, אני מעריך מאוד את היוזמה ואת היכולת שלך אבל זה שקיבלת כ"כ הרבה דברים בחינם כולל הידע שלך והיוזמה שלך ועלות החלף החליפי בחו"ל, עדיין לא עושה את המחיר בצמפיון מופקע. אתה משלם סכום אחר ומקבל תמורה אחרת.

נסה לבדוק כמה עולה לתקן כזאת תקלה בדיוק במוסך מרכזי של VW בלונדון ונראה מה המחיר שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע מה, זה באמת מסקרן. האם יש למישהו את הידע והיכולות לעשות השוואה של מחירים מול ארצות אחרות?

לצורך העניין, אם אגש ליבואן בשוודיה ואבקש לקנות חלק כלשהוא המחיר יהיה קרוב?

פורסם
רק תיקון קטן ,החיישן שצירפת את תמונתו שהוא כיביכול המקורי שעולה 300 שח,

אז זה לא מקורי וזה לא אחד לאחד כמו שתקבל פה בצמפיון ,מקורי זה רק חלק

שמגיע באריזה של היצרן ויש עליו סמל של פולקסווגן.

זה גם לא בוש מקורי,כי זה לא מגיע באריזה של בוש אלא בשקית שקופה ללא אבא ואמא

אני בטוח שהחיישנים האלה בסדר (עודפים ,סוג ב וכו )אבל שוב בסיס ההשואה שלך

הוא לא נכון.

רון כדאי שתעיף מבט נוסף, במכונאות אני קטן ממך בהרבה, אבל בEBAY אני לא כלכך פראייר, אתה יכול לרדת למטה ולראות את התמונות ולא רק למעלה את החיישן ואתה תראה שזה לא מקורי, זה האבא של המקורי !

הינה הקישור, ואני גם אעלה את התמונות לפה שתראה טוב יותר

9f3f_12.JPG

a5cd_12.JPG

a25e_0.JPG

פורסם

והנה עתיד נתן לנו את התשובה, עיון באיביי בקישור שהוא בעצמו נתן מראה שהחלק עולה בסוכנות VW בארה"ב 175$ או בעיברית צחה 750 ש"ח, במחסן לא כולל מעמ ועבודה.

עתיד, בזה הרגע מוטטת במו ידך מגדל של קלפים שכה עמלת לבנות אותו.

כנראה שצמפיון הגנבים הם גם הזכיין של VW בארה"ב!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מבין ,אם זה מקורי אז למה כתוב -OEM שזה אומר

ספק מקורי אבל לא מקורי ,לא יודע לא מסתדר לי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מה שלא מסתדר לך זה זה פשוט מאוד הניסוח של המוכר, זה מקורי לחלוטין.

בגירה, אני אעשה מאמץ ואנסה לברר את המחיר אצל דילר בארה"ב..

מה גם שלא נפל פה שום מגדל קלפים כי אם מה שאמרו לי אתמול נכון החיישן בארץ עולה 1600 שקל וזה עדיין כפול מחול

ובכלל על מה אתה מדבר איתי גבר ? על מה המחיר שצ'מפיון ישראל לוקחת, ואולי המחיר של VW בכל העולם מובקע ? וחוץ מזה בכלל זה לא משנה יש לך פה אפשרות לרכוש ב300 שקל חיישן והמוכר עוד מרוויח (אחרת לא היה מוכר) אז מה הקטע, זה רק מוכיח שאחוזי הרווח שם לא פחות מטורפים מפה (במידה והמחיר שהוא רשם נכון - מניסיוני באיביי זה ממש לא נכון, הם רושמים מחיר "מחירון" גבוה בהרבה כדי שהם יראו יותר זולים בעיניי כאלו שלא מבינים)

בכל מקרה בפורום טכני אמרתי כמה פעמים אז אני חוזר, המטרה לחלוק ידע טכני והשרשור הזה עושה את זה מצויין, כמו כן זה לא משנה מה המחיר בVW ארה"ב עדיין לקוח בישראל יכול לסיים את ה"פרשה" ב450 שקל כלל חיישן מקורי ועבודה מקצועית של מוסך GI-DUB שמבינים בVW בצורה מטורפת, אני לא יודע כמה רון לדוגמא לוקח על פירוק והרכבה אבל יתכן שעוד 50 פחות 50 גם אצל רון, ואז מה ? ק

קיבלת חיישן מקורי, ועבודה שהיא פי כמה מקצועית יותר מצ'מפיון ! וכל זה ב450\500\550 שקל במקום 2000+ ...

פורסם
יעמדו לזכותו בזה שהוא לא יועמד לדין אבל ללא ספק הסחורה הגנובה תוחרם. חד משמעי!

באמת?

מה מלמדים אתכם שם במכללות....?

אולי תסביר לנו איך אתה כל כך בטוח?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עתיד שלום!

קראתי את השרשור ולדעתי אתה אדם מצויין וירבו כמוך.

לגבי המחיקה שעל החיישן זה חוקי לחלוטין ולא גנוב מאחר והמוכרים אינם יכולים למכור מותג של VW אזי הם מתבקשים למחוק את המותג VW.

אני הולך לבצע בדיוק מה שעשית !! ולכל אלה שאמרו מה אתה מקשקש שיאכלו את הכובע כי אתה בהחלט צודק!!!!!

רק תגיד לי איך מצאת את המק"ט הנכון: יש לי גולף 1998 1600 סמ"ק מנוע AFT .

איך אתה מוצא את המק"ט של VW ואיך המק"ט של האוניברסלי של בוש ואיך ב-EBAY אתה יודע שם מה המק"ט?

אם תתן לינקים זה יעזור מאוד

תודה ושירבו כמוך!!!

פורסם

כל הכבוד,אל תקשיב לאומללים שאוכלים את הלב ואומרים שאולי החלק גנוב,אתה יודע את מי זה מעניין,

וזה שבמוסכים גונבים אותנו ברמאות זה בסדר?

רק לשם השוואה במוסך רצו ממני החלפת חיישן חוט אחד של רייסר כ-500 ש"ח,אודות לחיים יוד הגדול מצאתי חיישן מקורי ב-200 ש"ח ואת ההחלפה עשיתי לבד ב20 דקות,(פעם ראשונה שאני מפרק בורג ברכב)

אז שהמוסך ירוויח 300 ש"ח זה בסדר?לא זה גניבה!!!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עתיד שלום!

קראתי את השרשור ולדעתי אתה אדם מצויין וירבו כמוך.

לגבי המחיקה שעל החיישן זה חוקי לחלוטין ולא גנוב מאחר והמוכרים אינם יכולים למכור מותג של VW אזי הם מתבקשים למחוק את המותג VW.

אני הולך לבצע בדיוק מה שעשית !! ולכל אלה שאמרו מה אתה מקשקש שיאכלו את הכובע כי אתה בהחלט צודק!!!!!

רק תגיד לי איך מצאת את המק"ט הנכון: יש לי גולף 1998 1600 סמ"ק מנוע AFT .

איך אתה מוצא את המק"ט של VW ואיך המק"ט של האוניברסלי של בוש ואיך ב-EBAY אתה יודע שם מה המק"ט?

אם תתן לינקים זה יעזור מאוד

תודה ושירבו כמוך!!!

שלום!

ביצעתי את זה בדיוק כמו עתיד ויצא לי זול מאוד ומצויין.

קניתי את החיישן מ-EBAY ב- 25$ +משלוח 11$ סה"כ יצא לי 36$ .

חיפשתי

O2 OXYGEN SENSOR BOSCH Volkswagen Golf 99-93

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&viewitem=&item=200136358591

אצל דילר בשם

evalero1

התרשמתי ממנו שהוא מבין עניין ,

את העבודה עשיתי לבד אומנם צריך קצת ידיים אבל לא נורא.

מי שמעוניין לעשות זאת במכון שעוסק בהזרקת דלק יכול לעשות זאת תמורת 100 ש"ח בלבד.

וזאת אפשר אצל נחשון אבנר מכפר סבא או משה זר בפתח תקוה(זה מבירור קצר שערכתי).

מקווה שעזרתי.

פורסם

גם אני מוצא בכותרת טעם רע והשמצות ללא בסיס וגם ובכמה אמירות שלך לאורך השרשור, על מוסכים מורשים צ'מפיון ודומיהם. אתה לעולם לא תידע מה אחוז הרווח על חלק ואני יכול להבטיח לך שהוא ל 300%!

עשית DIY לחיישן חמצן? אחלה! שתף מבלי להשמיץ עסקים מסחריים שזו עבודתם ומחייתם.

פורסם

צ'מפיון ידועים במחירים המאוד מוגזמים שלהם בנוגע לכל חלק ברכב.

טוב יעשו אנשים עם ישתפו את כולנו בדרכים בהם נוכל לצמצם את עלויות האחזקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל אחד עם הרכב שלו חושב שהיבואן קורע אותו במחירים. הלו להתעורר! אצל כולם המחירים גבוהים, אבל לא תמיד, יש חלקים שדווקא יותר זולים או משתווים לתחליפיים.

יש גם ערך מוסף למחיר של המקורי, מקבלים אחריות מורחבת על החלק ועבודה שאין אותה לחלקים תחליפיים ושלא לדבר על חלקים מאיביי.

• תוכן חדש...