Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספה והסרה של תוכניות |?|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני משתמש בWIN VISTA

עכשיו יש לי כמה תוכנות שבהוספה והסרה אני לא מצליח למחוק אותם.

יש למישהו מושג עם יש תוכנה אחרת כמו הוספה והסרה שדרכה אני יכול לעשות את זה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם הם מופיעים ברשימה ולא מצליח להסיר אותן, צריך להתחיל לחפש ידנית את הקבצים שהוא רוצה, יכול להיות מתיש.

אם לא התקנת אותן בכלל בויסטא (אלא בXP), מה אתה דואג? הן לא מפריעות למחשב, פשוט מחק את התיקיה שלהן.

אם אכן לא התקנת אותן בויסטא, הן לא מעורבבות לך ברג'יסטרי, ואין בעיה למחוק אותן ידנית מהתיקיה.

פורסם

כמו שאמרו לך כבר קודם: החזר את Windows XP עם חבילת SP2.

אני עבדתי עם הרבה מע' הפעלה:

Windows 3.11

Windows 95

Windows 98

Windows ME

Windows 2000

במחשב שלי (פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב) היה מותקן במשך 7.5 שנים את ה- 98, כל הזמן הודעות כחולות, מחשב נתקע, איטיות... ממתי שעברתי ל- XP: תענוג. מדליק את המחשב בבוקר, מכבה בערב ופעם אחת בלי ריסט.

זאת מע' ההפעלה הכי נורמלית שהוציאה Microsoft אי פעם.

פורסם
אם הם מופיעים ברשימה ולא מצליח להסיר אותן, צריך להתחיל לחפש ידנית את הקבצים שהוא רוצה, יכול להיות מתיש.

אם לא התקנת אותן בכלל בויסטא (אלא בXP), מה אתה דואג? הן לא מפריעות למחשב, פשוט מחק את התיקיה שלהן.

אם אכן לא התקנת אותן בויסטא, הן לא מעורבבות לך ברג'יסטרי, ואין בעיה למחוק אותן ידנית מהתיקיה.

כל התוכנות מותקנון על הויסטה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
כל התוכנות מותקנון על הויסטה.

אז יכול להיות שמצפה לך הרבה עבודה במציאת הקבצים שמסתובבים לך במחשב עד שתצליח להסיר לאט לאט כל אחת (על פי בקשת תוכנת ההסרה אם היא בוכה שחסרים לה קבצים זה וזה וזה), זה סיפור מטורף לפעמים (מצד שני יכול להיות שיש פתרון קל יותר ואני לא יודע עליו...)

פורסם
אז יכול להיות שמצפה לך הרבה עבודה במציאת הקבצים שמסתובבים לך במחשב עד שתצליח להסיר לאט לאט כל אחת (על פי בקשת תוכנת ההסרה אם היא בוכה שחסרים לה קבצים זה וזה וזה), זה סיפור מטורף לפעמים (מצד שני יכול להיות שיש פתרון קל יותר ואני לא יודע עליו...)

התוכנה שהביאו לי מקודם פתרה לי את הבעיה, תודה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני עבדתי עם הרבה מע' הפעלה:

Windows 3.11

Windows 95

Windows 98

Windows ME

Windows 2000

זה הרבה ? הרשימה של אנשים שבאמת מתעסקים במערכות הפעלה גדולה פי 3 לפחות.

זאת מע' ההפעלה הכי נורמלית שהוציאה Microsoft אי פעם.

מה זה הכי נורמאלית ? הכי נורמאלית למה ?

MS הוציאו מספר גדול של מערכות הפעלה שאפילו לא הזכרת רבע מהגירסאות שלהם, כל מערכת הכי נורמאלית למשהו אחר.

אפילו משתמש ביתי יוכל לימצא דברים נורמאלים יותר ב 2000 או 2003 מ XP , ואילו משתמש אחר XP יהיה אידיאלי בישבילו.

ויסטה כבר יצאה, לא התנסתה בה, אז אתה לא יכול לאמר ש XP יותר טובה.

ואת האמת זה תופס לגבי כל מי שאומר לו לחזור ל XP, בינתיים במחשבים של היום לא מצאתי משהו שב XP הוא יותר טוב מויסטה בכל המובנים.

ליל'ט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v- הרשימה הזאת היא הרשימה של מערכות ההפעלה שאני עבדתי איתם באופן אישי ועדיין עובד. אני לא רשמתי את כל מערכות ההפעלה שהוציאה מיקרוסופט אי פעם.

אם תסתכל בהודעה המקורית שלי, היית רואה שכתבתי את הפיסקה הבאה:

"במחשב שלי (פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב) היה מותקן במשך 7.5 שנים את ה- 98, כל הזמן הודעות כחולות, מחשב נתקע, איטיות... ממתי שעברתי ל- XP: תענוג. מדליק את המחשב בבוקר, מכבה בערב ופעם אחת בלי ריסט".

מין הסתם כשכתבתי "נורמלית" הכוונה היא שאין בה הודעות כחולות, המחשב לא נתקע, לא צריך לעשות ריסט.. כלומר יציבה.

ויסטה כבר יצאה, נכון. אם היית טורח לעבור קצת על הפורמים ברשת, היית רואה שמדובר בכישלון לעת עתה, לפחות עד שחבילת השירות הראשונה תצא, אולי בסוף השנה.

לקוחות של מיקרוסופט שרוכשים את הויסטה במיטב כספם מגלים אחרי ההתקנה ופירמוט XP שאין דריוור מתאים לכרטיס מסך ובגלל זה התצוגה על הפנים, אין דריוור לכרטיס קול ולכן אין סאונד ועוד ועוד. ברור שזה לא תקף לכל סוגי החומרה, אבל את העיקרון כבר הבנת.

פורסם

ברור שב 98 שעבדת איתו שנים יהיה הודעות כחולות ורק צרות כי זה 9X ולא NT.

אני עובד עם ויסטה יומיום לא במחשב אישי אלא עם מספר גדול מאוד של מחשבים בעבודה , חומרות שונות, מחשבים ניידים, ואין את כל הבעיות שציינת.

להיפך, הישתדרגנו כי יש בעיות ב XP מיבחינת תקיעות.

בשורה הראשונה שלך רשמת לו לעבור ל XP וסיכמת בשורה האחרונה שזו המערכת הכי נורמאלית של מייקרוסופט.

הבעיה היא שהפיתרון הכי רחוק שצריך לתת לו זה לחזור ל XP. ו XP היא לא המערכת הכי נורמאלית שמייקרוסופט ייצרו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...