Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 מקרים שקרו לי עכשיו ממש לפני שנכנסתי הביתה:

1) אני נוסע לתומי ברחובות ת"א , כביש עירוני , 2 נתיבים , תנועה זורמת. אני נוסע בשמאלי על 60-+ קמ"ש לאורך כל הכביש , שבשלב מסויים הייתה פנייה שמאלה , ככה שכביכול ב50 מטר הספציפיים האלו הייתי בנתיב האמצעי. מימיני נסעה מונית שירות שהייתה לפני אולי בחצי סמארט וגם לא , וכנראה האדון נזכר שהוא צריך את הפנייה שמאלה , ובלי לאותת , להאט , להסתכל ,לחכות ,משהו , הוא פשוט חתך אותי ברמה כזאת שאפילו זמן לצפור לא היה לי , פשוט לחצתי קלאץ' והדבקתי ברקס על 60 קמ"ש בערך, ורק אחרי זה ברמזור הסברתי לו "בנימוס" מה הייתה הטעות הקטנה שהוא עשה.

2) כביש מסובים , תנועה יחסית זורמת , מהירות 80+- קמש , אני בשמאלי , אין לי ממש כוח לפרט , רק בואו נגיד שלנהג הונדה מסויים שנסע בימני לא היה זמן לחכות שאני אעבור אותו (בדיוק שנייה) , או אפילו זמן לאותת היה כבד עליו ובזמן שהנתיב הימני שם הוא היה ,נוסע על 40-50 קמ"ש (משאית) והנתיב שלי (שמאלי) נסע על 80 בערך , ואני ממש מטר וחצי מאחוריו הוא פשוט עבר לנתיב שלי! מיותר לציין איזה ברקס דפקתי ובמזל לא היו מכוניות צמודות אליי!

3) גם כן מסובים , התנועה השתחררה (הייתה איזו אהבלה שנתקע לה האוטו ברמזור) , אני כרגיל בשמאלי על 100 קמ"ש ככה , ממש לפני הפנייה לנווה מונוסון , אני נוסע ועדיין מנסה להרגע מהכמות מטומטמים שחיממו לי את המוח ואת הברקסים , מימיני וממש 3-4 מטר לפני וואן ספארי , הוא אותת ימינה , סבבה אני ממשיך ישר מה אכפת לי , שיכנס למונוסון , אחלה מקום.

רק שבכנראה אותו נהג/ת לא עבר/ה קורס לאיתות למתקדמים ופשוט שבר הגה שמאלה! אבל היי , אני פה!! כל החלק הקדמי של האוטו שלי מאויים ע"י החלק החלק האחורי של הוואן שלו , ואם אני בולם חזק נכנסים בי מאחורה , אם אני שובר שמאלה אני עולה על האי תנועה ועובר לצד השני , ואם אני נשאר במקום , במקרה הטוב אני יצטרך ראש מנוע וכנף חדשה או במקרה הפחות טוב אני פשוט אצטרך ראש חדש. אה ד"א.. צפירה לא עזרה.

איכשהו בסוף הצלחתי לבלום מעט ולהצמד לאי תנועה ואיכשהו ויצאתי מזה בשלום.

אני עד עכשיו מנסה להרגע. (וגם הברקסים)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול בכביש בין צומת האלה לבית שמש איזה אידיוט בלאנסר דור אחרון החליט שהוא ממש חייב לעקוף אותי (למרות שלפניי 5-6 מכוניות וכולם נוסעים בטור)

איפה הוא בוחר לעקוף? (יש מספיק מקומות בלי פס לבן בכביש הזה) בעליה של זכריה, עליה קשה להרבה נהגים, בתוך צומת (הוא נסע בנתיב שפונה שמאלה ואח"כ בנתיב השתלבות) עם פס לבן כמובן ועם שדה ראייה של בקושי 50 מטר קדימה (בקצה העלייה יש פנייה חדה ימינה)

לא נתתי לו לעקוף, אבל היו לו המון הזדמנויות בדרך, הוא החליט שהוא מנסה שוב לעקוף אותי בפנייה לאיזור תעשייה המערבי של בית שמש (הבהרה: אף אחד מאיתנו לא פנה), שוב בתוך צומת, שוב פס לבן, ושוב שדה ראיה קצר

לפעמים כ"כ בא לי להיות סמוי

היום באותו כביש אבל בתחילתו (בצומת בית ג'וברין) היו שתי קורולות מהדור הקודם אחת לבנה ואחת כחולה, כשהכחולה מאחור

פתאום הנהג בקורולה הכחולה החליט שהוא ממש חייב לעקוף את הלבנה, בפס לבן עם שדה ראייה אפסי

לנסוע יותר מהר? ממש לא בראש שלו, הוא התיישב לפני הקורולה הלבנה והאט אותה (ואותי כמובן)

ניחא, אבל בכל פנייה שמאלה שניהם החליטו שזה רעיון מאוד טוב לנסוע על הנתיב השני (הכביש הוא חד מסלולי לכל כיוון ודו סטרי), בפניות ימינה הם החליטו שזה רעיון נחמד לנסוע על השוליים

כמה חבל שזה הופסק דווקא כשעברנו את רמת בית שמש ונתתי לניידת להשתלב לפניי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא נתתי לו לעקוף, אבל היו לו המון הזדמנויות בדרך, הוא החליט שהוא מנסה שוב לעקוף אותי בפנייה לאיזור תעשייה המערבי של בית שמש (הבהרה: אף אחד מאיתנו לא פנה), שוב בתוך צומת, שוב פס לבן, ושוב שדה ראיה קצר

ובמה אתה יותר טוב ממנו?

בזה שאתה משחק את המשחק המטופש שלו?

בזה שאתה "מלמד" אותו לקח?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
3 פשוט לחצתי קלאץ' והדבקתי ברקס על 60 קמ"ש בערך

לא היה צורך ללחוץ על הקלאץ

ההפך הוא הנכון.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אם כל אחד פה ירשום מקרים כאלה שקרו לו, השרשור הזה יהיה יותר ארוך מהשרשור הכרות בפורום.

זה ידוע שאנשים הם חוליגנים. הם פשוט כאלה. פשוט בכביש דברים כאלה יכולים לגרום לתאונות, אנשים לא מבינים את זה.

תקנו איזה טריילר או טרקטור ענק. תראו איך פתאום אף אחד לא חותך או מנסה להכנס לנתיב שלכם.

פורסם
אם היו מבקשים מהנהג השני לתאר את הארוע, זה מה שהוא היה מספר:

נסעתי בפקק, ניסיתי להחליף נתיב כי הייתי צריך לרדת במחלף הבא, לידי נסע נהג #@$ שלא נתן לי להשתלב.

בכוח הוא חסם אותי. לאיזה מופרעים נותנים היום רשיון.

מה כ"כ הפריע לך שעוד מכונית אחת תהיה לפניך? קצת אורך רוח ואדיבות על הכביש עדיין לא הרגו אף אחד.

לטעמי לא התנהגת טוב יותר מהנהג השני.

דורקי, אני מעריך את ההומור שלך - אבל מוטב לא לשפוט אנשים מבלי שהיית שם וראית מה קרה.

פוסט שלך מלא הנחות ואי דיוקים שלא קשורים למה קרה בפועל - ולכן מציגה את הסיטואציה באור לא נכון.

או במילים אחרות - אותו בחור שיורק על אחרים בכביש כבר מזמן היה צועק לך "יא דמאגוג" (אם הוא היה מכיר את המושג הזה) ו-"סתום ת'פה".

אם אתה מעודד שינויי נתיב פתאומיים מבלי להתחשב במה קורה בנתיב אליו עוברים ומצפה שכל מי שנע סביבך יעצור את רכב שלו, ידומם את המנוע וגם יכוון את כל התנועה מאחור כדי לעזור לאותו נהג להשתלב - אז אשרייך.

אני חושב שזו גישה לא נכונה.

בוודאי לא חוקית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני שמתי לב-לשני דברים במקריים כאלה-

לצערי- לפחות בעיר באמת לצערי זה הרבה פעמיים נשים ולא גברים...

מרבית הקופים האחרים נוהגים במכוניות-שכל קשר בינם לאהבה מוטורית או עניין בנהיגה שואף לאפס....

כולם/ן ללא יוצא מן הכלל בכלל לא שמו לב --גם לאחר מעשה-ולא יבינו על מה אתה מדבר...

לכן אני נוקט בצעדים הבאים בזמן ה"לחימה"-

1-מפטיר קללה עסיסית לעצמי ללא הבדל -דת/מין או גזע וממשיך הלאה

2-כל רכב רגיל בעיני הוא "מחבל" פוטנציאלי אם בגיפ זה או אחר ,או יפניטומתית כל שהיא-- אני שומר מרחק או עוקף אותו בהזדמנות הראשונה-וכן אני מצפה מבעלי ספורטיביות להיות נהגים טובים יותר--מצפה....

3-חבל"ז -אם כבר חתכו אותך/ניסו להרוג אותך ----נראה לך שהמתנקש רואה אותכם ממטר....

4- כל התשובות נכונות...

פורסם

טוב אז הבנתי שזה שרשור מקרים שקרו לך על הכביש (רק עכשיו?:oops:)

אז אני נכנס שמאלה על הרמזור של צומת סילב לכביש שמוביל לקרית גת אני משייט לי על 100 קמש, לעת עתה הכל מצוין פתאום אני מגיע לאיזו ברלינגו שמזגגת בין הנתיבים טוב הבנתי שזה מסוכן הורדתי מהירות החלטתי לא להסתבך בזה ואז נהג הברלינגו מתייצב על הנתיב הימיני החלטתי לעקוף אותו אני יוצא לעקיפה פתאום אני קולט את הנהג מדבר בפנאן בטלפון בלי דיבורית ועם עיניים למטה ועט רושם, בסדר עקפתי אותו ואז הוא מחליט שזה לא בסדר הוא יוצא לנתיב השמאלי ומתחיל לדחוק אותי לשוליים ולא יכולתי להגביר מהירות כי היו מכוניות לפני אני יוצא לשוליים ורואה כל מיני שברים על הכביש ואני מדביק את הברקס לרצפה נהג הברלינגו ממשיך לזגג בנתיים אני ממשיך לסבול מהעומס בתנועה וממנו אני נעמד מאחוריו ברמזור והוא החליט שהוא לא יוצא מהמקקום אני מחכה לאדום ושכל המכוניות יעברו והולך ומתייצב לפניו אני רואה שהוא נרדם. ואני ברוב טובי עוד צופר לא והוא החליט שהוא ממשיך לישון ואני בליט ברירה יצאתי לדרכי.

והמסכנה היא: מי הב* ז*** שנתן לו רישיון?!?!

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

פורסם
אם כל אחד פה ירשום מקרים כאלה שקרו לו, השרשור הזה יהיה יותר ארוך מהשרשור הכרות בפורום.

זה ידוע שאנשים הם חוליגנים. הם פשוט כאלה. פשוט בכביש דברים כאלה יכולים לגרום לתאונות, אנשים לא מבינים את זה.

תקנו איזה טריילר או טרקטור ענק. תראו איך פתאום אף אחד לא חותך או מנסה להכנס לנתיב שלכם.

אתה צודק - אני פתחתי את השרשור כי נדהמתי מהתאלמות מוחלטת מאמבולנס בכביש פתוח ופנוי לחלוטין ומנהגת שלפני 30 שניות זרקה מישהו מהכביש ואחרי זה צורחת שהוא מטורף...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בהחלט אפשר לקרוא למיקרא שלי התנהגות מוזרה של נהגים...

אני גר ברחוק כזה באמצע, עכשיו זה מין אפשר להגיד צורה אליפסית ובאמצע זה בידיוק הנקודה הכי גבוה כזה וכבר היה מספיק תאונות שאנשים חתכו בכביש לנתיב השני ומישהו בידיוק עולה למעלה כזה..(לא עליה רצינית אבל שדיה ראיה פשוט אפסי)

פעם אחת אני חוזר לבית אני בא לחנות את האוטו בחניה עם הפנים זה כזה בניצב(יש מקום לחניה כמובן לא סתם זרוק על הכביש)אני מאט את הרכב ופונה לאט לאט פתאום אני שומע שריקה של גלגלים מאחורה (חייב לצין שהתחלתי לפנות ושהאטתי הסתכלתי במראה ולא היה שום רכב שאני מפריע לו, פשוט המטורף הזה נסע במהירות מטורפת למרות שיש שדה ראיה אפסי).

עכשיו הקטע המצחיק זה שהנהג פותח את החלון ומתחיל לצרוך עלי כמו מטורף על זה שאני עקפתי אותו וחתכתי אותו וביגלל זה הוא כמעט ניכנס בי.

אצלנו(קרית שמונה) אפשר למצוא נהגים ממש מוזרים עוד דוגמא שניתקלתי בא עוד שלמדתי נהיגה אני ניכנס לחד סיטרי נוסע בו ופתאום אני קולט נהג נוסע לכיוון שלי בחד סיטרי, לא שהדרך הייתה חסומה או מהשהו שאי אפשר לעבור וזה הדרך היחידה לצאת פשוט כי ככה יותר נוח לו כי הוא לא רוצה לעשות עיקוף קטן

עוד מיקרה שקרה לי לפני איזה כמה שבועות..אני נוסע אחרי נהג מונית בעיר במהירות המתורת באותו אזור 60 קמ"ש פתאום ה נהג מונית מבחין במישהו מסמן לו על הכביש הראשי והוא לא אכפת לו בולם חזק ...עכשיו התחתי לבלום גם כן עצרתי ממש ממש צמוד אליו כזה (מזל שלא היה לי מישהו מאחורה בידיוק באותה זמן ) ועוד אני רואה את הנהג מונית עושה לי עם היד מהחלון תעבור תעבור

פשוט לאנשים אין הבנה מה שהם עושים על הכביש לא אכפת להם עד שיקרה להם מהשהו הם לא ילמדו

פורסם

^^

בקשר לנהגי מוניות קרה לי פעם את הדבר הכי הזוי בעולם..

נסעתי אחרי 3 מוניות.. טוב אחת בלמה לעצור למישהו אני בולם גם כמובן בחוזקה כמו ה 2 השניםם..

אחרי כמה מטרים עוד אחת בולמת שוב אני בולם

ואז השלישית כמה שהתעצבנתי..

מי שמכיר המושבה הגרמנית בירושלים שם זה קרה.. המזל שהמהירות לא היתה גבוה..

ועוד 2 מקרים שקרו לי ברחוב שלי..

אני נוסע בנתיב שלי על 70 בערך..

אני לבד בנתיב שלי ובנתיב מולי יש שיירה של מכוניות פתאום אחת מהמכוניות(מונית כמובן..) סטטה מהנתיב שלה ישר לתוכי דפקתי כזו בלימה שלא דפקתי בחיים שלי הוא נבהל ומהר חזר לנתיב שלו..

ועוד ברחוב שלי אבל זה כבר ביציאה ממנו אני נוסע זה כביש ארוך (עליה..) אני עולה על 100 בערך פתאום הנהג שנסע במקביל אלי ועקפתי אותו(כמובן מהשמאלי..) החליט לסטות אלי.. דפקתי ברקס וצפרתי הוא נבהל חזר לנתיב שלו עקפתי אותו והתפללתי לא לפגוש אותו שוב בדרך שלא יסטה אלי שוב..

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
ובמה אתה יותר טוב ממנו?

בזה שאתה משחק את המשחק המטופש שלו?

בזה שאתה "מלמד" אותו לקח?

רון.

אהההה

אני אבלום למהירות אפסית (נסעתי על 80 קמ"ש בערך, וכל הנתיבי פנייה השתלבות כולל הצומת עצמה שם זה לא יותר מ-15-20 מטר, כשהרכב במהירות הזו עובר מעל ל-20 מטר בשנייה), רק כדי שהאידיוט יוכל להידחף מכונית אחת קדימה?

לא משחק ולא נעליים, הרבה יותר מסוכן כשיש מאחוריך טור מכוניות לבלום סתם ככה כדי לתת לאידיוט להידחף קדימה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
3 מקרים שקרו לי עכשיו ממש לפני שנכנסתי הביתה:

1) אני נוסע לתומי ברחובות ת"א , כביש עירוני , 2 נתיבים , תנועה זורמת. אני נוסע בשמאלי על 60-+ קמ"ש לאורך כל הכביש , שבשלב מסויים הייתה פנייה שמאלה , ככה שכביכול ב50 מטר הספציפיים האלו הייתי בנתיב האמצעי. מימיני נסעה מונית שירות שהייתה לפני אולי בחצי סמארט וגם לא , וכנראה האדון נזכר שהוא צריך את הפנייה שמאלה , ובלי לאותת , להאט , להסתכל ,לחכות ,משהו , הוא פשוט חתך אותי ברמה כזאת שאפילו זמן לצפור לא היה לי , פשוט לחצתי קלאץ' והדבקתי ברקס על 60 קמ"ש בערך, ורק אחרי זה ברמזור הסברתי לו "בנימוס" מה הייתה הטעות הקטנה שהוא עשה.

2) כביש מסובים , תנועה יחסית זורמת , מהירות 80+- קמש , אני בשמאלי , אין לי ממש כוח לפרט , רק בואו נגיד שלנהג הונדה מסויים שנסע בימני לא היה זמן לחכות שאני אעבור אותו (בדיוק שנייה) , או אפילו זמן לאותת היה כבד עליו ובזמן שהנתיב הימני שם הוא היה ,נוסע על 40-50 קמ"ש (משאית) והנתיב שלי (שמאלי) נסע על 80 בערך , ואני ממש מטר וחצי מאחוריו הוא פשוט עבר לנתיב שלי! מיותר לציין איזה ברקס דפקתי ובמזל לא היו מכוניות צמודות אליי!

3) גם כן מסובים , התנועה השתחררה (הייתה איזו אהבלה שנתקע לה האוטו ברמזור) , אני כרגיל בשמאלי על 100 קמ"ש ככה , ממש לפני הפנייה לנווה מונוסון , אני נוסע ועדיין מנסה להרגע מהכמות מטומטמים שחיממו לי את המוח ואת הברקסים , מימיני וממש 3-4 מטר לפני וואן ספארי , הוא אותת ימינה , סבבה אני ממשיך ישר מה אכפת לי , שיכנס למונוסון , אחלה מקום.

רק שבכנראה אותו נהג/ת לא עבר/ה קורס לאיתות למתקדמים ופשוט שבר הגה שמאלה! אבל היי , אני פה!! כל החלק הקדמי של האוטו שלי מאויים ע"י החלק החלק האחורי של הוואן שלו , ואם אני בולם חזק נכנסים בי מאחורה , אם אני שובר שמאלה אני עולה על האי תנועה ועובר לצד השני , ואם אני נשאר במקום , במקרה הטוב אני יצטרך ראש מנוע וכנף חדשה או במקרה הפחות טוב אני פשוט אצטרך ראש חדש. אה ד"א.. צפירה לא עזרה.

איכשהו בסוף הצלחתי לבלום מעט ולהצמד לאי תנועה ואיכשהו ויצאתי מזה בשלום.

אני עד עכשיו מנסה להרגע. (וגם הברקסים)

אני באמת מצטער להיות זה שמודיע לך, אבל אתה האידיוט פה. לא אף אחד אחר...

מה לעזאזל אתה עושה כל הזמן על השמאלי?! נתיב שלך? קנית אותו?! עבר אליך בירושה?! מי נתן לך את הזכות להיות על השמאלי "כרגיל", כמו שכתבת?!

אתה חצוף ואידיוט על זה שאתה קורא לאנשים אחרים אידיוטים, שמתעצבנים עליך על זה שאתה תקוע בנתיב השמאלי על מהירות איטית, ומכריח אותם להסתכן ולעקוף אותך מימין.

תעוף מהשמאלי!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ואני חשבתי שמותר לעקוף :shock:

אל תתחסד. אתה אף פעם לא נוסע בשמאלי? אולי זה לא חוקי... אבל גם אוראלי לא היה חוקי עד לפני כמה שנים...

כשמישהו נתקע לי בשמאלי, עושים הבהובון עם האורות, מקסימום צפירה מנומסת ואחרי שהנתיב מתפנה (בין אם הנהג עבר ימינה או האיץ) ממשיכים הלאה. מקסימום עוברים שוב על החוק ועוקפים מימין.

נתיב שלך? קנית אותו?! עבר אליך בירושה?!

אני מניח שאתה לא מכיר את הבחור, אז למה ישר לשלול? :-P

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...