Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,אני קולט שני ילדים סביבות הגיל 15-16 על DS ברחוב עירוני נוסעים על 90 מינימום,אני וחבר שלי צוחקים על כמה שהם אדיוטים,פתאום בום אבל מה בום.

רחוב דו סטרי,שיש אי תנועה מפריד בין הנתיבים, אישה אחת עשתה פרסה שם,הם נכנסו בה מאחור,אז סטו לאי תנועה,עלו על האי תנועה,נכנסו בשלט,ועפו על הכביש ,הנהג של הטרקטורון איך שהוא יצא מזה וברח מהאזור,והשאיר את החבר שלו מרוח על הרצפה,מדמם.

במזל היה שם פרמדיק שהתחיל לטפל בו עד שבא האמבולנס,מיותר להזכיר שהם היו בלי קסדות,ובלי שום ציוד מגן אחר,וגם בלי קשת התהפכות על הטרקטורון.

הכל טוב ויפה..מי שמשתולל ככה מגיע לו שיכנס באיזה משהוא

רק לא הסכמתי עם האובססיה של הקשת, תבינו קשת "התהפכות" זה דבר מסוכן, זה הורס את היציבות של הכלי שתוכנן באופן כלשהוא, במקרה של התהפות קדימה הוא פשוט יהרוג את הרוכב או יקטע לו איזה משהוא....בקיצור, עוד שטות שהמדינה שלנו המציאה (אנחנו המדינה היחידה בעולם שמחייבת קשת)

ולבחור אחריו שידבר על זה שלא היה לו מספר, רוב הכלים לא נוסעים עם מספר בגלל ש...אין להם קשת ואז אם כל ניידת יכולה לכתוב את המספר שלהם ולבוא אליהם הביתה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני חשבתי שמותר לעקוף :shock:

אל תתחסד. אתה אף פעם לא נוסע בשמאלי? אולי זה לא חוקי... אבל גם אוראלי לא היה חוקי עד לפני כמה שנים...

כשמישהו נתקע לי בשמאלי, עושים הבהובון עם האורות, מקסימום צפירה מנומסת ואחרי שהנתיב מתפנה (בין אם הנהג עבר ימינה או האיץ) ממשיכים הלאה. מקסימום עוברים שוב על החוק ועוקפים מימין.

אני מניח שאתה לא מכיר את הבחור, אז למה ישר לשלול? :-P

יום נעים :)

טל

מותר גם מותר. אבל שים לב שהוא כתב "כרגיל". למה הוא בשמאלי "כרגיל"? כי הוא, כמו כל שאר הבהמות על הכביש, חושבים שהם היחידים שנמצאים על הכביש ותופסים להם את מה שמוגדר אצלם כנתיב המהיר והריק ביותר.

פשוט חוצפה לשמה לטעמי.

לא. תתפלא- אבל אני בשמאלי לא מתנחל. אני שם רק אם אני עוקף, פונה שמאלה, או נוסע מאוד (מאוד) מהר ועוקף הרבה רכבים ברצף. אבל שוב, גם אם אני על 160-170, סיימתי לעקוף את הרכב שבנתיב הימני, אני חוזר ימינה. אין לי או לאף אחד אחר בארץ מה לחפש בנתיב השמאלי. הוא לא יותר מואר, לא יותר רחב, לא יותר חלק, אין שום דבר מושך בנתיב השמאלי. הוא נועד לפניות ועקיפות בלבד.

ובכלל עוד לא התייחסתי לאלה שאפילו אחרי צפירה ממושכת והבהוב תכוף לא מוכנים לזוז מהשמאלי. אלה הכי גרועים.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מעניין אם יעבירו את הרכב שלי בטסט עם השיפורים האלו, אין כמו בטיחות פאסיבית

נהפוך הוא, אין כמו בטיחות אקטיבית:

Front.JPG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...