Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם דעותיו של מרק.

יש הגיון בדבר רעש מעט שונה בתחילתה של התנעת בוקר.

פותח השרשור טוען שלאחר כדקה הרעש מסתדר- כשחושבים על טיפוס השמן מהקרטר לחלקי המנוע השונים+הבדלי הטמפ' הקיצוניים בהתנעת בוקר..זה בהחלט הגיוני.

מהו באמת הסל"ד הראשוני בזמן ההתנעה?

האם הדבר קורה גם בהתנעה באמצע היום אחרי עמידה ממושכת של הרכב?

פורסם

תהיו בריאים כולכם...

הרעש הנשמע בבוקר למשך מספר שניות או עד שנותנים גז הוא תקתוק השסתומים ההידראוליים.

עד שהשמן מגיע אליהם וחודר לכוסית ההידראולית, הרעש הזה הוא נורמלי. אם הוא מפסיק אחרי כמה שניות, הכל בסדר.

ולפותח השרשור, אתה בחור צעיר, אני מבין שאתה רוצה להתעסק כמה שיותר, אבל תפסיק לחפש לעצמך צרות. יש לך אוטו חדש, טויוטה חדשה. אומרים שהן לא רואות מוסך, אז תגבה את הסטיגמה הזאת. שמעתי מאנשים שהם מאוד מרוצים מהרכבים הללו.

פורסם
אני עם דעותיו של מרק.

יש הגיון בדבר רעש מעט שונה בתחילתה של התנעת בוקר.

פותח השרשור טוען שלאחר כדקה הרעש מסתדר- כשחושבים על טיפוס השמן מהקרטר לחלקי המנוע השונים+הבדלי הטמפ' הקיצוניים בהתנעת בוקר..זה בהחלט הגיוני.

מהו באמת הסל"ד הראשוני בזמן ההתנעה?

האם הדבר קורה גם בהתנעה באמצע היום אחרי עמידה ממושכת של הרכב?

לא התכוונתי שלוקח דקה לשמן מנוע להגיע לכול חלקי המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
תהיו בריאים כולכם...

הרעש הנשמע בבוקר למשך מספר שניות או עד שנותנים גז הוא תקתוק השסתומים ההידראוליים.

עד שהשמן מגיע אליהם וחודר לכוסית ההידראולית, הרעש הזה הוא נורמלי. אם הוא מפסיק אחרי כמה שניות, הכל בסדר.

לא נכון! רעש הנובע מתיקתוק מרימים הידראוליים זה לא תקין, הם לא אמורים להרעיש כלל, גם לא לאחר הנעה קרה.

פורסם

ביאריס שנת 2006 אין שסתומים ההידראוליים, בכל הנפחים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קודם כול תודה אל כול התגובות.

היום בבוקר אני הנעתי את המנוע והסל"ד היה בדיוק על 1000 והמנוע היה נשמע עסוק, כעבור כמה שניות לא הצלחתי לשמוע שום רעש מכיוון המנוע והסל"ד ירד קצת, כעבור נסיעה קצרה (2 דקות) נעצרתי והסל"ד היה בערך על חצי מזה( אני לא יכול להגיד בדיוק כי מד סיבובי המנוע דיגטאלי).

המנוע נשמע רק אחרי התנעת בוקר, ביום הוא לא נשמע בכלל.

פורסם
ביאריס שנת 2006 אין שסתומים ההידראוליים, בכל הנפחים.

דוד.

נו, אז ירדנו מעניין השסתומים - כבר התקדמנו. שהבחור יגש למוסך ושלא ישכח לחזור ולדווח לנו את ממצאי המוסך.

פורסם

יש לי רעיון, אם יש לך טייפ מנהלים בטלפון הסלולרי או בנגן MP3 פשוט תקליט מספר שניות מהרעש ותעלה לפורום קישור.

לא הבנתי מה זה מנוע "עסוק".

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

היום בבוקר אני הנעתי את המנוע והסל"ד היה בדיוק על 1000 והמנוע היה נשמע עסוק, כעבור כמה שניות לא הצלחתי לשמוע שום רעש מכיוון המנוע והסל"ד ירד קצת, כעבור נסיעה קצרה (2 דקות) נעצרתי והסל"ד היה בערך על חצי מזה( אני לא יכול להגיד בדיוק כי מד סיבובי המנוע דיגטאלי).

דניאל,

ראה מה כתב הבחור לגבי הסל"ד לכן כפי שחשבתי בהתחלה הרעש נובע פשוט מחימום בוקר בסל"ד גבוה.

סל"ד נורמלי הוא 600 סל"ד או 700 סל"ד עבור גיר אוטומטי.

לפי דעתי המצב תקין לחלוטין ונמתין לתגובות נוספות.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא התכוונתי שלוקח דקה לשמן מנוע להגיע לכול חלקי המנוע.

לא התכוונתי להגיד שאתה התכוונת :wink:

(הכוונה לפרק זמן של דקה לשימון המנוע)

לחברים

אולי מדובר בפחית על צינור הפליטה אשר משמיעה רעש מתכתי עד להתחממותה והתפשטותה

כמה שניות לשימון ובנוסף מספר שניות לחלקים המתחממים משינוי הטמפ' (כמו הפחית שיגאל ציין).

(לא חייב להיות 60 שניות)

פורסם

"עסוק"= הצליל של המנוע נשמע בתא הנוסעים קצת יותר חזק מהרגיל

אני עם דעתו של מרק שסה"כ מדובר בטורים גובהים יותר, "צ'וק אוטומטי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...