Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 מקרים מהיום בבקור:

כביש 2 מסלולים עם תנוע עמוסה אבל זורמת די מהר (60 קמ"ש בערך).

בנתיב השמאלי מתקרב אמבולאנס עם אורות אדומים וסירנות ללא הפסקה.

בהדרגה כל המכוניות זזות לנתיב השמאלי שהוא זז יותר לאט.

גם אני מוצא מקום להיכנס ימינה ומפנה את הדרך.

האמבולנס עובר אותי ואחרי 20 מטר נתקע בניסן טראנו שנוסע לא ממש מהר אבל כבר הספיק להגיע לקטע של כביש פתוח - אין לפניו אף אחד במרחק הנראה לעיין (קילומטר אחד לפחות)....... אין אף אחד מימינו..........

נוסע אחריו אמבולנס עם אורות אדומים וסירנות והג'יפ ממשיך לשייט לו בנתיב השמאלי במשך דקה לפחות.

בסוף הוא עבר לימיני....... רק כדי לקחת נתיב לירידה החוצה מהכביש........

בעיניי. התנהגות חייזרית שכזו היא בלתי נתפסת...........

2 דקות לפני האירוע הנ"ל:

רחוב בעיר עם 2 מסלולים שבסופו הם מפצלים לפניה ימינה ושמאלה עם אי תנוע באמצע שפשוט לא מאפשר להמשיך ישר.

אני במונדיאו ומודע להתפצלות וכבר איזה 300-400 מטר לפני מראש השתלשבתי לנתיב ימני (אני צריך לפנות ימינה) ונוסע בקצב של רכב שלפני במרחק די קצר.

בנתיב שמאלי שלידי נעה סוברו DL (מהדגמים של 85-90) - כך אנו נעים באותה מהירות זה לצד זה במשך כמה מאות מטרים.

ממש לפני אי תנוע סוברו שוברת ימינה לכיוון שלי ודוחקת אותי הצידה.

אחרי 2 צפירות ראיתי שסוברו ממשיכה לעבור לנתיב שלי ולכיוון הפניה כאילו אני אוויר והיות ואין מקום לשני רכבים בתוך הפניה (מדרכה בצד אחד ואי תנוע בצד שני) נאלצתי לבלום בחוזקה כדי למנוע תעונה.

100 מטר אחרי אני עוצר לידה ברמזור והגברת בלי להקשיב לחצי מילה פשוט צורחת ב-LOOP בלתי פוסק "אתה מטורף, אתה פ-ש-ו-ט בן אדם מטורף".

אחרי 10 שניות קלטתי שדיאלוג כאן לא יהיה והמשכתי קדימה בירוק.

אני בהלם מחוצפה ומעזות מצח.

עזבו, זה לא קטע של האלבות או אגו - חיות כאלו נעות בכבישים עם פצצה של 1300 קילו מופקדת בידיהם - מצפצפים על החוק ועל הסובבים אותם, מתנהגים בחוצפה ובאלימות, לא מוכנים לקחת אחריות על מעשיהם וכו'.

פשוט יאוש אחד גדול :-(

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני מספר ימים ראיתי בערוץ רוסי תוכנית על התנהגות של אנשים בכביש וממש נדהמתי ממה שראיתי.לא חשבתי שיש כאלה בארץ,מסתבר שיש.

ממש חוצפה.אני לא מבין איך מישהו לא יביא לאמבולנס לעבור,או שהבן אדם על סמים/שיכור או שהוא פשוט אידיוט מוחלט.

ובקשר למקרה השני,לא פעם זה קרה לנו אבל בד"כ האנשים תמיד בורחים לאנשהו ונמנעים מלעצור ברמזור לידנו.

אנשים מטומטמים,אין מה לעשות.אני כל הזמן מתפלא מחדש אחרי שאני רואה כמה אידיוטים יש על הכביש.

כביש זה מקום כשלא רק אתה אחראי על עצמך ועל החיים שלך והסובבים אותך,היות ויש הרבה אנשים מפגרים על הכביש זה מקום מסוכן מאוד להיות בו.

אני בקרוב מתחיל ללמוד נהיגה.אני מפחד לחשוב על מה שאני אצטרך לחוות בגלל כל המטומטים האלה שנמצאים על הכביש.

פורסם

אני (לא מתפלא אבל בכל זאת) ראיתי לפני כמה שבועות אמבולנס ששייך למגזר הערבי נוסע במהירות עם סירנות וצפירות עד שהגיע לפניו צעיר עם הונדה האצ'בק שחסם לו את הדרך ולא זז מהשמאל, אחרי אולי חצי דקה של נסיעה נהג האמבולנס איבד את העשתונות וחתך חזק ימינה ועבר דרך השוליים.

פורסם

אין הפתעות אם לוקחים בחשבון שאותו היחס של נכים שכלית קיים גם באינטרקציה עם בני אדם שלא על הכביש. זהו הטבע האנושי ההבדל היחיד הוא שהמנגולואידים עטופים בטון + של ברזל וזכוכית כנראה שזה מקנה להם ביטחון עצמי מוגבר .

מה שכן עוד מעט צריך יהיה להחליף שמן אצל בני ל. , אני אשאל אותו כמה זה יעלה להרכיב וולקן על הגג של הגטס , בשביל החלאות שחותוכים ברמזור (מצד שני זה יפגע באירודינמיקה וצריכת דלק כפועל יוצא, כנראה שאני הצתרך להסתפק בנשק ידני ולא אוטומטי לבנתיים).

פורסם

אני יכול באמצע הלילה לשלוף לך 2 מקרים יותר גרועים מאלו.

כשאין תרבות, גם אין תרבות נהיגה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה שכן עוד מעט צריך יהיה להחליף שמן אצל בני ל. , אני אשאל אותו כמה זה יעלה להרכיב וולקן על הגג של הגטס , בשביל החלאות שחותוכים ברמזור

פעם רציתי לפרק וולקן מ-F16 ולשים אותו על מיאטה - משום מה נציג חיל האוויר לא הסכים :wink:

פורסם
פעם רציתי לפרק וולקן מ-F16 ולשים אותו על מיאטה - משום מה נציג חיל האוויר לא הסכים :wink:

בטח שלא הסכים, שתקח וולקן מבלי לחתום?!

מי שחוסם אמבולנס כשהוא יכול לפנות מקום כנראה שאף פעם לא שמע על "לא תעמוד על דם רעך" (ללא קשר לחוק).

פורסם

כן, מנייאק הבחור הזה, אני רציתי מנוע של F16 והוא התקמצן להביא לי אחד... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם היתה לי לבנה כל פעם שדבר כזה היה קורה לי היתי יכול כבר לבנות את חומת סין השניה.

לפני שבועיים נסעתי עם חברים לתאוריה,בדרך אחד עם פג'ארו חותך אותנו,ואז מנסה להיכנס לנתיב השמאלי ביותר,יש מרווח של אולי אולי מטר בין 2 מכוניות(היה די פקוק) והוא מנסה להיכנס במרווח הזה,שהוא לא מצליח הוא חוזר לנתיב,ואז מנסה להיכנס בכוח תוך כדי ניגוח הרכב בנתיב השמאלי ביותר.

ועדיין הוא לא הצליח להיכנס כי פשוט למכונית לא היה לאיפה לזוז,הוא דופק את הרכב שוב,ודוחף את הרכב מלפניו,ויורד לשולים מצד שמאל וטס.

היום,נוסע ברחוב דו סיטרי,שאני נוסע ישר ומצד ימין באה מכונית,לה יש עצור,כמובן שהגברת לא עוצרת בעצור וכמעט אני נכנס בה,ואז היא צועקת לי "לאיפה אתה נוסע לאיפה אתה נוסע?"

בלי קשר אבל אני חייב לספר,בכפר סבא יש המון טקטורונים שנוסעים ברחובות כמו משוגעים שבאים מהישובים בסביבה,בקיצור,אתמול עבדתי,ב two for one פיצה ברחוב וויצמן,אני יושב בחוץ בהפסקה עם חבר,אני קולט שני ילדים סביבות הגיל 15-16 על DS ברחוב עירוני נוסעים על 90 מינימום,אני וחבר שלי צוחקים על כמה שהם אדיוטים,פתאום בום אבל מה בום.

רחוב דו סטרי,שיש אי תנועה מפריד בין הנתיבים, אישה אחת עשתה פרסה שם,הם נכנסו בה מאחור,אז סטו לאי תנועה,עלו על האי תנועה,נכנסו בשלט,ועפו על הכביש ,הנהג של הטרקטורון איך שהוא יצא מזה וברח מהאזור,והשאיר את החבר שלו מרוח על הרצפה,מדמם.

במזל היה שם פרמדיק שהתחיל לטפל בו עד שבא האמבולנס,מיותר להזכיר שהם היו בלי קסדות,ובלי שום ציוד מגן אחר,וגם בלי קשת התהפכות על הטרקטורון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נדחף בין מכוניות תוך כדי פגעיה ברכבים?

אין ספק שזה מדהים............

לי היה לפני כמה חודשים מקרה כאשר בזחילה בפקק של 3 נתיבים עם אפס מרחק בין הרכבים פתאום מישהו החליט שהוא חייב לשנות נתיב כאן ועכשיו תוך כדי שהוא מצפה שאני העצור ואולי אף אכבה את המנוע.

כאשר לא שיתפתי פעולה עם ההדחף הבלתי נשלט שלו ולא עצרתי כדי שהוא ידחף ואף צפרתי לו הוא עשה את מה שיצורים האלו תמיד עושים - המשיך להיכנס לנתיב בעוד יותר כוח ובברוטאליות טוטאלית תוך כגי שהוא פתח חלון צורח משהו ויורק כמה פעמים לכיוון הרכב שלי.............

הוא היה נראה בן אדם נורמאטיבי לגמרי מבוגר (50-55) לא נראה איזה מסומם או ערס........... אני פשוט לא מצליח להבין איך יוצא מאנשים גועל שכזה..........

פורסם

פעם סיפורים מסוג אלה אשר מופיעים פה, היו מכעיסים אותי בטירוף.

היום זה פשוט מעציב ומייאש.

חבל שהכביש הפך במדינה שלנו לפארק הקופים - וזה רק הולך ומתדרדר.

עצוב.

פורסם
בלי קשר אבל אני חייב לספר,בכפר סבא יש המון טקטורונים שנוסעים ברחובות כמו משוגעים שבאים מהישובים בסביבה,בקיצור,אתמול עבדתי,ב two for one פיצה ברחוב וויצמן,אני יושב בחוץ בהפסקה עם חבר,אני קולט שני ילדים סביבות הגיל 15-16 על DS ברחוב עירוני נוסעים על 90 מינימום,אני וחבר שלי צוחקים על כמה שהם אדיוטים,פתאום בום אבל מה בום.

רחוב דו סטרי,שיש אי תנועה מפריד בין הנתיבים, אישה אחת עשתה פרסה שם,הם נכנסו בה מאחור,אז סטו לאי תנועה,עלו על האי תנועה,נכנסו בשלט,ועפו על הכביש ,הנהג של הטרקטורון איך שהוא יצא מזה וברח מהאזור,והשאיר את החבר שלו מרוח על הרצפה,מדמם.

במזל היה שם פרמדיק שהתחיל לטפל בו עד שבא האמבולנס,מיותר להזכיר שהם היו בלי קסדות,ובלי שום ציוד מגן אחר,וגם בלי קשת התהפכות על הטרקטורון.

גם אני ראיתי את זה!

נתנחם בזה שהילד שנהג בטרקטורון לא יראה אותו יותר בחיים כי הוא היה בלי מספרי רישוי :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
נדחף בין מכוניות תוך כדי פגעיה ברכבים?

אין ספק שזה מדהים............

לי היה לפני כמה חודשים מקרה כאשר בזחילה בפקק של 3 נתיבים עם אפס מרחק בין הרכבים פתאום מישהו החליט שהוא חייב לשנות נתיב כאן ועכשיו תוך כדי שהוא מצפה שאני העצור ואולי אף אכבה את המנוע.

כאשר לא שיתפתי פעולה עם ההדחף הבלתי נשלט שלו ולא עצרתי כדי שהוא ידחף ואף צפרתי לו הוא עשה את מה שיצורים האלו תמיד עושים - המשיך להיכנס לנתיב בעוד יותר כוח ובברוטאליות טוטאלית תוך כגי שהוא פתח חלון צורח משהו ויורק כמה פעמים לכיוון הרכב שלי.............

הוא היה נראה בן אדם נורמאטיבי לגמרי מבוגר (50-55) לא נראה איזה מסומם או ערס........... אני פשוט לא מצליח להבין איך יוצא מאנשים גועל שכזה..........

מרוב שהיתי המום,אפילו לרשום מספר לא הספקתי.

אני עוד לא מבין מאיפה לאנשים יש ביטחון לעשות דבר כזה,ועוד יותר לא מבין מה עובר להם בראש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מקרה מפחיד שקרה לי:

כל מי שמכיר את התנועה בתל אביב ביום שישי בלילה יודע שזה כמו מלחמה..

בקיצור, פעם אחת נסעתי שם ברחוב צדדי וחשוך בצומת לא מרומזר שבו יש לי זכות קדימה ופתאום משום מקום צץ לו איזה ילדון שיכור על קטנוע שלא עצר בעצור וגרם לי לדפוק את הברקס של החיים שלי..

בחיים לא פחדתי ככה! ועוד בקושי רואים משהו, היה לי מזל מאלוהים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

כאשר לא שיתפתי פעולה עם ההדחף הבלתי נשלט שלו ולא עצרתי כדי שהוא ידחף ואף צפרתי לו הוא עשה את מה שיצורים האלו תמיד עושים - המשיך להיכנס לנתיב בעוד יותר כוח ובברוטאליות טוטאלית תוך כגי שהוא פתח חלון צורח משהו ויורק כמה פעמים לכיוון הרכב שלי

אם היו מבקשים מהנהג השני לתאר את הארוע, זה מה שהוא היה מספר:

נסעתי בפקק, ניסיתי להחליף נתיב כי הייתי צריך לרדת במחלף הבא, לידי נסע נהג #@$ שלא נתן לי להשתלב.

בכוח הוא חסם אותי. לאיזה מופרעים נותנים היום רשיון.

מה כ"כ הפריע לך שעוד מכונית אחת תהיה לפניך? קצת אורך רוח ואדיבות על הכביש עדיין לא הרגו אף אחד.

לטעמי לא התנהגת טוב יותר מהנהג השני.

• תוכן חדש...