Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
A5/S5 לא קיימת במרכב קבריולט.

S5 מגיעה עם מנוע V10 5.0 ליטר ותעלה הרבה יותר מ-500K.

למעשה, זה הV8 4.2 שמשמש גם את הS4. המחיר הוא 545K, לפי המחירון של אתר מסויים, ומשיחה עם נציג אודי נאמר בפירוש שזה יהיה באיזור ה500K. מפתיע, לא?

למה צריך לחפש יבואן מקביל ? צ'מפיון מביאים כל רכב בהזמנה מיוחדת.

אז למה אני נוסע בGTI ולא בR32? ;) אודי כנראה שכן יביאו כל רכב בהזמנה מיוחדת, והאמת, עם הייצוג שלהם של ליין הS, כבר לא נשאר כלכך מה להזמין במיוחד (למעט הRS4).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי, צ'מפיון גמישים באופציות היבוא ואם תגיע עם צ'ק לסוכנות, יביאו לך גם R32.

מצד שני, יש את קרסו שבזמנו נציגי המכירות שלהם לא ידעו שקיימת מגאן II 2.0 ידנית בחו"ל:shock: ולא היו בכלל מוכנים לשמוע על אפשרות יבוא של אחת כזאת:x

לגבי המנוע - אתה אכן צודק. הפסיכומטרי דופק לי את המוח:|

V10 יגיע כנראה ב-RS5.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, הראש שלך תמיד במקום אחר - לא רק בגלל הפסיכומטרי (בהצלחה!) :-P

ה-A5/S5 פשוט מדהימות! 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין R32, ניסיתי. הייתה, לפי החשבון שלי, צריכה לעלות כאן משהו כמו 270K או קצת יותר (בין הGTI שעולה 220K לS3 שעולה שעולה 315K). אבל כאמור, זה משתנה בין פולקסווגן ואודי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תתקשר ליוהאן, זה שדיברתי עליו. הוא מבין הכל, יביא לך איזה גרמנייה שאתה רוצה.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
גם אני קיבלתי אישור.

מההורים?:)

רק לי ההגיון להביא רכב כזה נראה תמוה? חסר רכבים טובים בארץ במחיר כזה? למה לקפוץ מעל הפופיק?

פורסם
מההורים?:)

רק לי ההגיון להביא רכב כזה נראה תמוה? חסר רכבים טובים בארץ במחיר כזה? למה לקפוץ מעל הפופיק?

קודם כל, יש הגיון בלרכוש (ולא להביא) רכב כזה, בדיוק כמו שיש הגיון ברכישה של ב.מ.וו או מרצדס מקבילות. מה שחסר הגיון הוא העלאת ההודעה לפורום במסווה של חצי ייעוץ, חצי הצהרה. במיוחד מטופש הביטוי "יש אישור", שמזכיר לי את כיתה ט', שאבא שלי אישר לי לצאת לדיסקוטק (ככה קראו לזה אז, מה אני אעשה) בת"א ולחזור מאוחר הביתה.

אם מישהו שאבא'לה אישר לו לקנות רכב בחצי מיליון שקל מעוניין לממש את הרכישה, מוטב כי יפנה לערוצים המקובלים (כלומר - היבואן) בכדי לבצעה, ולא יטריד את הפורום בזוטות. לאחר הרכישה, כמובן שהוא מוזמן להכנס ולספר לכולם כמה מגניב לו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחור רוצה S5, קבריו, עם מנוע 2.0T.

יותר ריאלי לרצות גולף עם מנוע W12 6 ליטר.. לפחות כזו יש בעולם :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הבחור רוצה S5, קבריו, עם מנוע 2.0T.

יותר ריאלי לרצות גולף עם מנוע W12 6 ליטר.. לפחות כזו יש בעולם :roll:

למה אתה קופץ? בעל המאה הוא בעל הדעה. ואם הוא אמר שזה מה שהוא רוצה אז זה מה שהוא יקבל...

אם הייתה שם לב לכותרת הייתה מבחין שיש אישור (כנראה מהדרגים הגבוהים)...:wink:

בסוף הוא יקנה את הS5 ואני יאכל את הסמלים של הFR שאין לי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

די מוזר ה-A5 לפי מה שהבנתי מבוססת על A4

אבל ה-S4 סדאן יותר יקרה מה-S5 לפי מחירון שראיתי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...