Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..

אני אמי ואחותי מתלבטים בין 2 מכוניות (בינתיים) חדשות.

הכוונה היא להוציא רכב מהחברה..

בינתיים המועמדות שלנו הן:

פולקסוואגן פולו 1600 - טיפטרוניק 6 הילוכים. עם 105 כוח סוס (עזבו ת'כוח סוס, סתם הוספתי ת'נתון.. ).

מחירון 117,990 .

מועמדת מספר 2:

רנו קליאו החדשה .

גם כאן מדובר במנוע 1600 עם 110 כוח סוס.

מחירון: 111,990 .

אני אהבתי את 2 הצורות, אבל נמשך משום מה יותר לקליאו.

אנשים אומרים לי ללכת על הפולקסוואגן ("מה קרה לך? פולקסוואגן, לך על זה")

אבל אני יודע שרנו הם 'אלופים בבטיחות' (ולא רק בגלל הפרסומות.. ראיתי כמה דברים על זה בTV ובאינטרנט).

כמובן שאני מדבר על דמגי 2008.

אם יש עוד הצעות לרכב 1600 אוטומט (ולא מאזדה 3) אני אשמח לשמוע.

תודה ושבוע טוב.

עריכה:

עכשיו חבר העיר את תשומת לבי לגבי הפג'ו 207 החדשה.. אם אפשר עוד פרטים אני אשמח :) (אני לא מצאתי)

8)
פורסם

אני הייתי הולך על Z3.

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

פורסם

קרא את כללי הפורום (אותם אישרת כשנרשמת לפורום).

לאחר מכן, פתח הודעה חדשה עם כותרת עניינית שתאפשר לקוראים להבין את מה אתה מבקש, מבלי שיצטרכו לפתוח את ההודעה.

"התלבטות בקשר לרכב" היא כותרת שמתאימה לכל מי שכותב כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...