Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא שכבר פעמיים קניתי בשתי חנויות שונות פילטר אויר תחליפי לאפלאוז 99' ושניהם פשוט לא נכנסים לתוך הקופסא.

(לא מאמין אבל אולי יש שיטה מיוחדת להכניס אותו? (המקורי נכנס בקלות)).

האיתכן שאני אצתרך כל פעם לקנות מקורי ולשלם קרוב ל 120 ש"ח רק על פילטר אויר?

אולי תחליפי של איזה רכב אחר יתאים?

תודה מראש.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

הפילטרים התחליפיים בדרך כלל לא מתאימים, חבל סתם לבזבז כסף על תחליפי שלא נכנס.

אם כלכך מפריע לך, תשים פילטר פתוח או משהו כזה בהשקעה חד פעמית והערכת ניקוי עולה סביב 150 שקלים והיא תספיק לך לכמה ניקויים שזה שווה להחלפת פילטר רק ביותר זול אם תחלק 150 שקלים לכמה ניקויים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הי,

לגבי הפילטר הפתוח- הדעות חלוקות- תריץ חיפוש...

לי אישית יש ברכב פילטר פתוח וראיתי תמונות של אפלאוז עם פתוח כך שבטוח יש (לא שהיו לי ספקות...)

הרכבת הפילטר פשוטה בדר"כ ומחירו סביר ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי יש רכב דומה (אומנם 97 אבל,גם הזרקה,ואני לא חושב שהפילטרים בצורה שונה).

קיים תחליפי וכשקניתי אותו שילמתי 35 ש"ח.

אם תכתוב מאיפה אתה זה יהיה יותר קל.

אם אתה מהצפון (חיפה /קריות נסה אצל "מזחל"- אברהם מזרחי חלפים,הוא נמצא כאשר פונים בצומת קרית אתא שמאלה (אם אתה בא מחיפה,אתה ממשיך עד לרמזור הראשון פונה ימינה ובצד שמאל תראה את החנות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקש באותו הרגע עזרה ממוכר החנות שקנית ממנו את הפילטר. בדרך כלל הם אדיבים ויודעים שאם הלקוח יצא מרוצה אז הוא גם יעדיף להמשיך לקנות מהם.

כמובן שאל תגיד לו "תתקין לי", זה לא מוסך. תחנה ליד החנות, פתח מכסה מנוע, פרק את מכסה בית הפילטר ותבקש מהמוכר שיעזור.

פורסם

יש פילטרים תחליפיים שיושבים בדיוק לאפלאוז הזרקה וגם לקרבורטור. אל תבקש ממי שלא מכונאי לבצע את העבודה ואם אתה לא בטוח שאתה יודע לעשות זאת כמו שצריך גש למוסך. הרכת פילטר אויר בצורה לא טובה יכולה לגמור לך את המנוע.

פורסם

"הרכבת פילטר אויר בצורה לא טובה יכולה לגמור לך את המנוע."

דן נראה שנסחפת מעט. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דווקא לא ציפיתי לתגובה כזו ממך, בתור מכונאי ותיק אתה לא יודע שחול ואבק שחודרים למנוע גומרים אותו מהר מאוד?

פורסם

פילטר שהורכב הפוך אכן יגרום מהר מאוד לזיופי מנוע וברכבים מודרנים מהר מאוד תופיעה תקלה.

לכלוך וחול לא יחדרו דרך מסנן שהורכב הפוך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...