Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהרכב חדש תידלקתי בתחנת דלק דור ליד האגד הישן בחיפה.

לפני כמה שבועות עברתי לתדלק בפז בכפר טורען, ומאז המנוע חזר להיות שקט ובלתי נשמע גם בהתנעות בוקר.

יכול להיות שהתוסף "דרגון" שנמצא בבנזין של דור לא מתאים למנוע שלי? :confused:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר לתוסף ואל תכניס לך מחשבות כאלה לראש, פשוט מזג ההאוויר חם מאוד בזמן האחרון והמנוע עובד בבוקר על טורים נמוכים יותר ולכן אתה לא שומע את הרעש.

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קודם כול תודה רבה לכול מי שהגיב, רציתי להוסיף שבמשך החודשיים האחרונים המנוע לא היה נשמע בכלל במשך כול היום, לא בהנעות בבוקר ולא בהנעות במשך היום.

אבל בימים האחרונים שמתי לב לדבר חדש, אז ככה, כאשר הרכב עומד ליותר מ24 שעות ואני מניע אותו בבוקר, בהתחלה הכול בסדר הס"לד מתיצב על 1000 והמנוע עובד רגיל ואני לא שומע שום דבר חשוד, אבל כאשר אני מתחיל לנסוע מתחילים להופיע מין חריקות מקוטעות מכיוון המנוע (מאוד חלשות) ולא כמו לפני חודשיים, הן מופיעות רק בזמן נסיעה, ברגע שאני נעצר שוב פעם הן נעלמות.

אחרי שאני נוסע בערך דקה הרעשים נעלמים כ לא היו, רציתי להוסיף שבמשך היום ועד למחרת בבוקר המנוע לא נשמע בכלל, והחריקות הנ"ל לא מופיעות כול יום בערך פעם בשלוש ימים.

רציתי לציין שאני מחנה את הרכב בחניה מקורה והרכב עבר עד עכשיו 25000, במוסך אמרו לי שכנראה זה שום דבר רציני.

וזה נובע מהצמיגות של השמן כלומר בבוקר כאשר קר, השמן פחות נוזלי מאשר במשך היום.

האם למישהו יש מה לומר בעניין???:?::?

פורסם

יש כמה דברים לומר בעניין.

א) זה לא קשור לשמן ולצמיגותו, אולי הכיוון היותר נכון יהיה טיפות מים על רצועת אויזרים, עיבוי מים מהאויר בקור. זה מרעיש עד שהמים מתייבשים. אם זה המצב, הן כנראה קשורות ללחיצה על הגז וסל"ד המנוע, ולא לתזוזה שלך מהמקום.

ב) יש לי מה להציע לך - תדליק מערכת סטריאו בעוצמה מלאה כשאתה מניע את הרכב ונוסע, אולי ככה יימנעו שאלות על דברים שלא קיימים. יש המון השפעת הסביבה על הרכב, וההשפעה מתבטאת גם ברעשים שנוצרים והולכים - התעניינות ב"חריקות מאוד חלשות שנעלמות" היא קצת חולנית מדי.

פורסם

ראשית דבריו של Jack_R1 במקומם ! אם אתה רוצה להתעסק עם רעשים וטורים גבוהים אתה מוזמן לקחת את הגולף החדשה שלי לשבוע...

לפי דעתי אנשים מצפים מרכב חדש שאך זה יצא מהחברה שלא ישמיע רעש והתיבה תעביר הילוכים בצורה אידאלית ומהזגן יעבוד כמו מזגן ביתי.

חבר'ה אומנם רכב מודרני יש בו שפע שיפורים ופינוקים אבל מנוע זה מנוע ותיבה אוטומטית זה תיבה רעשים וצלצולים שונים תמיד נשמע.

רק רגע החתולה שלי מגרגרת, תאמינו היא עושה רעשים מוזרים מאלף ואחד סיבות, נהנהת מהאכול או שמחה או שהיא חולה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...