Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בעצת מישהו מקצועי ( נהג ראלי ידוע ) חומר שנקרא טולואן , מדובר בתזקיק נפט בניגוד למתנול שלא מיוצר מ נפט.

שמתי בפורסטר על מיכל מלא ליטר וחצי טולואן.

הרכב נוסע באופן שקט יותר וצריכת הדלק השתנתה להפליא!!!!!

כרגע נסעתי על רבע מיכל 150 ק"מ!!!!!!!!

מישהו יותע עוד דברים על החומר כגון פגיעות במנוע במכלולים בעתיד הרחוק מאד ?????

פורסם

טולואן?

זהו חומר ממיס רעיל שדי דומה בתכונותיו לטינר,ומשמש בין היתר לניקוי שומנים ממישטחי מתכת.

עיקר הרעילות שלו היא בשאיפה.

בדוק היטב שהוא לא תוקף חלקי גומי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאתר שברולט אוסטרליה :

http://www.chevrolet.com.au/articles/fuel_octane_power.html

TOLUENE IS A COMMON OCTANE BOOSTING COMPONENT Toluene (methyl benzene) gives about 1 octane number boost for each 5% added and the mixture may need to be slightly richer also. The higher octane allows the use of a higher compression ratio for more power. Toluene has a high carbon content that may lead to sooty spark plugs so don't assume that this indicates an overly-rich mixture. Toluene is also a good solvent, and high concentrations may affect rubber and plastic components in the fuel system.

הנה מאמר מפורט שמסביר על העלאת אוקטן דלק באמצעות טולואן :

http://www.elektro.com/~audi/audi/toluene/

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה ההבדל בין טולואן למתנול , מידת רעילות , כיצד יש להשתמש בחומר?

מה עדיף לתחזוקת המנוע , יש להדגיש לתחזוקה שוטפת כלומר הוספת של כ 3% של החומרים ולא יצירה של פצצת נפלם .

יש לציין שעדיין צריכת הדלק ברכב מדהימה לאחר הוספת טולואן :-o

פורסם

אתה נשמע כמן מקדם מכירות של המוצר.

יש לך רק 2 הודעות מאז הצטרפותך לפורום.ואתה מדבר על צריכת דלק לא מצאותית.

פורסם

קודם כל אני ושאר חברי הפורום היו שמחים לדעת באיזה רכב מדובר שנה ונפח מנוע וקיבולת מיכל דלק.

אצלי ברכב (רנו מגאן 1.6 ידנית) גודל המיכל הוא 60 ל' לכן ברבע מיכל אני מצליח לעבור 150 ק"מ ואיפולו יותר תלוי בסוג הנסיעה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

סתם לידיעה אני לא מקדם מכירות מאחר והחומר נמכר בכמויות של ליטר או 5 ליטר כדוגמאת מתנול , חגית בשביל 14 ש"ח לליטר אין לי מה לקדם מכירות מה גםן שתחום עיסוקי אינו קשור לרכבים.

יצרתי קשר בםורום מאחר והחומר הומלץ לי ע"י איש סובארו ששם את החומר .

במוסך המרכזי לא דיברו על החומר מאחר ולא רשום במסגרת החומרים שהיצרן ממליץ.

החומר עצמו ניתן לקנות בכל חנות לכימיקלים ומיועד בכלל לדילול צבעים ובסרת שומנים קשים - בבסיסו טינר.

סתם לידיעתך לא פירסמתי היכן קניתי את החומר .

יש לי רכב מסוג סובארו פורסטר שנת ייצור 2001 נפח מנוע 2000 סמ"ק אטמוספירי.

כרגע מד הדלק מורה על 5 שמניות שנותרו במיכל ( ירד קצת יותר מרבע מיכל והקילומטרז' הוא 190 ק"מ

עוד מישהו שמכיר את החומר , היכן שרכשתי טען המוכר כי מידי פעם מגיעים אנשים ורוכשים אותו כתוסף לדלק.

פורסם
אתה נשמע כמן מקדם מכירות של המוצר.

יש לך רק 2 הודעות מאז הצטרפותך לפורום.ואתה מדבר על צריכת דלק לא מצאותית.

אם לזה את קוראת קד"ם אז הבחור מוכר גרוע מאוד:-P

נראה לי פשוט שהבחור נהנה ממוצר כלשהוא וסתם היה בא לו לשתף את חברי הפורום,אבל

אם המדד שלך לצריכת דלק היא המחוג כרגע ,לאחר תדלוק אחד אז ידידי,המדד לא כל כל נכון,

תבדוק את זה לאורך זמן, 5 ,6 תדלוקים יתנו מדד קצת קצת יותר אמיתי ובטח לא דרך מד הדלק ברכב אלא חישוב של ק"מ לליטר על פי מילוי טנק מלא, ואתה גם צריך לדעת כמה הרכב " אכל" לפני כן בשביל ההשוואה.

אשמח לשמוע תוצאות של הבדיקה.

פורסם

אני איני בטוח, אך אני חושב שטולואן (כימיקל מסרטן בשאיפה, עלול לגרום לגירויים במערכת הנשימה ובעיניים, מסוכן כשלעצמו) עלול לגרום לנזק בצילינדרים, משום שהאוקטן שלו גבוה לאין שיעור מאוקטן של דלק רגיל (95), והוא גם מוסיך לדלק רגיל אוקטן, ולכן הוא נפיץ יותר.

אתה יכול לקרוא עליו פה -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%AA_%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D#.D7.94.D7.A9.D7.A4.D7.A2.D7.95.D7.AA_.D7.91.D7.A8.D7.99.D7.90.D7.95.D7.AA.D7.99.D7.95.D7.AA

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תוכן חדש...