Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך צ'מפיון, כמובן. 584 אלף שקל, או משהו כזה, וגם אתה תוכל לסוע במכונית-שהייתה-יכולה-להיות-הרבה-יותר-טובה-אבל-מחלקת-השיווק-של-אודי-לא-רצתה-שהיא-תרגיש-זרה-ללקוחות-קיימים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני באמת, אבל באמת מתקשה להאמין שמישהו שיש לו יותר מחצי מיליון שקלים (לדעתי זה הרבה יותר, ה-3.2 הרגילה עולה 500K), יצטרך את עזרת הפורום במציאת הדרך להביא את הרכב הזה לארץ. בעצם, אני מתקשה להאמין שמישהו שיש לו, ובכן, קו טלפון ואינטרנט בבית, יתקשה במציאת המידע הכה-חמקמק הזה...

במילים אחרות - או שידידנו טורבוב סתם משחק משחקים, או שמשום מה הוא החליט שהדרך הכי מתאימה לדאוג לכך שכל הפורום ידע שהוא יכול להרשות לעצמו S5 חדשה, היא לשאול את השאלה הבאמת מטופשת הזאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי סתם ניקור עיניים... תסלחו לי שאני אומר את זה, אבל מי יבקש עזרה מהפורום, כשיש לו (אני מאמין) הרבה יותר מ-500,000 ש"ח, ולא יחפש בכל סוכנות רכב, החל בצ'מפיון מוטורס, וכלה בדלק מוטורס (או שהוא כבר ממש חיפש בנרות, ולא מצא... זו גם אפשרות...)

דוגרי, מה...:roll:

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
או ביגאל אלון מול ספוילד.

אחלה שידרוג מגולף GTI...:wink:

שידרוג תמוה אם אתה שואל אותי...

קפיצה של יותר מ300,000 טבין וטקילין.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כסף יש ....

אישור מההורים יש

באוודי אין להם את הקבריולט ... רק את הקופה

ובאתר שפרסמתם יש את הקבריולט שזה מה שאני מחפש

אני מעדיף מנוע 2.0 טורבו ולא 4.2 ......

\\\\\\-Audi TT-//////

............©.............

פורסם

אז כנס לצ'מפיון ותקנה, מה אתה רוצה מאתנו?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כסף יש ....

אישור מההורים יש

באוודי אין להם את הקבריולט ... רק את הקופה

ובאתר שפרסמתם יש את הקבריולט שזה מה שאני מחפש

אני מעדיף מנוע 2.0 טורבו ולא 4.2 ......

רגע.. אולי התכוונת לa5? כי s5 לא באה עם מגוון מנועים כזה..

יש חלום חדש...

פורסם

A5/S5 לא קיימת במרכב קבריולט.

S5 מגיעה עם מנוע V10 5.0 ליטר ותעלה הרבה יותר מ-500K.

A5 מגיעה עם מס' מנועים.

וככל הידוע לי, לא התחיל עדיין השיווק הרשמי בארץ.

אתה בטוח מתכוון ל-A5 ולא ל-A4 ?

A4 כן קיימת במרכב קבריולט ומסתובבות כאלו גם בארץ.

למה צריך לחפש יבואן מקביל ? צ'מפיון מביאים כל רכב בהזמנה מיוחדת.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...